Kauppatieteiden tohtori (DBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kauppatieteiden tohtori (DBA)

Laitoksen tehtävänä on kouluttaa yksilöitä, jotka edistävät globaalien organisaatioiden johtamista ja johtajuutta.

Tervetuloa akateemisesta dekaanista

Monet ovat nyt sitä mieltä, että DBA on 2000-luvulla mitä MBA oli jälkimmäiselle puolelle 1900-luvulta. Ilman tätä keskustelua käy ilmi, että työympäristöt kohtaavat haasteita ilman historiallista ennakkotapausta. Yritysten ja hallitusten päämiehet kohtaavat kaikkialla uusissa tilanteissa, joissa aiemmat teoriat, käytännöt ja strategiat eivät näytä tarjoavan vastauksia. Muutos jatkuu nopeana ja globalisaation vaikutukset, jotka ovat yhtä syvällisiä ja hienovaraisia, vaikuttavat kaikkiin toimielimiin ja organisaatioihin. Johtajat eivät enää voi tyytyä yksinkertaisesti soveltamaan tietoa, vaan heidän on ohjattava tietämystä omissa organisaatioissaan, jotka antavat tietoa omiin olosuhteisiinsa liittyvistä käytännöistä ja toimintatavoista. Toisin sanoen yritysten johtajien on pystyttävä johtamaan työhön liittyvää tutkimusta. Tämä DBA on suunniteltu tarjoamaan ehdokkaita tällä kyvyllä.

SBS kansainvälinen kauppatieteiden tohtori (DBA) tarjoaa vaihtoehdon organisaatioille ja yksilöille, jotka haluavat parantaa liiketoiminnan suorituskykyään kehittämällä ylivoimaisen kykyä tutkia ja ratkaista organisaation perustuvaa suunnittelua ja tekemällä alkuperäistä tutkimusta.

Se varustaa ylimmän johdon kykyä soveltaa nykyistä tutkimusmenetelmää yritystoimintaan liittyviin kysymyksiin ja parantaa hakijoiden tutkimus- ja konsultointitaitoja.

Kutsumme sinut pohtimaan monia etuja, joita SBS DBA osa-aikainen ohjelma tarjoaa urallesi.

Bert Wolfs, Ph.D.

Akateeminen dekaani

DBA vs. PhD

DBA eroaa tohtorin filosofian (Ph.D.) keskittymällä käytäntöön, politiikkaan tai strategiaan, yksilöllisen työpaikan yhteydessä. Molemmissa tohtorintutkinnoissa kehitetään huomattavaa alkuperäistä työtä. Kuitenkin ammattikorkeakoulututkinnon, kuten DBA edellyttää erilaista tutkimusta kehityksen kuin Ph.D. Tohtorintutkintoa varten tutkimuksella on oltava huomattava merkitys osaamiselle. DBA: n tutkimuksessa on edistettävä merkittävästi käytäntöjä, politiikkaa tai strategiaa. DBA: han liittyvä tutkimus soveltuu yritystoiminnan kysymyksiin ja se toteutetaan ammattikäytäntöjen yhteydessä.

Ominaisuudet DBA

TARKOITUS

Business Administration -ohjelman tohtori pyrkii tuomaan teorian ja käytännön päätöksiä monimutkaisten organisaatioiden päätöksenteossa auttaakseen näitä instituutioita sopeutumaan muutokseen ja asettamaan perusta pitkän aikavälin eloonjäämiselle.

YLEISKATSAUS

DBA-ohjelmassa teollisuus ja akateemiset ammattilaiset rakentavat päällikön ydinosaamista ja -tietoutta kehittääkseen korkeamman tason osaamista sovelletun tutkimuksen suorittamisessa, teoreettisen ja soveltuvan kirjallisuuden ymmärtämisestä valitussa liiketoimintakurssissa sekä yliopistollisen opetuksen kannalta olennaisissa ominaisuuksissa . DBA-tutkinnon suorittaneet ovat kehittäneet kriittisiä tietoja ja taitoja menestykseen yliopistoissa ja korkeakouluissa, palveluksessa ammattiin ja yhteisöön, tulevassa ammatillisessa kehityksessä sekä yrityskonsultoinnin ja johtamisen kannalta tärkeiden valtakirjojen ja taitojen saavuttamisessa.

