Read the Official Description

Pidä on valmistunut akateemisesti korkeatasoista, tunnustettu National Quality Graduate Program (PNPC) kansallisen neuvoston Science and Technology (CONACYT) kuin Consolidated ohjelma. Se syntyi liitto yliopistojen West seutukunnassa, joka yhdistämällä resurssinsa ja asiantuntemuksen, tänään tarjoavat ohjelmaa, joka täyttää korkeimmat laatu, joka edistää ratkaisevasti sen Basic Academic Core, joka koostuu kaksikymmentäseitsemän professorit - tutkijat kiinteiden akateemista koulutusta, korkea ammattitaito ja kokemus tutkimuksen arkkitehtuurin. Tämä jatko-ohjelma akateemisesti korkealaatuiset olemassa vuodesta 2002 ja oli edelläkävijä lajissaan Länsi Keski alue maassa; siinä autonominen yliopisto Aguascalientes, Colima yliopiston, Guanajuato ja Universidad Michoacana de San Nicolas de Hidalgo mukana.

Pidä luotiin vastauksena pikaisesti ihmisille korkeasti koulutettu aloilla arkkitehtuurin, joka pystyy kehittämään tutkimuksen ja opetuksen korkean tason nostamiseksi akateemista laatua koulutusohjelmien ne tarjoavat alueella ja maassa sekä kannustaa sukupolven ja levittämiseen.

GENERAL TARKOITUS

Pidä tarkoituksena on erityisesti koulutusta erittäin päteviä tuottaa tietoa ammatti akateemisen henkilöstön ja tekemään tutkimustyöhön ja analysointi, suunnittelu ja ohjelmointi ehdotuksia, jotka liittyvät ihmisen toimia alueella, kaupungin ja tuotannon, jalostuksen ja urban säilyttäminen - arkkitehtuurin, harkitsevat uusia analyysimenetelmiä ja näkökulmia, jotka kannustavat parantaminen elämänlaadun ja ympäristöolosuhteiden alueen ja maan.

opetussuunnitelmien rakenne

Pidä on tutkimukseen perustuva, tuottamalla ja tiedon soveltamiseen ja edellyttää kokopäiväistä omistautumista ohjelmaan; opetusohjelma on luonnetta ja tavoitteena on edistää akateemista vuorovaikutusta opettaja ja opiskelija. Jatko Ohjelma kestää kuusi lukukautta, jonka aikana opiskelijan on osoitettava temaattisia seminaareja ja akateemista toimintaa aikataulun valmistelee asiakirjan tutkielma ja puolustaa sitä.

Pidä ohjelma on merkitystä ja johdonmukainen Opetussuunnitelman rakenne; ehdotettujen toimien edistää kollegiaalista toimia ja laajaa osallistumista ohjaajia tekemään akateemisen päätöksiin. Siellä serialization ja vaaka- ja pystysuorat artikulaatio opetussuunnitelman rakenteen ja mahdollisuutta jatkuvasti päivittää teemaseminaareissa Specialty; Lisäksi prosessissa neuvonta, seuranta ja arviointi opiskelijoiden tehdään kollegiaalisesti.

Ohjelma koostuu yhteensä 220 krediittiä, 180 kuusi Research Seminar ja 40, jotka vastaavat neljää teemaseminaareja Specialty. Vuonna Pidä työskentelevät kolmea sukupolvea ja tiedon soveltaminen (LGAC) hyvin konkreettisia: arkkitehtuuri ja arkkitehtuurin sekä Ympäristö ja Arkkitehtuuri ja Heritage.

Arkkitehtuurin ja

Siinä keskitytään sukupolven tietoa ilmiön kaupunkien arkkitehtuurin tuotannon ja lisääntymisen. Sen tavoitteena on tarjota uusia oivalluksia koskien arkkitehtuuria ja maankäyttöä sekä kehittää menetelmiä tutkia suhdetta arkkitehtuuriin ja alueeseen.

Arkkitehtuuri ja ympäristö

Se on suunnattu tuotannon tietämyksen ympäristöominaisuudet tiloja ja niiden vuorovaikutusta käyttäjien kanssa. Mitä ominaisuuksia ja ominaisuuksia materiaalien, järjestelmien ja laitteiden ympäristöön sopeutuminen otetaan, pyrkii kehittämään menetelmiä tutkimuksen ja suunnittelun sen ympäristöulottuvuuteen sekä keinot soveltuvien rakennusteknologiaa.

Arkkitehtuuri ja Heritage

Aikoo valmistaa tietoa teorian ja arkkitehtuurin historia ja urbanismin sekä uusia teoreettisia ja metodologisia ehdotuksia suojeluprosessit arkkitehtonisen kohteen ja arkkitehtuurisia yhtyeitä. Lisäksi tavoitteena on kehittää soveltavan hankkeita, jotka edistävät teknologian kehittämistä säilyttämiseen rakennusperintö.

PROFIILI tulojen ASK

Pyrkivä syöttää Pidä on oltava kahta laatua: akateeminen pätevyys ja asenteellisia ominaisuuksia. Akateeminen aptitude sisältää:

 1. Tietoa ja kokemusta muotoilussa tutkimushankkeisiin
 2. Päättelyn analyysin ja synteesin kyky, lukemisen ja kääntämisen tekstien riittävän tasoisina puristus kahden vieraan kielen, kuten Englanti, Ranska, Italia, Portugali.
 3. riittävään hallinnointiin laskennallisia työkaluja ja tietotekniikkaa tarvitaan niiden -tutkimushankkeessa
 4. Jolla aiemmin suorittanut maisteriohjelman aloilla tietoa, joka käsittelee tohtorin;
 5. Kyky problematisoida ja oletuksen siitä tosiasiat ja ilmiöiden todellisuuden arkkitehtuurisia riviä tuottamiseen liittyvät ja tiedon soveltaminen, jotka muodostuvat tohtoriohjelmia.

Omalta asenteellisia ominaisuuksia kääntää:

 1. Kyky tarjota johtajuutta ja kannustaa muodostumista tutkimusryhmien;
 2. Halukkuus pysyä ajan tasalla tutkimus kehittää;
 3. Luovuus ehdottaa tutkimushankkeiden ja resurssien hallintaan sen;
 4. Vastuuntuntoinen ja työlästä;
 5. Kyky työskennellä itsenäisesti ja ryhmissä;
 6. tiedemies, itsekriittinen ja heijastava henki.

Pidä mielestä suorittaneiden hakijoiden perustutkintoa ja maisterin tutkinto arkkitehtuurin ja / tai kaupunkisuunnittelun jatko valmistuneet voivat osallistua muiden asiaan liittyvien alojen. Pyrkivä anna Pidä on oltava tiedot ja taidot, mukaan lukien taidot ja kokemus muotoilussa tutkimushankkeisiin linjat sukupolven ja tiedon soveltaminen (LGAC) työskentelee tohtoriohjelmaa; Lisäksi kapasiteetti abstrakti päättelyn varten analyysin ja synteesin ja suun ja kirjallisen ilmaisun espanjaa.

Program taught in:
Espanjalainen

See 7 more programs offered by Universidad Autonoma de Aguascalientes »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Heinäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä