Kauppasuhteiden tohtori (dba)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

OHJELMASTA

KSU Doctor of Business Administration (DBA) ohjelma on innovatiivinen jatko-ohjelma on suunniteltu valmistamaan erittäin kokeneita ammattilaisia ​​opetus-ja tutkimustehtävissä AACSB akkreditoitu kauppakorkeakouluissa tai kokeneiden tutkimustehtävissä konsultoi, hallituksen tai teollisuudessa. KSU: n DBA-ohjelma yhdistää perinteisen jatko-opiskelun kurinalaisuuden ja intensiivisen luokkahuoneen tutkimuksen, joka mahdollistaa täysipainoisen hyödyntämisen uusimpaan akateemiseen tutkimustuotantoon ja -menetelmiin sekä eurooppalaiseen tyyliin suunnatun mentorihallin, joka tukee oppilasta suorittamaan itsenäistä, alkuperäistä tutkimusta.

Kehotamme sinua voimakkaasti osallistumaan tiedotustilaisuuteen ennen KSU: n DBA-ohjelman hakemista. Näissä istunnoissa tarjottava materiaali sekä kyky tavata ja ohjata ohjelman tiedekunta ja johtajuus antavat sinulle mahdollisuuden tehdä tietoisempia päätöksiä.

PÄÄSYVAATIMUKSET

 • Online Graduate Application - Ei palauteta 100 dollaria hakemusmaksu.
 • Tekstitystiedostojen - Viralliset selostukset kustakin College ja / tai yliopiston olet osallistunut. Sen on oltava suljetussa kirjekuoressa laitokselta tai lähetettävä sähköisesti laitoksesta suoraan.
 • Cover Letter - (Voidaan ladata online-sovellukseen) Älä lähetä kansilehtyäsi.
 • Jatka - (Voidaan ladata online-sovellukseen) Älä lähetä CV: täsi.
 • Henkilökohtainen ja ammatillinen kiinnostuksenilmaisu - (Voidaan ladata online-sovellukseen) Älä lähetä lausuntoasi.
 • Suosituskirjeet - Kirjeiden on oltava kirjoittajan kirjelomakkeella ja toimitettava sähköisesti. Älä lähetä kirjeitäsi. ÄLÄ KÄYTÄ SUOSITUKSET VALINNAT ONLINE-SOVELLUKSESSA.
 • Huomautuksia:
  • 1. Käy verkkosivuillamme yksityiskohtaisista tiedoista hakuprosessin neljästä vaiheesta.
  • 2. Hakemus, jatkokirjaus, kattavuuskirjeet, transkriptiot, henkilökohtainen etunäkökohta ja kaksi suositusluetteloa tarkastellaan valintakomitean toimesta, ja jos olet onnistunut, sinut kutsutaan sähköpostitse siirtyäksesi vaiheeseen 2, tutkimuspajaan. Jos et ole valmis siirtymään vaiheeseen 2, sinulle ilmoitetaan myös.
  • 3. Sekä GMAT että GRE ei vaadita.
Viimeksi päivitetty Marras 2017

Oppilaitoksesta

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty ... Lue lisää

Kennesaw State University is a comprehensive university recognized for its entrepreneurial spirit, global engagement and sense of community. As Georgia’s third-largest university and one of the fifty largest public universities in the country, Kennesaw State offers more than 100 undergraduate and graduate degrees, including an increasing number of doctoral programs. Näytä vähemmän
Kennesaw , Marietta + 1 More Vähemmän