Kauppatieteiden tohtori - DBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kauppatieteiden tohtori - DBA

Liiketalouden tohtori (DBA) tarjoaa vanhemmille avainhenkilöille ammatillisen tohtorin tutkinnon tai oikeudellisen tohtorin tai lääketieteen tohtorin tutkinnon vastaavan liiketalouden ja johtamisen asteen. Se on korkein ammatillisen ja akateemisen tiedon taso sekä kyky soveltaa tätä tietoa tärkeiden ongelmien uusien ratkaisujen tuottamiseen ja arviointiin. Swiss School of Management on kansainvälisesti akkreditoitu Business School, jonka pääkampus on Roomassa, Italiassa.

119474_01.jpg

Miksi valita tehdä DBA?

DBA-opinnot ovat yksi haastavimmista ja korkeimmin palkitsevista tasoista korkea-asteen koulutuksessa. Sveitsin johtamiskoulu (SSM) on kehittänyt erinomaiset tohtoriohjelmat. Nämä ohjelmat ovat ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka lisäävät merkittäviä arvoja tutkinnon suorittaneille palkitsevan tohtorin tutkinnon ulkopuolella.

Sekä SSM-professorit että vierailevat professorit monista kansainvälisistä yliopistoista tukevat tohtoriehdokkaita henkilökohtaisesti.

Kuinka se toimii?

Liityt DBA: n kanssa erityisellä liiketoimintahaasteella, joka vaatii käytännön ratkaisun: esimerkiksi kuinka suunnitella nopea, mukautuva organisaatio; miten käyttäytymistieteitä voidaan käyttää strategisen päätöksenteon parantamiseksi; miten kykyjohtamisen avulla voidaan rakentaa yrittäjien armeija.

DBA on rakennettu tukemaan sinua ajattelusi kehittämisessä, haasteen kehyksessä ja toteuttamisessa, arvioinnissa ja viestinnässä ratkaisuilla, joilla on todellinen, käytännöllinen vaikutus.

Kesto

DBA: n kesto on 4 lukukautta (2 vuotta), ja se vaatii 120 ECTS: n hankkimista, jaettuna seuraavasti:

 • 30 ECTS opintopistettä suorittamalla 5 Research Methods -moduulia (6 ECTS moduulia kohti)
 • Väitöskirjan kautta 90 op

Aloituspäivä

SSM tarjoaa avoimen ilmoittautumiskäytännön, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa saapumista päästäksesi DBA-ohjelmaan, mutta voit aloittaa päätöksentekohetken.

Opiskelutapa

DBA-ohjelma perustuu käytännölliseen ja osa-aikaiseen opiskeluun. Paikalla suoritettavat opinnot, verkkopohjainen opiskelu, sekoitettu opiskelu, etäopiskelu yhdistetään työpaikkaopintoihin, joita tukee metodinen ohjaaminen tai opettajien ja opettajahenkilöstön ohjaama.

moduulit

 • Tutkimusmenetelmät
 • Johtajuus 360 astetta
 • Määrälliset menetelmät
 • Laadulliset menetelmät
 • Olennaiset työkalut
 • tutkielma

119476_04.jpg

Sisäänpääsyvaatimukset

Valmistunut maisterin tutkinto (tai vastaava) tai pitkäaikainen työkokemus (työpaikalla tapahtuva pääsyreitti) ja todisteet erityisistä pätevyyksistä yksittäisessä tapauksessa; todisteet englannin ja / tai saksan kielitaidosta.

Mielipiteitä

"Olen työskentelevä henkilö ja liittyin SSM: ään aikuisopiskelijana, koska halusin harjoittaa yrityshallinnon harjoittajaa. SSM tarjoaa tarjottavaa koulutusta. Tunnit pidetään pienissä ryhmissä perheilmapiirissä, jossa opiskelijat ja luennoitsijat ovat vuorovaikutuksessa Minun on kiitettävä luennoitsijoita huomiosta, joka on omistettu jokaiselle meille luokassa. Tämä on auttanut luomaan itseluottamusta. Odotan innolla jatkaa ammatillista kehitystäni SSM: ssä. "
Jazzi F. G
SSM DBA -opiskelija


"BA (Hons) -ohjelma Sveitsin johtamiskoulussa on erinomainen. Ohjaajat antavat kaiken tarvittavan tiedon ja jakavat kokemuksensa, joita tarvitaan menestymiseen kilpailuympäristössä. Jos opiskelet kovasti luokkahuoneessa vapaa-ajallasi haet jatkuvasti mielenkiintoisia työpaikkoja, sinulla ei ole vaikeuksia löytää työtä. Minulle tarjottiin kaksi virkaa opintojen aikana. Olen päättänyt hyväksyä uuden haasteen Isossa-Britanniassa. Huolimatta maan vaihtamisesta jatkan opiskelua Sveitsin koulussa Johtaminen, Rooma etäopetuksen kautta. Suosittelen BA (Hons)-tutkinto-ohjelmaa SSM: ssä. "
Ricardo Gotthilf
SSM BA -opiskelija


"Kävin sveitsiläisessä johtamiskoulussa Roomassa BBA-kaksoispalkinto-ohjelmasta ja olen varma siitä, että olen onnellinen! Luokkakokot olivat mahtavia, opettajat avuliaita ja sain työpaikan jo ennen valmistumistaan. Nyt olen rakastan uraa, en voinut olla onnellisempi. "
Joan Chemiron
HRM-konsultti maailman ruokaohjelmassa - SSM-tutkinnon suorittanut


"Yli pitkään Amerikassa opiskellettuna huomasin, että on olemassa paljon opiskelijoita, jotka pystyvät tekemään sen, mitä teen jo. SSM antaa minulle uuden askeleen eteenpäin elämässäni ja urallani, jota en voinut pyytää missään muualla!"
Masaharu Kakumoto
SSM BA (Hons) -opiskelija

Ole hyvä ja lähetä hakemuksesi tai mahdolliset kyselyt seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: info@ssm.swiss. Voit ladata hakulomakkeen ja löytää täydelliset hakumenettelyt verkkosivuiltamme osoitteessa https://ssm.swiss/doctor-of-business-administration-dba/.

Muita tietoja

 • Aloituspäivä: Avaa ilmoittautuminen
 • Päättymispäivä: valmistumisen jälkeen (suunnilleen 2 vuotta)
 • Hakuaika: Ei mitään
 • Kampus: Sama kuin muut (Rooma, Italia)
 • Kieli: englanti
 • Opinnotyyppi: Yhdistetty
 • Kesto: 2 vuotta
 • Tarjoaa kokopäiväisesti ja osa-aikaisesti
 • Opetusmaksu: 25000 â¬
Viimeksi päivitetty Joulukuu 2019

Oppilaitoksesta

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Lue lisää

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Näytä vähemmän