Read the Official Description

Maailman johtavan tohtoriohjelman tunnusmerkki ei ole pelkästään sen tuottamat tutkimukset vaan myös se, missä määrin se tarjoaa jatko-opiskelijoille erinomaisia ​​uramahdollisuuksia. SHTM valmistaa opiskelijoita johtavaan tehtäväänsä valitsemallaan urallaan tarjoamalla maailman ensimmäisen ammatillisen D.HTM- tutkinnon.

shtm11

D.HTM-ohjelma on suunniteltu akateemisille tutkijoille, vanhempien toimialajohtajille ja vanhempiin työntekijöihin valtiollisissa ja valtiollisissa vieraanvaraisuus- ja matkailualan organisaatioissa. Vuodesta 2007 alkaen ohjelma houkuttelee ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan uransa, kokeneilta ammattilaisilta ja hallituksen edustajilta akateemisille. Aasian erityinen keskittyminen, ainutlaatuinen yhdistelmä aiheita ja tutkimusta sekä joustava toimitusmalli antavat alan ammattilaisille mahdollisuuden kehittää taitojaan ja pysyä työvoimana.

Kehitetty vastaamaan sekä teollisuuden että korkeakoulujen entistä vaativampiin tarpeisiin, D.HTM täyttää uuden kapteenin akateemisen pätevyyden kasvavan kysynnän. Tämä ohjelma valmistaa tutkinnon edistämään uransa kehittämällä innovaatioita, luovuutta ja tutkimusta taitoja aasialaisessa yhteydessä. Tämän uraauurtavan ohjelman jatko-opiskelijat ovat ottaneet sekä akateemiset että teolliset roolit, jotka heijastavat heidän parantuneita osaamistaan ​​ja johtajuuttaan.

Program taught in:
Englanti

See 1 more programs offered by The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management »

Last updated May 7, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2.5 - 5 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä