Read the Official Description

Edinburgh Business School on Heriot-Wattin yliopiston kauppatieteiden korkeakoulu.

Edinburgh Business School on auttanut työelämän ammattilaisia ​​tulemaan yli 25 vuoden ajan liikkeelle johtajiksi tarjoamalla korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä jatko-ohjelmia yrityksissä. Suositut online- MBA- , Masters- , DBA- ja PhD- ohjelmat ovat kiihdyttäneet yli 20 000 tutkinnon uraa. Opiskelijamme ovat nähneet palkankorotuksia, saaneet ylennyksiä yrityksissään ja monet ovat aloittaneet oman yrityksen.

Ole maailman parhaiten toimivien tutkimuslähtöisten yritysratkaisujen joukossa.

" Edinburgh Business School tohtoriohjelma yhdistää ensimmäisen luokan akateemiset tutkijat, tiukan koulutuksen tutkimusmenetelmillä globaalin lääkäriyhteisön kanssa. Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden joustavaan etäopiskeluohjelmaan ja tohtorintutkintoon, jossa on mahdollisuus kampuksella tukea Edinburghissa, Dubaissa, Saksassa ja muissa kansainvälisissä tukikohdissa. "

Professori Abigail Marks, tutkimuksen ja tohtoriohjelman johtaja

Tapaa tohtori Jeanette Vinke, DBA

Haluatko tietää lisää?

Ohjelmarakenne

Suunniteltu auttamaan opiskelijoita käyttämään tutkimusmenetelmiä määritelläkseen, toteuttamaan ja arvioimaan mahdollisia ratkaisuja hyvin todellisiin liiketoiminnan ongelmiin, DBA ja PhD- ohjelma koostuvat kahdesta vaiheesta: kurssin vaiheesta ja tutkimusvaiheesta.

Kurssin vaiheessa saat tietoa ja asiantuntemusta, jota sinun on kehitettävä opinnäytetyönne ja tutkimusprosessin ymmärtämisen kannalta. Tutkimusvaihe koostuu kahdesta vaiheesta, mentoroidusta vaiheesta ja valvonnasta. Sinun on suoritettava lopputyösi, joka suoritetaan suullisen puolustuksen muodossa.

Valmis sovellettavaksi?

Aloitaksesi tohtoriohjelmistasi sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus ja oltava sujuvasti englanti. Sinun on myös toimitettava tarkistettavaksi:

  • hakemuslomake
  • kaksi viittausta
  • maisterintutkinnon viralliset transkriptit.

Hae nyt .

Haluatko tietää lisää?

Kysy suoraan tästä ohjelmasta.

Tai ota yhteyttä neuvonantajaan numeroon 44 (0) 131 451 3090

Sähköposti: dbaenquiries@ebs.hw.ac.uk

Program taught in:
Englanti
Edinburgh Business School
Last updated June 20, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
Contact school
Deadline
By locations
By date