Kemian ja biomolekyylitekniikan tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

chem eng

Ohjelman tarjoaa kemian ja biotekniikan osasto, jolla on seuraavat tutkimusklusterit ja huipputekniset tilat, jotka tarjoavat opiskelijoille ihanteellisen tutkimuksen ympäristön.

Tutkimusfokukset

Kemiallinen ja biologinen insinööri on erittäin monipuolinen insinööri- ja tiedekurssi. Laitoksen tutkimus voidaan jakaa viiteen pääalueeseen:

Kehittyneet materiaalit

Nanomateriaalit, grafeenit, 2D-materiaalit, zeoliitit, uudet polymeerit, polymeerikomposiitit, DNA: n itsensä kokoamisprosessi, polymeerirajapinnat ja pinnat sekä polymeeri / keraamiset kalvot. Syventäviä tutkimuksia tehdään nanomateriaalien synteesi- ja karakterisoinnissa, reologiassa, ei-Newtonin virtauksessa, lämmön- ja massakuljetuksessa sekä prosessinohjauksessa, joka liittyy ruiskuvaluprosessiin.

Biomolekyylitekniikka

Luonnonmukaisten ja keinotekoisten materiaalien molekyylitasoinen suunnittelu ja suunnittelu regeneratiivisen lääketieteen, lääkekuljetusten ja terapeuttisten aineiden, uusien tunnistusstrategioiden ja diagnostisten alustojen hoitopaikalle, synteettiset ja systeemibiologia, omics-teknologia ja bioinformatiikka.

Energiateknologiat

Energiansäästö- ja muuntamistekniikat, mukaan lukien polttokennot, kehittyneet paristot, aurinkokennot, elektrolyysit ja superkondensaattorit. Tärkeimpiä tutkimustoimia ovat energiajärjestelmien optimointi, kehittyneiden materiaalien ja kriittisten komponenttien kehittäminen, reaktiomekanismien ymmärtäminen sekä mallinnus / simulointi.

Ympäristötekniikka

Ilmansaasteiden muodostuminen ja vähentäminen, sisäilman hajunpoisto, katalyyttinen ja kehittynyt hapettuminen, elektrokoagulaatio ja elektrooksidointi, edistyneet jätevedenkäsittelymenetelmät, vaaralliset jätteet ja mikrokontaminaatio, jätteen minimointi ja puhtaammat teknologiat.

Tuote- ja prosessisuunnittelu

Suunnittelun optimointi, kemialliset prosessit, biokemialliset prosessit, ympäristön kohtalo ja liikenne sekä pintailmiöt ja -vaikutukset. Korkean jalostusasteen tuotteiden, kuten elintarvikelisäaineiden ja lääkkeiden, suunnittelu on myös aktiivinen tutkimusalue.


laitteisto

Laitoksella on huipputekninen analyyttinen instrumentointi, mukaan lukien korkean suorituskyvyn nestekromatografi, kaasukromatografiat, joissa on massaselektiivinen ilmaisin, liekki-ionisaatiodetektori, induktiivisesti kytketty plasmaspektrometri, orgaaninen hiilianalysaattori, UV / näkyvä spektrofotometri, Raman ja FTIR spektrometrit, differentiaalinen pyyhkäisykalorimetri, kapillaari-reometri ja yleinen testauskone. Lisäksi jokaisella tutkimusalueella on käytettävissään erityisiä välineitä.

Yliopiston keskeiset palvelut tarjoavat asiaankuuluvia tukipyyntöjä, mukaan lukien elektroninen tukimyymälä, instrumentointiväline, konepaja ja suunnittelu- ja valmistuspalvelut. Myös kehittyneitä laskentayksiköitä, mukaan lukien massiivisesti rinnakkainen tietokone.

chem bio

Ohjelmatiedot vuodelle 2020/21 ovat nyt valmiit

Pääsyvaatimukset

i. Yleiset pääsyvaatimukset

Tohtorikoulutukseen hakevien hakijoiden tulee olla:

  • sai kandidaatin tutkinnon, jolla on todistettu todistus erinomaisesta suorituksesta tunnustetulta laitokselta; tai esittänyt todisteita tyydyttävästä työstä jatkotasolla kokopäiväisesti vähintään yhden vuoden ajan tai osa-aikaisesti vähintään kahden vuoden ajan.

ii. Englannin kielen pääsyvaatimukset

Sinun on täytettävä englannin kielen vaatimukset yhdellä seuraavista pätevyysvaatimuksista :

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • TOEFL-tarkistettu paperi-toimitettu testi 60 (luku-, kuuntelu- ja kirjoitusosioiden kokonaispisteet)
  • IELTS (akateeminen moduuli) Kokonaistilanne: 6.5 ja kaikki osa-pisteet: 5.5

Jos ensimmäinen kielesi on englanti ja kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys on annettu laitokselle, jossa opetusväline on englanti, sinulle ei myönnetä edellä mainittuja englanninkielisiä vaatimuksia.

# viittaa kokonaispisteisiin yhdessä yrityksessä

Hakemusten määräajat

Ole hyvä ja katso

Viimeksi päivitetty Elokuu 2019

Oppilaitoksesta

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Lue lisää

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Näytä vähemmän