Kauppatieteiden tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Edinburgh Business School on Heriot-Watt-yliopiston kauppakorkeakoulu.

Edinburgh Business School on auttanut työelämän ammattilaisia ​​tulemaan yli 25 vuoden ajan liikkeelle johtajiksi tarjoamalla korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä jatko-ohjelmia yrityksissä. Suositut online- MBA- , Masters- , DBA- ja PhD- ohjelmat ovat kiihdyttäneet yli 20 000 tutkinnon uraa. Opiskelijamme ovat nähneet palkankorotuksia, saaneet ylennyksiä yrityksissään ja monet ovat aloittaneet oman yrityksen.

Ole maailman parhaiten toimivien tutkimuslähtöisten yritysratkaisujen joukossa.

" Edinburgh Business School tohtoriohjelma yhdistää ensimmäisen luokan akateemiset tutkijat, tiukan koulutuksen tutkimusmenetelmillä globaalin lääkäriyhteisön kanssa. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden joustavaan etäopiskeluohjelmaan ja tohtorintutkintoon, jossa on mahdollisuus kampuksella tukea Edinburghissa, Dubaissa, Saksassa ja muissa kansainvälisissä tukikohdissa. "

Professori Abigail Marks, tutkimuksen ja tohtoriohjelman johtaja

Tapaa tohtori Jeanette Vinke, DBA

Haluatko tietää lisää?

Ohjelmarakenne

Suunniteltu auttamaan opiskelijoita käyttämään tutkimusmenetelmiä määritelläkseen, toteuttamaan ja arvioimaan mahdollisia ratkaisuja hyvin todellisiin liiketoiminnan ongelmiin, DBA ja PhD- ohjelma koostuvat kahdesta vaiheesta: kurssin vaiheesta ja tutkimusvaiheesta.

Kurssin vaiheessa saat tietoa ja asiantuntemusta, jota sinun on kehitettävä opinnäytetyönne ja tutkimusprosessin ymmärtämisen kannalta. Tutkimusvaihe koostuu kahdesta vaiheesta, mentoroidusta vaiheesta ja valvonnasta. Sinun on suoritettava lopputyösi, joka suoritetaan suullisen puolustuksen muodossa.

Valmis sovellettavaksi?

Aloitaksesi tohtoriohjelmistasi sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus ja oltava sujuvasti englanti. Sinun on myös toimitettava tarkistettavaksi:

  • hakemuslomake
  • kaksi viittausta
  • maisterintutkinnon viralliset transkriptit.

Hae nyt .

Haluatko tietää lisää?

Kysy suoraan tästä ohjelmasta.

Tai ota yhteyttä neuvonantajaan numeroon 44 (0) 131 451 3090

Sähköposti: dbaenquiries@ebs.hw.ac.uk

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online ... Lue lisää

Edinburgh Business School has been helping working professionals become business leaders for over 25 years, offering high quality and accessible postgraduate programmes in business. Our popular online MBA, Masters, DBA and PhD programmes have accelerated the careers of over 20,000 graduates, with many experiencing an increase in their salaries, promotions within their companies and others starting their own businesses. Näytä vähemmän
Edinburgh , Dubai , Putrajaya + 2 Lisää Vähemmän