DBA-koulutusohjelma on suunniteltu vastaamaan akateemisten ja elinkeinoelämän ammattilaisten erityisvaatimuksia, joilla on motivaatiota laajentaa osaamistaan ​​ja taitojaan nykyaikaisten organisaatioiden muuttuvien tarpeiden tyydyttämiseksi. Ohjelma on suunniteltu palvelemaan oppilaiden tarpeita riippumatta niiden keskittymisestä.

Tohtorintutkinnot on suunniteltu siten, että kiireiset ammattilaiset voivat tasapainottaa uran ja perheen vaatimuksia. Opiskelijat täyttävät ohjelman vaatimukset täyttämällä kursseja, viikonloppuisin ja verkkotyöskentelyyn.

tärkeimmät syyt, miksi kannattaa harkita SBS DBA: ta

Saattaa olla monia syitä, joiden vuoksi olet harkitsemassa kansainvälisen DBA-ohjelman ottamista. Ehkä se on aina ollut unelmasi päästä korkeakoulutuksen huipulle. Se voi olla haaste perusteellisen tutkimuksen suorittamiselle alueellasi, johon olet intohimoinen, sekä siihen tyydyttävällä tavalla, että osallistumme tieto- ja ammattikäytäntöihin. Ehkä sinun tehtäväsi on henkilökohtainen kehitys ja urakehitys.

Riippumatta syistäsi, maailmanluokan dokumentointiohjelman haaste on mahdollisesti yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita teet koskaan. Tässä on useita keskeisiä syitä, miksi SBS International DBA on voitto-ohjelma.

SBS : n maine

SBS on maine huippuosaamisesta johtamisessa ja liiketoiminnan koulutuksessa. SBS DBA-ohjelma hyväksytään kahdenvälisesti akkreditoituvasta kauppakoulujen ja -ohjelmien akkreditoinnista vastaavan neuvoston (ACBSP) ja kansainvälisen korkeakoulututkinnon akkreditoinnin neuvosto (CHEA) hyväksymä kansainvälinen yleiskokous (IACBE).

Opettajamme ovat johtajia tutkimuksessa ja käytännöissä, joten osaajamme pääsevät esiin eri aihealueilla.

SBS on vahvat yhteydet teollisuuden kanssa yhteistyöhankkeiden tutkimusyhteyksien kautta.

Tehokkaat oppimisresurssit

Tärkeä osa jatkotutkinnolle jatko-opinnoissa on tiedon saatavuus ja saatavuus. SBS : n laaja oppimispaketti koostuu oppikirjoista, sähköisistä lukemista, tutkimuspapereista ja oppaista. Lisäksi voit hyödyntää SBS : n valtavia kirjastoresursseja, mm. Massiivisia online-tietokantoja, joilla pääsee nopeasti tuhansille täysipäiväisille aikakauslehdille, tutkimuspapereille, tiivistelmille, konferenssijulkaisuille ja uutisartikkeleille. Nämä online-resurssit ovat maailman parhaiden joukossa.

Vaikuttavat oppimistulokset

Tämän tiukan DBA: n läpi tapahtuvan lopputuloksen ansiosta kehität paitsi huipputason tietämystä ja asiantuntemusta, mutta voit myös luoda vahvat valmiudet liikkeenjohdon konsultointiin, yrityksen sisäiseen toimintatutkimukseen sekä akateemiseen tutkimukseen, joka johtaa työn julkaisemiseen kansainvälisesti arvostettuja vertaislehdet. Ehdokkaita arvioidaan 50%: lla kursseilla ja 50% tutkimustyöstä.

