Read the Official Description

FPM-ABPM ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille ammattitaidon sopiva uran hallintaan opetusta, tutkimusta, koulutusta ja konsultointia kantoja ja sen ulkopuolella korkeakoulujen. Opiskelija valitsee omaa erikoisalaansa alueilta, joissa teollisuus vaatimuksiin ja instituutti on asiantuntemusta. Instituutin FPM-ABPM tutkijat odotetaan pelata johtava rooli kokouksessa kansakunnan kasvava tarve syvempään analyyttisiä taitoja ja käytännön kannalta relevanttiin tutkimukseen valmiudet hallinnoinnin alalla. Ohjelma nojautuu Intian ja maailmanlaajuisten kokemusten tohtorikoulutusta neuvontaa sekä erilaisia ​​liittyvät kentät. Ohjelma on myös suunniteltu palvelemaan paikka vaaliminen eri akateemista keskustelua koskevat hallinnan tutkimusta ja toimintaa karppeja. Ohjelman rakenne sisältää merkittävän osan tutkijankoulutuksen, helpottavat talon ja vierailevien tutkijoiden. FPM-ABPM osallistujien odotetaan kehittää syvä ymmärrys aloilla valittu tutkimuksen niitä.

Vähintään oletettu kesto ohjelma on neljä vuotta ja suurin sallittu aika on kuusi vuotta. Opiskelijat ei ole loppuun vaatimuksia tämän ajan kuluessa katsotaan eronneen ohjelmasta. Kahden ensimmäisen vuoden opiskelija tekee tietenkin työtä ja seuraavina vuosina hän / hän tekee väitöskirjatyötä.

Post-tutkinnon mitään kuria vähintään 55% tavaramerkkien ottaa kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys saatu vähintään kolmen vuoden työn jälkeen korkeampi keskiasteen tutkinnon (10 +2) tai vastaava, voivat hakea. Ne, joilla on ammattipätevyys, kuten CA, ICWA ja CS että katsotaan vastaavan jatkotutkinto ja vähintään 55% merkit, ovat myös tukikelpoisia.

Jatkoon päässeet hakijat Jonkin seuraavan asteikon kutsutaan suoraan Esittely ja haastattelu:

* CAT (tulokset kaksivuotias vaaditut leikattu pois) päättämän IIPMB.

* GMAT / GRE (ei vanhempi kuin viisi vuotta)

* UGC-CSIR-JRF/NET (tulokset saa olla enintään viisi vuotta) asiaankuuluvilla alueen erikoistumista.

* ICAR NET (tulokset saa olla enintään 5 vuotta)

NRIs ja ulkomaisten ehdokkaiden kanssa voimassa tulokset voivat hakea.

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
- INR 35000-50000 pa
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Heinäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä