Kauppatieteiden tohtori

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Nosta urasi seuraavalle tasolle pitäen samalla yllä terveellistä työ- ja yksityiselämän tasapainoa!

Haastava, joustava ja maailmanlaajuinen

Tohtorin tutkinto Euroopasta, jossa painotetaan yritystutkimusta ja sen soveltamista teollisuudessa.

Halutun tohtorin tutkinnon saaminen maineikkaasta yliopistosta on unelma monille ammattilaisille! Tämä vaatii omistautumista ja sitoutumista yhden merkittävimmän päätöksen tekemiseen elämässä. DBA-ohjelma on täydellinen tohtorin tutkinto, mutta siinä on vain vähän ristiriitoja akateemiselle suuntautuneelle tohtorille. tutkinto. DBA on erikoistunut avainkokemuksen tehokkaaseen hyödyntämiseen teollisen implisiittisen tutkimuksen toteuttamisessa.

Tämä tutkinto on kehitetty ja toimitettu yhteistyössä Espanjan Universidad Catolica De Murcian (UCAM) kanssa. Times Higher Education Ranking-2019 for Quality Education sijoittui Euroopan 10 parhaan yliopiston joukkoon. Viimeisen tutkinnon antaa UCAM, joka myönnetään Espanjan yliopistossa pidettävässä kokouskutsussa.

Ohjelma antaa oppijoille tarvittavat taidot osallistua soveltavan tieteen tuottamiseen ja levittämiseen johtamisen ja liiketalouden aloilla. Tutkimusmatkaa helpotetaan hyvin kehittyneiden digitaalisten resurssien, henkilökohtaisen ohjaajan ja tutkimusoppaan tuen avulla. Tämä oppimis- ja tutkimuskokemus haastaa sinut terävöittämään kriittistä ja analyyttistä asiantuntemustasi. Kehität tutkimustaitoja alasi asiantuntijaksi, jolla on todistettu kyky ajatella laatikon ulkopuolella. Ohjelma on suunniteltu sopimaan ylimmän johdon kiireiseen aikatauluun varmistaen, että työ- ja yksityiselämän oppimisen tasapaino ei vaarannu.

141824_pexels-photo-2182969.jpeg

Tietoja yliopistosta

UCAM on yksityinen katolinen yliopisto, jolla on 20 vuoden historia ja yli 16 000 opiskelijaa ja joka tarjoaa 33 merkittävää eurooppalaista virallista kandidaatin, 45 maisterin tutkintoa ja 66 tohtorintutkimuslinjaa muiden arvostettujen otsikoiden joukossa.

Vuonna 1996 perustettu UCAM on täysin akkreditoitu eurooppalainen yliopisto, jolla on selkeä tehtävä: tarjota opiskelijoille tietoa ja taitoja palvella yhteiskuntaa, myötävaikuttaa inhimillisen tiedon laajentamiseen edelleen tutkimuksella ja kehityksellä. UCAM antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää omia todellisia taitojaan. Kampuksen huippuluokan infrastruktuuri, laboratoriot ja studiot yhdessä käytännön oppimiskomponenttien kanssa valmistavat opiskelijoita toteuttamaan hankkimaansa tietoa käytännössä.

Opiskelijoiden on suoritettava harjoittelu julkisessa tai yksityisessä laitoksessa, jossa he saavat maistaa tulevasta osaamisalueestaan. UCAM on perustanut yli viisikymmentä tutkimusryhmää läheisessä yhteistyössä yritysten, kuten Coca-Cola, Danone, Vodafone ja Siemens, kanssa, tarjoten joillekin opiskelijoille mahdollisuuden osallistua akateemisesti.

UCAM on ensimmäisten yliopistojen joukossa, joka on sopeuttanut ohjelmansa Euroopan koulutuksen laatujärjestelmään Bolognan prosessin jälkeen.

Mikä on DBA?

Kauppatieteiden tohtori (DBA) on sekoitettu osa-aikainen ammatillinen tohtorin tutkinto, jolla on kansainvälinen ulottuvuus ja maine.Se on suunniteltu parantamaan johto- ja ammattikäytäntöjä soveltamalla järkevää teoriaa ja tutkimalla tarkasti todellisia ja monimutkaisia liiketoiminnan ja johtamisen kysymyksiä.

Se parantaa oppijoiden kykyä kehittää tietoteoriaa ja soveltamista liiketoiminnassa. Ohjelmien keskeinen osa on kehittää henkilökohtaisia, konsultointi- ja tutkimustaitoja tiukan ja asiaankuuluvan tutkimuksen yhteydessä.

Kenen pitäisi harkita DBA: ta?

Kauppatieteiden tohtoria ohjaa halu sytyttää todelliset muutokset yrityksissä tai aloilla tietopohjaisen päätöksenteon avulla. Ohjelma on erityisen hyödyllinen kokeneille C-tason johtajille, ylimmälle johtajalle, osastopäällikölle, konsultille, johdon kouluttajalle ja yrittäjälle. DBA-kokemus haastaa oppijan terävöittämään kriittistä ja analyyttistä osaamista. Kehität tutkimustaitojasi tullaksesi verkkotunnuksesi asiantuntijaksi, jolla on todistettu kyky ajatella laatikon ulkopuolella.

DBA ja tohtorit - tasa-arvoiset, mutta erilaiset

DBA on johtotason ohjelma, joka on suunniteltu työskenteleville ammattilaisille, joilla on laaja johtamiskokemus sekä maisterin tutkinto, jotka haluavat edetä urallaan. DBA: lla on sekä tarkkuutta että merkitystä, koska se edistää liiketoiminnan ja johtamisen teoriaa, käytäntöä ja tutkimusta. DBA-ohjelma on täysimittainen tohtorin tutkinto, mutta toisin kuin tohtorin tutkinnossa, keskitytään ammattikokemukseen.

Ph.D. Ohjelma on suunnattu kiinnostuneille jatkamaan tutkimukseen keskittyvää uraa akateemisessa ympäristössä.

Muunna yrityskokemuksestasi tieto ja tee todellinen vaikutus yritykseesi tulevaisuudessa.

Ohjelmarakenne

Ohjelma tarjoaa hyvin jäsennellyt kurssit, jotka on suunniteltu rakentamaan tutkimusosaamista. Tätä seuraa tutkimushanke, jonka tarkoituksena on osoittaa ensimmäisessä kurssityössä saadut taidot ja tiedot, mikä auttaa parantamaan ja parantamaan nykyisiä liiketoimintakäytäntöjä.

DBA on rakennettu kahteen vaiheeseen.

Vaihe 1: Tämä koostuu viidestä moduulista, jotka opetetaan vuonna 1, mikä antaa 60 opintopistettä.

Vaihe 2: Kun vaihe 1 on suoritettu onnistuneesti, oppijat etenevät suorittamaan viimeisen "Käytäntöön perustuvan opinnäytetyön", joka on suoritettava 2 vuodessa tutkimuksen alkamisesta.

Tutkimuksen loppuun saattamisen enimmäiskesto on 3 vuotta ja vähintään yhden vuoden aikataulu.

Early Exit -palkinto

Ensimmäisen vaiheen menestyneille opiskelijoille myönnetään johtamisen filosofian maisteri (Universidad Catolica De Murcia, Espanja), jos opiskelija päättää poistua suorittamatta lopputyötä.

Kesto

Oppivaihe - 1 vuosi

Tutkimusvaihe - 2 vuotta

Vaikka tutkimuksen kesto on 2 vuotta, oppija voi pidentää sitä vielä yhdellä vuodella. Kunnianhimoinen opiskelija voi jopa suorittaa tutkimuksen yhdessä vuodessa myös aikataulunsa perusteella.

Moduulin yksityiskohdat

Vuosi 1

Ensimmäisen vuoden tarkoituksena on tarjota teoreettinen ja käytännön perusta tutkimusmenetelmille edistyneelle empiiriselle tutkimukselle johtamisalalla. Ensimmäisen vuoden myöhempi osa on soveltaa tutkimusmenetelmien tuntemusta ja ymmärrystä varsinaiseen pilottitutkimukseen ja opinnäytetyöehdotukseen sekä pohtia omaa suoritustaan tutkijana.

 • M1. Tutkimusmenetelmät ja menetelmät - 10 op
 • M2. Nykyaikaisen johtamisen tutkimuskohteet - 10 op
 • M3. Välitutkimusprojekti (pilottitutkimus) - 10 op
 • M4. Tutkimushankkeen suunnittelu (opinnäytetyöehdotus) - 20 op
 • M5. Kehittäminen tutkijana (henkilökohtainen heijastus) - 10 op

Vuosi 2 ja 3

2. ja 3. vuoden tarkoituksena on suorittaa täysimittainen perustutkimus oppaan valvonnassa. Kahden vuoden aikana valmistetaan yksityiskohtainen tutkielma, joka täyttää tohtorintutkimuksen edellyttämät tutkimuksen odotukset.

 • M6. Harjoitteluun perustuva opinnäytetyö - 120 op

Filosofian maisteri johtamisessa

Early Exit -palkinto

Opiskelijat, jotka suorittavat vuoden menestyksekkäästi 60 opintopistemäärällä, voivat saada poistumispalkinnon, Master of Philosophy in Management (M.Phil) Universidad Catolica De Murciasta, Espanja. Tämä pätee, jos oppija päättää poistua kurssista suorittamatta lopullista tutkimusta. Poistumispalkinnosta peritään 3000,00 USD: n lisämaksu (yhden vuoden palkkion lisäksi).

Opiskelija saa jatkaa tutkimusta myöhemmin, jos hän haluaa jatkaa DBA: ta viimeistään viiden vuoden kuluttua poistumispäivästä. Seuraavat moduulit on suoritettava onnistuneesti M.Phil-tutkinnon saamiseksi:

 • M1. Tutkimusmenetelmät ja menetelmät - 10 op
 • M2. Nykyaikaisen johtamisen tutkimuskohteet - 10 op
 • M3. Välitutkimusprojekti (pilottitutkimus) - 10 op
 • M4. Tutkimushankkeen suunnittelu (opinnäytetyöehdotus) - 20 op
 • M5. Kehittäminen tutkijana (henkilökohtainen heijastus) - 10 op

Osallistumisprosessi

kelpoisuus

Kun hakemus on lähetetty, valintaryhmä seuloo sen varmistaakseen kelpoisuutesi ohjelmaan. Jos olet oikeutettu, sinulle järjestetään haastattelu ohjelman haastattelupaneelin kanssa.

Hyväksynnän jälkeen haastattelu suunnitellaan paneelin kanssa. Prosessi toteutetaan puhelimitse / skype / zoomaamalla kansainvälisille ehdokkaille. Tulokset julkaistaan viikon kuluessa haastattelustasi.

Pääsykriteerit

 • A- Ehdokkailla on oltava MBA- tai maisterintutkinto tai vastaava tunnustetuista laitoksista.
 • B- Hakijoilla on oltava vähintään kolmen vuoden työkokemus johtajatasolla.
 • C - Ehdokkailla on oltava perusteellinen englanninkielinen taito. Englanninkielinen taso: 6,0 IELTS tai vastaava.

Maksu

 • Vuosi 1 - 7000,00 USD
 • Vuosi 2 - 3500,00 USD
 • Vuosi 3 - 3500,00 USD

20% uskollisuusalennus Westford Education Group Institutionsin MBA-alumnien jäsenille.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, ... Lue lisää

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programs carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programs. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognized for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’ , Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Näytä vähemmän
Sharjah , lagos , Arabiemiirikunnat verkossa , Kapkaupunki , Kuwaitin kaupunki , Riad , Johannesburg , Dammam , Bahrain Online , Accra , Toronto , Dubai , Kanada Online , Nigeria Online , Toronto , Kapkaupunki , Abu Dhabi , Malesia Online , Amman , UK Online + 19 Lisää Vähemmän