Joustavuus

Ohjelma voi kestää vähintään 2,5 vuotta, mutta enintään kestää enintään kuusi vuotta. Viikonloppuisin toimitetuilla kursseilla voit jatkaa töissä kokopäivätyössä. Kurssin työpajat ovat aikataulusta etukäteen kahden kuukauden välein. Joten voit ajoittaa ne kalenteriisi. Ajan joustavuus - tärkeä ominaisuus, jota kiireiset ammattilaiset todella arvostavat.

Ohjelmarakenne

Liiketalouden tohtori on integroitu työselostus ja tutkimusohjelma, joka voidaan suorittaa vähintään kaksi ja puoli vuotta.

Kurssimateriaali koostuu ensimmäisestä vuodesta. Kurssit järjestetään luokkahuoneessa intensiivisessä työpajamallissa, jossa on face-to-face -yhteys. Kaikki kurssit arvioidaan kirjallisella tehtävällä. Kurssinvaihteluvaiheen ja tutkimusvaiheen välinen siirtymä on ehdokas, joka täyttää tyydyttävästi arvioitujen tutkimushankkeiden joukon (yksi jokaisesta tutkimushankkeesta).

Ensimmäisen vuoden aikana suunnitelluilla kurssiyksiköiden tyydyttävällä suorittamisella hakijat tulevat tutkimusprosessiin, jossa he suorittavat yksittäisiä, valvottuja tutkimushankkeita. Kunkin tutkimushankkeen tuotos on julkaistavan tyylin ja laadun omaava tutkimuspaperi. Tutkimuspapereita toimitetaan ulkoiselle tutkimukselle.

DBA: n pääsyvaatimukset

DBA-ohjelmaan pääsyn hakijoilla on yleensä:

  • MBA-tutkinto tai vastaava hyväksytystä yliopistosta tai vastaavasta;

tai

Jos muita korkeakoulututkintotodistuksia pidetään, hakijoita voidaan pyytää täyttämään määrätyn silloitusohjelman (yleensä kurssit MBA-ohjelmasta);

tai

hyväksytty korkeakoulu tai vastaava korkea-asteen oppilaitos, jolla on vähintään 2A-standardin mukainen kunnia tai kandidaatin tutkinto;

ja

  • Merkittävät (vähintään viiden vuoden kokemus) johtotasolla tai johtamisella. Kaikkien DBA-ehdokkaiden on pystyttävä osoittamaan koulutuksensa ja / tai ammatillisen suorituksensa tekemään tutkimusta tohtorintutkinnalla. Heidän pitäisi pystyä osoittamaan urallaan menestystä tähän mennessä ja dokumentoimaan, miten DBA-ohjelma sopii heidän henkilökohtaisiin tai urasuunnitelmiin tulevaisuudessa.
  • Kaikkien DBA-hakijoiden on esitettävä ehdotetun tutkimusaiheensa / -ideansa 1000 sanaa osana hakijahakemuksen jättämistä.
  • Kaikilla DBA-ehdokkailla on oltava ääniohjattu englannin kielen taito

tai

Lähetä todiste siitä, että olet saanut TOEFL-pistemäärän vähintään 90.

Lopullinen päätös DBA-ohjelman kelpoisuudesta, tutkinnoista ja tutkimusalojen hyväksyttävyydestä lepää SBS Swiss Business School . Kaikilla hakijoilla on oltava sähköposti / Internet-yhteys koko ohjelman ajan.

APPLY ONLINE @ www. SBS .edu

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

SBS Swiss Business School is a pioneering management institution dedicated to preparing students for the careers of the global economy in International Management, Finance, Marketing and other fields. ... Lue lisää

SBS Swiss Business School is a pioneering management institution dedicated to preparing students for the careers of the global economy in International Management, Finance, Marketing and other fields. We are a quality-driven niche player. Näytä vähemmän