Historian tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Historian tohtori

Normaali kesto: 3 tai 4 vuotta (kokopäiväinen)

Paikka: Hongkong

Lingnanin historian laitoksella on tällä hetkellä kymmenen kokopäiväistä tiedekunnan jäsentä, ja heidän tutkimusalueensa kattavat koko Kiinan historian, Hongkongin historian, Ison-Britannian ja Euroopan modernin historian, Venäjän ja Keski-Aasian historian sekä Amerikan historian. Laitos on erityisen kiinnostunut rekrytoimaan kansainvälisestä historiasta kiinnostuneita opiskelijoita.

Professori Lau Chi-pang on Hongkongin historian, Ming and Qing China, Modern China ja Kiinan henkisen historian asiantuntija.

Professori William Guanglin Liun tutkimus keskittyy Kiinan taloushistoriaan, myöhäisen imperialisen Kiinan poliittiseen talouteen, Kiinan sotahistoriaan, uuskonfutsianismiin ja markkinatalouteen historiallisessa perspektiivissä.

Apulaisprofessori Chunmei Du on nykyaikaisen kiinalaisen henkisen ja kulttuurihistorian asiantuntija. Hänen viimeaikaisessa työssä opiskellaan kiinalaista konservatiota, kiinalainen diaspora ja amerikkalainen sotilas Kiinassa 1940-luvulla globaaleissa ja vertailukelpoisissa yhteyksissä.

Apulaisprofessori Mark Hampton on erikoistunut 19: nnen ja 20: nnen -century Britanniassa mediahistorian erityisesti. Hänen viimeaikainen työ on siirtynyt Imperial kulttuuri: Hongkongin paikkansa 20. -century brittiläistä kulttuuria, kun Hongkong oli siirtomaa Britanniassa. Hän on osa historian tiedekunnan klusteria, joka työskentelee Hongkongissa ja Etelä-Kiinassa.

Apulaisprofessori Diana Lemberg erikoistunut 20. -century Yhdysvaltain historiassa, 20. -century Euroopan historiassa, siirtomaa ja keisarillisen muodostelmia, ihmisoikeuksiin, kulttuurihistoria, teknologian historia, ja maailmanlaajuinen Englanti.

Apulaisprofessori Vincent S. Leung on varhaisen Kiinan historian asiantuntija. Hän on erityisen kiinnostunut antiikin Kiinan poliittisesta ja älyllisestä historiasta. Hänen tutkimuskohteitaan ovat keisarilliset muodostelmat, historiografian historia ja taloudellisen ajattelun kehitys muinaisessa Kiinassa ja koko Euraasiassa.

Apulaisprofessori Niccolò Pianciola on erikoistunut myöhään Tsaristien ja varhaisen Neuvostoliiton historiaan Keski-Aasiassa. Hänen teoksissaan on käsitelty etnisen monimuotoisuuden, väkevien väestönsiirtojen ja maatalouden kolonisaation ja sosioekonomisen muutoksen hallintaa.

Apulaisprofessori Zhang Lei on nykyaikaisen Kiinan asiantuntija. Sekä historioitsijana että maantieteilijänä koulutettu tutkimus keskittyy kaupunkihistoriaan, ympäristöhistoriaan ja Kiinan historialliseen maantieteeseen.

Soveltamenetelmät

Hakijat voivat hakea pääsyä PhD-ohjelmaan kahdella tavalla:

1. Hae PhD-ohjelmia Hongkongin PhD-apurahajärjestelmän kautta (HKPFS)

Erinomaiset ja loistavat hakijat voivat hakea pääsyä HKPFS: n kautta 2. joulukuuta 2019 mennessä (Hongkongin aika klo 12.00) . Apurahan saajille myönnetään apuraha kuukausittain 25 800 HK: n suuruisella stipendillä *, ja he luopuivat täydestä lukukausimaksusta ensimmäiseltä opintovuodeltaan. Opiskelijoita, jotka hakevat apurahaa tai eivät saa apua, voidaan silti harkita Lingnanin säännöllisissä tohtorikohdissa.

(US $ 1 = HK $ 7,8).

(* korko vuosille 2019-20, tarkistetaan vuosittain)

Voit hakea pääsyä tekemällä ensimmäisen hakemuksen RGC: n pääsyjärjestelmässä osoitteessa www.rgc.edu.hk/hkphd 1. syyskuuta – 2.12.2019 (Hongkongin aikaa klo 12.00) . Jokaiselle hakijalle annetaan viitenumero. Hakijan on sitten toimitettava täydellinen hakemus suoraan Lingnanin sähköiseen järjestelmään osoitteessa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline ennen 2. joulukuuta 2019 (Hongkongin aika klo 11.59 ) . Myöhäisiä hakemuksia EI oteta huomioon.

2. Hae PhD-ohjelmia suoraan

Hakijat voivat myös hakea pääsyä tohtoriohjelmiin hakemalla suoraan yliopistoon. Kokopäiväisille opiskelijoille tarjotaan yleensä jatkotutkintoja. Jatko-opiskelijakoulu jatko-opiskelijalle on HK $ 17,390 / kuukausi *.
* Korotettaisiin 17 730 HK: iin / kk ehdokkaan vahvistamisen jälkeen. (korko vuosille 2019-20, tarkistetaan vuosittain)

Yliopisto kutsuu hakemuksia 1. marraskuuta 2019 - 24. tammikuuta 2020 . Hakijat voivat hakea verkossa osoitteessa www.ln.edu.hk/admissions/applyonline. Lisätietoja on osoitteessa www.LN.edu.hk/reg/info/pgrad.

Yleiset pääsyvaatimukset

 1. Hakija, joka hakee tohtorintutkinnon suorittanutta hakijaa, olisi tavallisesti:
  a. jolla on yliopiston tähän tarkoitukseen tunnustama korkea-asteen oppilaitos; tai
  b. pitää olla kandidaatin tutkinnon ensimmäisen tai toisen luokan arvosanalla tai vastaavalla standardilla ja on rekisteröitynyt hyväksytyssä korkea-asteen oppilaitoksessa maisteritutkintoon vähintään vuoden ajan ja hänellä on näyttöä tutkimustuloksista; tai
  C. ovat saaneet vastaavan pätevyyden a) tai b) edellä; tai
  d. ovat antaneet tyydyttäviä todisteita akateemisista ja ammatillisista saavutuksista.
  Huomautus: Tutkinnon suorittaneet tutkintotodistukset, joilla on todistettu tutkintotodistus tai kokemus, voidaan hyväksyä suoraan tohtorintutkimuksille vain poikkeuksellisissa olosuhteissa. Normaalisti kandidaatti, jolla ei ole maisterin tutkintoa, ei hyväksytä tohtorintutkintoihin, ja hänet tulisi rekisteröidä ensi kertaa MPhil-opiskelijaksi.

 2. Edellä mainitun lisäksi hakijan, jonka tutkinto ei ole Hongkongin tai englanninkielisen maan korkea-asteen oppilaitoksesta, tulisi saada vähintään 550 pistettä (paperipohjainen testi) tai 79 (Internet-pohjainen testi) testissä. Englanti vieraana kielenä (TOEFL) tai kaistatulos 6,5 tai enemmän kansainvälisessä englannin kielen testausjärjestelmässä (IELTS) tai vastaava piste arvostetussa testissä tai vastaava pätevyys kielitaidon osoittamiseksi, mikä voidaan harkita tapauskohtaisesti. Hakijoiden on täytettävä mahdolliset lisävaatimukset, jotka asetetaan ohjelmissa, joihin he hakevat pääsyä.

[Huomaa: IELTS- ja TOEFL-pätevyyksissä, jotka on tarkoitettu pääsyyn 2020–21 -sisääntuloihin ja sitä eteenpäin, yliopisto hyväksyy vain tulokset, jotka ovat voimassaoloajan sisällä, ts. 2 vuotta siitä päivästä, jona maahantulohakemus jätetään tietylle saantikohortille.]

HGPF: n kautta Lingnanin PhD-ohjelmiin pääsyä varten RGC määritteli, että hakijan, joka ei ole englantia puhuva yliopisto, ei ole todisteena siitä, että englanninkielinen opetuskieli on kaikkien hänen opintojaksojensa / hänen ehdottamansa PhD-ohjelman, hän on velvollinen liittämään tulosten tulokset TOEFL tai IELTS PhD sovellus. Tämä vaatimus (TOEFL / IELTS-tulosten tulosten pakollinen esittäminen) voidaan vapauttaa hakijoista, joiden ehdotetut tohtorintutkinnot ovat nimenomaan muun kuin englannin kielen, esim. Kiinan kielessä. Hakijoiden on kuitenkin täytettävä yliopiston kielitaitovaatimukset, kuten edellä 2 kohdassa määrätään.

Ohjelman erityislähetysvaatimukset

Englanninkielisen vieraan kielen (TOEFL) tai kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (IELTS) tulosten sijasta hakija voi saada luokan C tai korkeamman arvosanan englannin kielen Cambridge-testissä. tai luokan C tai yläpuolella englannin kielellä merentakaisten yleisen koulutustodistuksen (GCE) kautta.

Hakijaa voidaan vaatia osoittamaan englannin ja / tai kiinan kielen kykyä haastattelun avulla.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, wh ... Lue lisää

Lingnan University is the liberal arts university in Hong Kong and we have the longest established tradition among the local institutions of higher education. Our history can be dated back to 1888, when our forerunner, the Christian College in China, was founded in Guangzhou, and to 1967, when the institution, as Lingnan College, was re-established in Hong Kong. In 2015, Lingnan University was named as one of the “Top 10 Liberal Arts College in Asia” by Forbes. Näytä vähemmän