Kauppatieteiden tohtori (DBA, Pariisi)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Sabi University and Business Institute ja IPAG Business School ovat allekirjoittaneet sopimuksen tarjota yhdistetty kaksoistutkinto-ohjelma kauppatieteiden tohtoriksi. Kauppatieteiden tohtori (DBA) on toimeenpaneva, tutkimuslähtöinen kauppatieteiden tohtori.

66246_728x290.gif

DBA-ohjelma koostuu pääosin itsenäisestä tutkimuksesta valitusta aiheesta ja väitöskirjan kirjoittamisesta. Ohjelmaan kuuluvaa tutkimusta sovellettaisiin sitten välittömään panokseen liiketoimintakäytännöissä. Ohjelman keston aikana opiskelijat suorittavat itsenäisen opiskelun valitusta aiheesta ja työskentelevät läheisessä yhteistyössä ohjaajan kanssa, joka tarjoaa heille ohjausta ja tukea. Kun heidän opintojaksonsa on valmis ja opiskelijat ovat kirjoittaneet väitöskirjan, heillä on puolustettava väitöskirjansa suurten juristien edessä. DBA-opiskelijoiden on suoritettava kurssin, seminaarien ja työpajojen opintojensa ensimmäisen lukukauden aikana.

moduulit

  • Tutkimus ja menetelmät
  • Analyysi ja kritiikki 1 ja 2
  • Johtajuus 1 ja 2
  • Kansainvälinen liiketoiminnan johtaminen
  • Organisaation muutoksen ja kehityksen hallinta
  • Yritysenglanti
  • Henkilöstöhallinto

Kaikkien DBA-opiskelijoiden on läpäistävä Grand Comprehensive Exam (GCE) ennen tuomaristoa ensimmäisen lukukauden lopussa suoritettuaan kurssit, seminaarit ja työpajat onnistuneesti.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Näytä vähemmän
Pariisi , Kiva , Lontoo , Edinburgh , New York , sydney , Cardiff + 6 Lisää Vähemmän