Read the Official Description

Historian tohtori

Normaali kesto: 3 tai 4 vuotta (kokopäiväinen)

Paikka: Hongkong

Lingnanin historian laitoksella on tällä hetkellä kymmenen kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä, ja niiden tutkimusalueet kattavat pre-modernin ja modernin Kiinan historian, Hongkongin historian, modernin brittiläisen ja eurooppalaisen historian, Venäjän ja Keski-Aasian historian sekä amerikkalaisen historian. Laitos on erityisen kiinnostunut hankkimaan kansainvälisen historian kiinnostuneita opiskelijoita.

Professori Liu William Guanglinin tutkimuksessa keskitytään Kiinan historialliseen perspektiiviin Kiinan taloushistoriasta, Kiinan keisarikunnan Kiinan poliittisesta taloudesta, Kiinan sotahistoriasta, uuskonfutselaisuudesta ja markkinataloudesta.

Professori Lau Chi-pang on Hongkongin historian, Mingin ja Qing Kiinan, nykyajan Kiinan ja Kiinan henkisen historian asiantuntija.

Apulaisprofessori Chunmei Du on nykyaikaisen kiinalaisen henkisen ja kulttuurihistorian asiantuntija. Hänen viimeaikaisessa työssä opiskellaan kiinalaista konservatiota, kiinalainen diaspora ja amerikkalainen sotilas Kiinassa 1940-luvulla globaaleissa ja vertailukelpoisissa yhteyksissä.

Apulaisprofessori Mark Hampton on 1800- ja 1900-luvun Britannian asiantuntija, erityisesti tiedotusvälineiden historiaa. Hänen viimeaikaisen työnsä on siirtynyt imperialistiseen kulttuuriin: Hongkongin paikka 1900-luvun brittikulttuurissa, kun Hongkong oli Britannian siirtomaa. Hän on osa historian tiedekunnan klusteria, joka työskentelee Hongkongin ja Etelä-Kiinan kanssa.

Apulaisprofessori Vincent S. Leung on varhaisen kiinalaisen historian asiantuntija (n. 1000 eaa-200 CE). Hän on erityisen kiinnostunut tämän ajan poliittisesta ja henkisestä historiasta. Hänen tutkimusintressejään ovat mm. Keisarilliset muodot, historiografian historia ja taloudellisen ajattelun kehittäminen muinaisessa Kiinassa ja Euraasiassa.

Apulaisprofessori Niccolò Pianciola on erikoistunut myöhään Tsaristien ja varhaisen Neuvostoliiton historiaan Keski-Aasiassa. Hänen teoksissaan on käsitelty etnisen monimuotoisuuden, väkevien väestönsiirtojen ja maatalouden kolonisaation ja sosioekonomisen muutoksen hallintaa.

Apulaisprofessori Diana Lemberg on erikoistunut 20. vuosisadan Yhdysvaltojen historiaan, 1900-luvun eurooppalaiseen historiaan, siirtomaavallisiin ja imperialisiin muodostumiin, ihmisoikeuksien historiaan, kulttuurihistoriaan, tekniikan historiaan ja globaaliin englantiin.

Apulaisprofessori Zhang Lei on erikoistunut nykyaikaiseen Kiinaan, joka on koulutettu sekä historioitsijaksi että maantieteilijäksi. Hänen tutkimuksessaan keskitytään Kiinan kaupunkihistoriaan, ympäristöhistoriaan ja historialliseen maantieteeseen.

Soveltamenetelmät

Hakijat voivat hakea pääsyä PhD-ohjelmaan kahdella tavalla:

1. Hae PhD-ohjelmia Hongkongin PhD-apurahajärjestelmän kautta (HKPFS)

Erinomaiset ja loistavat hakijat voivat hakea HKPFS: n kautta 1. joulukuuta 2018 (Hong Kong Time 12:00 noon) . Apurahan saajille myönnetään apuraha, jonka kuukausittainen palkkio on 25,100 * HK, ja luopui koko lukukausimaksusta hänen ensimmäisenä opiskeluvuonnaan. Opiskelijoita, jotka hakevat ja eivät saa apurahaa, voidaan silti harkita säännöllisesti PhD-paikoissa Lingnanissa.

(US $ 1 = HK $ 7,8).

(* vuosina 2018-19, vuotuinen tarkistus)

Jos haluat hakea pääsyä, pyydä alustava hakemus RGC: n sisäänpääsyjärjestelmästä osoitteessa www.rgc.edu.hk/hkphd 1. syyskuuta ja 1. joulukuuta 2018 välisenä aikana (Hong Kong Time 12:00 noon) . Jokaiselle hakijalle annetaan viitenumero. Hakijan on tällöin toimitettava täysi hakemus suoraan Lingnanin sähköiseen järjestelmään osoitteessa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline viimeistään 2. joulukuuta 2018 (Hong Kong Time 11:59) . Myöhästyneitä sovelluksia ei oteta huomioon.

2. Hae PhD-ohjelmia suoraan

Hakijat voivat hakea myös pääsyä PhD-ohjelmiin hakemalla yliopistoon suoraan. Kokopäiväisesti opiskelijoille tarjotaan yleensä Postgraduate Studentships. Jatko-opiskelija jatko-opiskelijaksi on HK $ 16,720 / kk *.
* Korotetaan HK $ 17 050 / kk hakemuksen vahvistamisen jälkeen. (vuosimaksu 2018-19, vuosittainen tarkistus)

Yliopisto pyytää hakemuksia 1. marraskuuta 2018 - 25. tammikuuta 2019 . Hakijat voivat hakea verkkoa osoitteesta www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. Lisätietoja on osoitteessa www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Yleiset pääsyvaatimukset

 1. Hakija, joka hakee tohtorintutkinnon suorittanutta hakijaa, olisi tavallisesti:
  a. jolla on yliopiston tähän tarkoitukseen tunnustama korkea-asteen oppilaitos; tai
  b. pitää olla kandidaatin tutkinnon ensimmäisen tai toisen luokan arvosanalla tai vastaavalla standardilla ja on rekisteröitynyt hyväksytyssä korkea-asteen oppilaitoksessa maisteritutkintoon vähintään vuoden ajan ja hänellä on näyttöä tutkimustuloksista; tai
  C. ovat saaneet vastaavan pätevyyden a) tai b) edellä; tai
  d. ovat antaneet tyydyttäviä todisteita akateemisista ja ammatillisista saavutuksista.
  Huomautus: Tutkinnon suorittaneet tutkintotodistukset, joilla on todistettu tutkintotodistus tai kokemus, voidaan hyväksyä suoraan tohtorintutkimuksille vain poikkeuksellisissa olosuhteissa. Normaalisti kandidaatti, jolla ei ole maisterin tutkintoa, ei hyväksytä tohtorintutkintoihin, ja hänet tulisi rekisteröidä ensi kertaa MPhil-opiskelijaksi.
 2. Edellä mainittujen lisäksi hakija, jonka tutkinto ei ole Hongkongin tai englanninkielisen kolmannen asteen oppilaitoksesta, olisi oltava vähintään 550 (paperipohjainen testi) tai 213 (tietokonepohjainen testi) tai 79 (internet (TOEFL), tai kansainvälisen englantilaisen kielen testausjärjestelmän (IELTS) 6,5 tai yli, tai vastaava pisteet hyväksytyssä testissä tai vastaava pätevyys todistaa kielitaitonsa, jota tarkastellaan tapauskohtaisesti. Hakijoiden on täytettävä mahdolliset lisävaatimukset, jotka ovat ohjelmien asettamia, joihin he hakevat pääsyä.
 3. HGPF: n kautta Lingnanin PhD-ohjelmiin pääsyä varten RGC määritteli, että hakijan, joka ei ole englantia puhuva yliopisto, ei ole todisteena siitä, että englanninkielinen opetuskieli on kaikkien hänen opintojaksojensa / hänen ehdottamansa PhD-ohjelman, hän on velvollinen liittämään tulosten tulokset TOEFL tai IELTS PhD sovellus. Tämä vaatimus (TOEFL / IELTS-tulosten tulosten pakollinen esittäminen) voidaan vapauttaa hakijoista, joiden ehdotetut tohtorintutkinnot ovat nimenomaan muun kuin englannin kielen, esim. Kiinan kielessä. Hakijoiden on kuitenkin täytettävä yliopiston kielitaitovaatimukset, kuten edellä 2 kohdassa määrätään.

Ohjelman erityislähetysvaatimukset

Englanninkielisen vieraan kielen (TOEFL) tai kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (IELTS) tulosten sijasta hakija voi saada luokan C tai korkeamman arvosanan englannin kielen Cambridge-testissä. tai luokan C tai yläpuolella englannin kielellä merentakaisten yleisen koulutustodistuksen (GCE) kautta.

Hakijaa voidaan vaatia osoittamaan englannin ja / tai kiinan kielen kykyä haastattelun avulla.

Program taught in:
Englanti

See 12 more programs offered by Lingnan University »

Last updated December 10, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
30 - 72 kuukautta
Full-time
Hinta
42,100 HKD
opetusta vuodelle 2019-2020.
Deadline
Request Info
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Request Info
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.

Syys 2019

Location
Application deadline
Request Info
Deadline for application via HKPFS: 1 December 2018; Deadline for application to the University directly: 25 January 2019.
Päättymispäivämäärä