Read the Official Description

Kauppatieteiden tohtori

DBA-ohjelma on luotu johtajille laajemmin ylemmän tason ammattitaitoisille työntekijöille, ja opastaa sinut ammattihenkilöiden, konsulttien ja vanhempien yritysten rooliin. Business Administration / DBA Fast Track -ohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hakijoille, joilla on Qualifi-tason 8 Diploma in Strategic Management ja Leadership pätevyys saada lisää korkeakoulututkinto parantaa uransa näkymiä. Tämä ohjelma tunnustaa vastaavan PhD in Business Administration . DBA-ehdokkaat voivat erikoistua esimerkiksi johtamistutkimukseen, teknologian hallintaan, organisaatiokäyttäytymiseen, valmennukseen / mentorointiin, taloustieteeseen tai rahoitukseen tai muihin käytännön aloihin. DBA on ohjelma, joka voi osoittaa yhteensopivuuden nykyaikaisen liike-elämän vaatimuksiin. Tällöin täydellä osaamisella varustetut opiskelijat voivat selviytyä uusista teorioista, hallita suurta tiimiä ja opettaa nuoria ammattilaisia ​​siitä, miten he voivat paremmin hoitaa tehtäviään. Tämä opintokokonaisuus opettaa ehdokasliikettä kulttuurierojen taustalla, joka ilmenee maailman liiketoiminnassa.

Kun opiskelija saavuttaa SBL: n Qualifi- Level-8 Diploma -ohjelman strategisen johtamisen ja johtamisen ohjelmassa, hänet siirretään Sveitsin avoimelle yliopistolle DBA Top Up -ohjelman kautta hankintaelimen QUALIFI kautta, koska he ylläpitävät suoramyyntisopimusta Avoimen yliopiston kanssa Sveitsistä DBA Top Upille.

Käy linkissä lisätietoja varten http://qualifi.net/dba-top-up-faqs/ .

Avainedut

 • Kehittää ja harjoittaa innovatiivisia tutkimusmenetelmiä.
 • Ansaitse korkein koulutustaso.
 • Saavuta asiantuntemus julkaista vertaisarvioitujen aikakausjulkaisujen yhteydessä.
 • Tule menestyksekkään tutkijaksi ja kasvattajaksi.
 • Valmistaudu vaikuttamaan politiikkaan ja käytäntöön.
 • Opi strategioita helpottamaan tehokkaampia ja mukautuvampia organisaatioita, jotka luovat myönteisiä muutoksia.
 • Tule innovatiivisempaan johtajasi alalla.

DBA - myöntävät elimet

Opinnäytetyön päätyttyä opiskelijat saavat DBA: n yhdessä myöntämällä:

 • Sveitsin avoin yliopisto
 • DąbrowaGórniczan yliopisto
 • Taras National University

Sveitsin avoin yliopisto on tunnustettu ja akkreditoitu Eurooppa-neuvoston johtavista kauppakorkeakouluista (ECLBS), joka on sertifioitu Sveitsin EduQua-Sveitsin kansallisen koulutuksen laatukilpailun, Eurooppa-neuvoston etäopiskelua (EUCDL) ja Premier Accredited University akkreditointipalvelua varten. Kansainväliset korkeakoulut

DąbrowaGórniczan yliopisto on valtion tunnustettu yliopisto, joka sijaitsee DąbrowaGórniczainissa Puolassa. Yliopisto ylittää parhaiden yliopistojen rankingissa useita vuosia.

Taras Shevchenko University on valtionyliopisto. Virallisesti tunnustettu ja sijaitsee Ukrainan pääkaupungissa. KNU on sijoittunut maailman korkeimman 500 yliopistoon, joka perustettiin vuonna 1834.

Entry Criteria

Seuraavat pätevöinnit saavat suoran pääsyn työtasolle:

 • Strategisen johtamisen ja johtamisen diplomitaso 8 (601/5362/3).

Pääsykausi

Voit hakea milloin tahansa, koska saanti on käytettävissä joka kuukausi.

Hakemusmenettely

Opiskelijoille, jotka ovat jo suorittaneet Qualifi Level 8 -tutkinnon akkreditoidussa Qualifi-keskuksessa, keskus avustaa hakemuksen kanssa. Opiskelija voi hakea myös akkreditoidun keskuksensa suoraan Qualifi-ohjelmaan.

Tietoja Qualifi

QUALIFI, jonka on tunnustanut Ofqual-hankintaorganisaatio, on koonnut maineen merkittävien taitojen ylläpitämisestä monissa tehtävissä ja toimialoissa, joihin kuuluvat johtajuus, vieraanvaraisuus

Kelpoisuusrakenne

Hakijoilla on oikeus suorittaa DBA 1 vuoden kuluessa rekisteröinnistä. Fast Track -järjestelmä koostuu Thesis-opinnäytetyöstä yliopiston akkreditointivaatimusten asettamien sääntöjen ja määräysten puitteissa.

Opinnäytetyö

Tämän prosessin aikana opiskelija tuntee akateemisen tutkimuksen teoreettiset ja käytännölliset perusteet laatimalla hypoteeseja, tutkimuskysymyksiä sekä niiden analyysejä ja toteutusta, laajentamalla liiketoiminnan teoriaa ja terminologiaa sekä lisäämällä viestintätaitoja ja ymmärtämällä tieteellisen tutkimuksen eettisiä standardeja. Teoreettinen ja käytännöllinen tietämys, joka on kerätty tutkimusprosessin aikana parannettujen peruskurssien oppimistulosten hankkimisella, tuo lisäarvoa ammatilliseen työtehtäviin ja akateemisiin taitoihin ja kykyihin, jotka takaavat kyvyn käsitellä liiketoimintaan liittyviä asioita tieteellisesti.

Yksittäisen tohtorin edellyttämän sananlaskennan on oltava 5000-8000 sanaa jokaista 10 opintopistettä kohti (120 opintopisteen laajuus tarkoittaa 60 000 - 96 000 sanaa). Kuitenkin, jos opiskelijat (korkeintaan kolme) haluavat tehdä yhteishankkeen, sanan määrän on oltava 7000-11000 sanaa. Työssä noudatettava standardi on sama kuin Harvardin viittaustyyli. Esimiehelle / opiskelijoille on olemassa lukuisia asiakirjoja, esimerkiksi (väitöskirjatyön rakenne, eettiset kysymykset, väitöskirjan kirjoittaminen, opinnäytetyön säännöt, tietoinen suostumuslomake, opinnäytteen tarkistuslomake, Harvardin viittausjärjestelmä jne.).

Kelpoisuusrakenne

Hakijoilla on oikeus suorittaa DBA 1 vuoden kuluessa rekisteröinnistä. Fast Track -järjestelmä koostuu Thesis-opinnäytetyöstä yliopiston akkreditointivaatimusten asettamien sääntöjen ja määräysten puitteissa.

arvioinnit

 • Aikaa rajoittava skenaarioihin perustuva tehtävä
 • Ei tutkimuksia.

Opiskelijärjestelmä

Opiskelijoille annetaan opettajan henkilökohtainen opettaja, joka tarjoaa tukea koko prosessin ajan.

Kutsu yliopistokoulutukseen

Kyllä, tämä on vaihtoehto, mutta opiskelijan kustannuksella.

Palkkiot ja rahoitus

Lisätietoja kurssimaksuista saat ottamalla yhteyttä osoitteeseen admission@sbusinesslondon.com

Program taught in:
Englanti
Last updated March 20, 2018
Tämä kurssi on Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä