Read the Official Description

Itsepäinen tohtori kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa

Filosofian tohtori (Doctor of Philosophy) -ohjelma on suunniteltu kahdelle ehdokkaalle: kokeneille yritysjohtajille, jotka haluavat "antaa jotain takaisin" ja auttaa kehittämään tulevia liiketoiminnan johtajia tulossa tehokkaiksi kasvattajiksi; ja innovatiiviset opettajat ja / tai tutkijat, jotka ovat päättäneet vaikuttaa vaikuttamalla kehon tietämykseen valituilla aloillaan. PhD-ehdokkaat oppivat tekemään eron kirjoittamalla, puhumalla, opettamalla, tutkimalla, konsultoiden ja yrittäjäyritysten tekemällä.

Ohjelma korostaa johtamisen ymmärtämistä, sillä sitä harjoitetaan ja tulkitaan organisaatioiden, sektoreiden ja kulttuurien kautta. Jokainen ehdokas kehittää tutkimuksen ja opetuksen taitoja tuottamaan ja kannustamaan uusia johtamiskäytäntöjä. Se on suunniteltu korostamaan opetussuunnitelmaa ja keskittymään soveltavaan ja teoreettiseen tutkimukseen, joka parantaa opetusta ja oppimista.

ISM tarjoaa ehdokkaille mahdollisuuden täyttää tutkintovaatimukset yhdistämällä seminaareja yhdessä tai useammassa paikkakunnallamme ja e-oppimisen kautta. Muiden kuin Pariisin seminaaripaikat pakataan kahden viikon ohjelmina. Tämä mahdollistaa tohtorintutkinnon opiskelijoille mahdollisuuden saada todenmukaista tietoa maiden liiketoimintapolitiikasta ja kulttuurista ja tarjoaa heille mahdollisuuden toimia vuorovaikutuksessa uuden tiedekunnan ja yritysjohtajien kanssa.

Ehdokasprofiili

  • Koulutuksen tausta - Pidä korkeakoulututkinto tai vastaava akkreditoitua perustutkintolaitosta ja suorita päällikön tason ohjelma
  • Työkokemus - keskimäärin kymmenen vuoden kokemus ylimmän johdon kokemuksesta
  • Kielet - Kirjallisen ja puhuneen englannin kielen voimakas käsitys on pakollinen

Erikoistumisvaihtoehdot:

  • Kansainvälistä bisnestä
  • yrittäjyys
  • Rahoittaa
  • Johtajuus korkeakoulutuksessa
  • Strateginen teknologia

Missä

Pariisin seminaarien lisäksi ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tehdä yritysten yhteyksiä ja harjoittaa akateemista tutkimusta joissakin maailman tärkeimmistä kaupallisista pääkaupungeista ISM: n strategisilla kumppanuuksilla: St. John's Universityn New Yorkissa, Amity University New Delhissä, HSM Educação São Paulossa, Kapkaupungin yliopisto Kapkaupungissa ja Fudanin yliopisto Shanghaissa.

Kansainväliset yhdistelmät

New Yorkin, New Delhin, São Paulon, Kapkaupungin ja Shanghain ohjelmat edustavat noin 2,5 opintoviikkoa viikossa, yhteensä 5 opintopistettä jokaisessa istunnossa. Opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua johonkin kolmen, kahden viikon istuntoon New Yorkissa.

Program taught in:
Englanti

See 1 more programs offered by ISM - International School of Management »

Last updated June 6, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Maalis 2019
Syys 2019
Duration
4 - 7 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
91,728 USD
69,017 euroa sponsoroiville yrityksille
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Maalis 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Maalis 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä