Read the Official Description

Inter tohtori Taide ja kulttuuri (DIAC) on seurausta yhdistelmä akateemisen ponnisteluja julkisten yliopistojen Länsi keskialueella ANUIES joissa osallistuvat yliopistot: autonominen yliopisto Aguascalientes; Guadalajara; Guanajuato ja Michoacan San Nicolas de Hidalgo. Se on luotu muodostumista koulutetun analysointia, tutkimusta ja levittämistä kulttuurin ja taiteen paikallisten ja alueellisten alueilla Meksikon tarkoituksenmukaista ja tarpeellista pohtia näitä kysymyksiä on maailmanlaajuinen ulottuvuus. Vaikka ehdotetaan keskeisenä tutkimuskohteena Latinalaisen Amerikan kulttuuri ja taide, niitä ei ole jätetty mitenkään linkit, jotka tällä maantieteellisellä alueella on muiden kulttuuristen järjestelmien.

Taiteesta (ja sen Erityisalojen, kirjallisuudesta teatteriin, mistä esittävien taiteiden, kuten tanssi elokuva, mistä perimätiedon ja kulttuuriperinnön avantgarden ja muotoilu) ja kulttuuri (vuonna laajin ja kattavin mielessä eli ihmisenä make ollessa yhteiskunnassa) on tärkeämpää kuin koskaan järjestelmällistä tutkimusta voidakseen muodostaa yhteiskuntia kriittisempi, enemmän huomaavainen, ottaen huomioon, että taiteen ja kulttuurin ilmiöiden sen eri ilmenemismuodot, ovat merkityksellisiä ja plurisignificativo kohde voidaan tutkia eri teoreettisista näkökulmista yliopistoissa Meksikossa.

Tämä jatko-ohjelma tarjoaa akateemisen yhteisön ja käytännön taiteen ja kulttuurin, paikka tieteellisen jatkokoulutukseen keskitytty tutkimukseen syvempi analyysi kulttuuri- ja taidetapahtumia poikkitieteellisessä ympäristössä luvat ja vauhtia tiimityötä.

Ohjelma on suunnattu tutkimus ja analysointi taiteen ja kulttuuriperinnön (aineellisen ja aineettoman), ottaen taiteellisen kulttuuriperinnön joukko tuottaa ilmentymiä identiteetin, ideologinen ja esteettinen prosesseja.

Diakin on perus akateeminen ydin 20 päätoimista opettajaa ja 70% Kansallisen Tutkijat System (SNI) tasot I ja II, integroidut viiteen riviä sukupolven ja tiedon soveltaminen (LGAC): Tutkimukset sosiaalinen taiteen ja kulttuurin; Analyysi taiteellisen keskustelua; kuvataiteet esittävät taiteet ja kulttuuriperintö.

Tämä välisiin tohtorin on voimassa enintään neljä vuotta kokopäiväistä omistautumista ja on suunnattu ammattilaisille taiteen, yhteiskuntatieteiden tai humanististen.

Sen opetussuunnitelman koostuu kolmesta koulutuksen alueilla:

 • Pohjapinta-ala, joka koostuu yhteisen rungon materiaaleja muodostumisen teoria ja menetelmät.
 • Erikoisala intensiivistä moduulit puolivuosittain akkreditointi, optio tutkimus pysyy lähestymistapaa väitöstutkimus työtä.
 • Particularizing tutkijaseminaareja toteuttamiseksi opinnäytetyön. Tehdään itsenäisen opiskelun toimintaa Tohtoriopiskelijoiden valvonnassa sen johtaja ja tutkielma neuvonantajat, jossa täysistuntojen kunkin lukukauden loppuun syöttämään takaisin edistystä.

Kurssin tavoite

Juna lääkärit vankka teoreettinen ja metodologinen osaaminen ja monitieteisen ja poikkitieteellinen näkökulma ymmärrystä ja analyysi taiteen ja kulttuurin ilmiöitä.

erityiset tavoitteet

 • Kehittää ja levittää erikoistuneita, päivitetään ja tiedemies kulttuurin ja taiteiden tutkijat ja opettajat huippuosaamisen tietoa.
 • Tuottaa ammattitaitoista henkilöstöä ja eettiset syvä sosiaalinen ja kriittinen mielessä, työ kurinalaisuutta, neuvoa, ohjata ja arvioida tutkimushankkeita ja opinnäytetöitä aloilla analyysin taiteen ja kulttuurin.
 • Edistää uusien menetelmien ja linjat liittyvän tutkimuksen ja sopusoinnussa sosiaalista todellisuutta maan aloilla analyysin, koulutuksen, erikoistuminen, jalostus, ja kehitetään taiteen ja kulttuurin.
 • Tuottaa erikoistuneita ja tieteellistä laatua tutkimuksen taiteen ja kulttuurin tuotteita.
 • Vakauttaa erikoistuneiden akateemisten elinten tutkimuksen ja analyysin taiteen ja kulttuurin.

Graduate profiili

tuntemus

On tietoa neljällä tavalla laadun analysointiin taideteosten kehitetty vuosisadan, joista jokainen painottaa eri puolia: a) tutkimuksen itse työn; b) analyysi suhteita taiteen ja muiden kulttuurituotteiden; c) tunnistetaan tekijöihin, joita esiintyy alalla, mukaan yhteiskuntaan, joka on sen erityinen historiallinen yhteydessä tuotannon, ja d) tunnistetaan välisiä yhteyksiä taiteen, aatteiden ja teorioita taiteen ja kulttuuriin. Joka antaa mahdollisuuden tehdä tutkimusta ehdotuksia luovat pohjaa teoreettiset ja metodologiset.

Se voi soveltaa menetelmiä ja tietoja, joita syntyi muilla aloilla, analysoinnin taide-esineitä, ja ongelmat ja erityisiin taiteen, eli voit pelata poikkitieteellinen yhteydessä.

taidot

Kykyä arvioida panokseen alalla taiteellisen analyysin nykyisen ja avata uutta tutkimuksen, jotka ovat merkityksellisiä ja tarpeen sekä suhteessa tutkimuskohteita, kuten huomioon teknisen ja analyyttisten menetelmien sovellettu.

Voit ehdottaa, koordinoida ja toteuttaa tutkimushankkeita suoritti monitieteinen joukkuetta, joka tarjoaa enemmän ja syvempää ymmärrystä ilmiöiden ja taideteosten, jotka muodostavat niiden tutkimuskohteita.

Ehdottaa ja toteuttaa innovatiivista tutkimusta, jolla on korkea ammattitaito ja tieteenala, johon syvä kriittinen mielessä ja asianmukaista argumentointi ja todentaminen tuloksia.

Asenteet ja arvot

Hallussaan selkeä tietoisuus roolista että taide pelaa yhteiskunnassa, erityisluonteensa kulttuurituotteena, sen historialliset tehtävät sekä välttämätöntä ja tärkeää sen kehittäminen, levittäminen ja säilyttäminen.

Pääsyvaatimukset

 • Hän on valmistunut ja väitteli tai maisterin receptional kirjallisen työn jatko taiteen, yhteiskuntatieteiden tai humanististen.
 • Joissa on enemmän kuin 80 (tai vastaava) tutkimuksissa viimeisen asteen saatu keskiarvo.
 • On akateeminen tai ammatillinen kokemus liittyvillä aloilla ohjelmaa tai olla priimus.
 • Osoittavat tutkimuskokemus, jota olisi tuettava toimitus digitaalinen versio työsi tai maisterin receptional kirjallisen työn.
 • Saatavuus opintojaan kokopäiväistä omistautumista ja sitoutumista esittämään kirjeen niiden suorittamiseen ja täydentää niitä; Lisäksi henkilöstö tulisi olla IES tai vastaavia institutionaalisia kirje osoituksena tästä.
 • Hyväksy haastattelu, jota sovelletaan komission tuloista.
 • Tarkista masterointi muulla kielellä kuin espanja voima (Englanti TOEFL 450 tai vastaava ranskaksi, saksaksi, italiaksi tai portugaliksi).
 • EXANI III hyväksyä soveltamalla Ceneval, kuitenkin vähintään 900 pistettä.
 • Esitettävä alkuperäinen tutkimushanke kehittämiseen ja loppuun puitteissa enintään kahdeksan lukukautta (minimi kuusi) käsittää DIAC ohjelmaa.
 • Charter sitoutumista esittelemään opinnäytetyön enintään neljän vuoden ajan ilmoittautuminen.
Program taught in:
Espanjalainen

See 7 more programs offered by Universidad Autonoma de Aguascalientes »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Heinäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä