Kauppatieteiden tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Taloustieteiden ja rahoituksen kansainväliset tohtoriohjelmat WISEssä

WISE keskittyy korkealaatuiseen taloustieteeseen ja rahoitukseen, rajatutkimukseen ja intensiiviseen kansainväliseen akateemiseen vaihtoon ja yhteistyöhön. Erinomaisilla tiedekunnan jäsenillä, jotka on palkattu ylimpien ulkomaisten yliopistojen kautta, kaikki koulutusohjelmat toteutetaan englanniksi kansainvälisen yleisen standardin pohjalta.

VIISAS

  • Kvantitatiivinen taloustiede
  • Western Economics
  • Rahoittaa
  • tilasto

Ohjelmatiedot

Ohjelman kesto: 4 vuotta kokopäiväistä opiskelua
Opetuskieli: englanti
Ohjelman alkaminen: Syyslukukausi
Opintokulut: RMB 55 000 vuodessa, yhteensä 165 000 RMB
Hakemusmaksu: 400RMB

Sisäänpääsyvaatimukset

  • Hakijoiden on oltava muiden kuin kiinalaisten kansalaisia, jotka ovat yleensä alle 50-vuotiaita hakemuksen jättöhetkellä, pitävät terveenä ja pitävät voimassaolevan passin.
  • Hakijoilla on oltava tunnustettu maisterin tutkinto tai korkeampi.
  • Hakijoiden on esitettävä TOEFL-todistus, jonka pistemäärä on 80 tai enemmän, tai IELTS-todistus, jonka pistemäärä on 6,0 tai yli, tai muu englanninkielinen pätevyyskirja akkreditoidusta testistä. Englanninkieliset kaiuttimet ovat vapautettuja tästä vaatimuksesta. Hakijoille, jotka ovat ottaneet kursseja englanniksi master-tutkinto-ohjelman tai kandidaatin tutkinto-opintojen aikana, on annettava keskitason opetustodistus.
  • Kyky osoittaa asianmukainen ammatillinen kokemus annetaan yksilöllisesti.

Apurahat

Johdatus stipendeihin

Kansainvälisille maisteriohjelmille tarjotaan useita apurahoja: Kiinan hallituksen apurahat, Fujianin maakunnan hallitusstipendit ja Xiamenin yliopisto -stipendit.

Apurahajärjestelmän saatavuus voi muuttua vuosittain. Kiinnittäkää huomiota stipendeihin Xiamenin yliopiston rekrytointitoimiston verkkosivuilla (http://admissions.xmu.edu.cn/en/scholarship/) ja Kiinan Scholarship Councilin verkkosivuilla (http: // www. csc.edu.cn).

Valinta

Hakijoille annetaan etusija, jos he ovat suorittaneet maailmankuuluja yliopistoja tai jotka suosittelevat vanhempien professorit tai asiantuntijat. XMU: n asiantuntijaryhmä valitsee apurahoja koskevat ehdokkaat ja toimittaa listat ehdokkaista yliopiston presidentille hyväksyttäväksi. Apurahoja koskevat päätökset tehdään hakijoiden hakemusasiakirjojen, akateemisten suoritusten, yleisten ansioiden, tutkimustulosten ja esimiesten kommenttien perusteella. Luettelo ehdokkaista Kiinan hallituksen stipendejä ja Fujianin maakunnan valtion apuraha toimitetaan asianomaiselle stipendin komitealle lopullista hyväksyntää varten.

Tulokset julkaistaan ​​XMU: n hakutoimiston verkkosivuilla. Scholarship awardeesille ilmoitetaan sähköpostitse ja heidän sisäänpääsyilmoituksensa ja Visa Application Form (JW201 tai JW202) lähetetään mahdollisimman pian.

Palkinnonsaajien akateemista tulosta arvioidaan vuosittain ja vain niille, jotka saavuttavat vaaditun standardin, on apuraha uusittu seuraavalle vuodelle.

Viimeksi päivitetty Joulu 2018

Oppilaitoksesta

Wang Yanan Institute for Studies in Economics (WISE) is a research-oriented institute, which was founded in 2005 at Xiamen University as an initiative to modernize economics and finance research and e ... Lue lisää

Wang Yanan Institute for Studies in Economics (WISE) is a research-oriented institute, which was founded in 2005 at Xiamen University as an initiative to modernize economics and finance research and education in China. WISE focuses on frontier research, high-quality teaching, and enjoys intensive international academic exchanges and cooperation. Näytä vähemmän