Vuodesta 2005 lähtien kauppatieteellinen tiedekunta on alkanut valmistaa oppilaitaan menestymiseen globaalissa taloudellisessa ympäristössä.

Tiedekunnan päätavoitteena on valmistella tutkinnon suorittaneita, jotka voivat tuoda uutta liiketoimintaa ja organisaatioita ja kyetä osallistumaan kansainvälisiin työmarkkinoihin.

Vuonna 2009 tiedekunta on päivittänyt entistä tohtorikoulutusta, jotta sisältö ja opetusmenetelmät voitaisiin lähestyä mahdollisimman tarkasti maailman arvostetuimmissa yritysyliopistoissa. Tiedekunnan koko opetusprosessi tulee esiin Slovakian ja myös koko maailmantalouden kehityksen suuntauksista.

Koulutuksen laatu ja opiskelun houkuttelevuus ovat parantuneet myös ulkomaalaisille opiskelijoille. Akkreditoitu tohtoriohjelma koostuu pakollisista ja valinnaisista aiheista, joiden kautta opiskelijat hankkivat osaamista ja taitoja organisaation ja johtajuuden hallinnassa.

Nykyään kauppatieteellinen tiedekunta on valmis antamaan opiskelijoilleen mahdollisuuden opiskella akkreditoitua opinto-ohjelmaa Economics and International Business Management, kansainvälisen liiketoiminnan tutkimuksen alalla.

76958_Fakultyofeconomics_photo1.jpg

Tohtoritutkinnon suorittaneet voivat soveltaa tieteellisiä menetelmiä tutkimukseen, analysoida kysymyksiä ja muotoilla ratkaisuja yksittäisiin tapauksiin sekä kehittää yritysten sopeutumista talouskasvuun. He voivat löytää niiden täytäntöönpanon paitsi yliopistojen tieteellisissä ja tutkimusryhmissä, erilaisissa yhteiskunnallisissa ja julkisissa organisaatioissa, mutta myös kansallisten ja kansainvälisten rahoituslaitosten ja kaupallisten yritysten johtavista asiantuntijoista. Niiden onnistunut sopeutuminen edellyttää myös kansallisia ja kansainvälisiä yrityksiä sekä yhteisyrityksiä, julkishallintoa ja valtion laitoksia.

Niiden täytäntöönpano on mahdollista myös akateemisen henkilöstön tai tieteellisen tutkijan tehtävissä, he voivat itsenäisesti suorittaa seminaareja ja valittuja luentoja.

MIKSI Paneurooppalainen yliopisto?

 1. Mahdollisuus saavuttaa ammattikorkeakoulututkinto ja suorittaa tutkimuksia.
 2. Käytännönläheinen koulutus, jossa pyritään todellisiin projekteihin yhteistyössä asiakkaiden kanssa, jota ohjaa käytännönläheinen yliopistollisen opettajan ryhmä.
 3. Yksilöllinen lähestymistapa opiskelijoihinsa sekä suorassa opetuksessa että opintojen hallinnassa. Opetus pienissä tutkimus- ja projektiryhmissä.
 4. Ajantasainen laitteiden tekninen standardi, joka koostuu nykyaikaisista tiloista ja erikoistuneista laboratorioista tietyillä aloilla (Media Center, Moot Court -huone, 3D-IT-laboratoriot)
 5. Vahva strateginen kumppanuus koulutuksen ja käytännön kokemuksen tuottamisessa, laskemalla esimerkiksi IBM: n, Slovakian jalkapalloliiton, uutis- ja mediakasvatuksen, NARKS: n, Asseco Central Europen jne.
 6. Jatkuvasti uudistettu ohjelmistokehitys opiskelijoille - ilmainen tilaus Microsoft Office 365: lle , ammattimaiset IBM-ohjelmistot ja pääsyn arvostetuimpiin tieteellisiin online-tietokantoihin . Oikeustieteilijöille on ilmainen tilaus automatisoitua oikeudellista tietoa ( ASPI ) varten.
 7. Mahdollisuus saada kansainvälistä kokemusta Erasmus-opintojen kautta yhdestä yli 60 kumppanuusyliopistosta Euroopassa ja yli 20 kumppanuusyliopistosta EU: n ulkopuolella .
 8. Mahdollisuus saada avustusta erityistarpeisiin (sosiaalinen apuraha) ja avustusta satunnaisiin opintoihin . Opintomaksu voidaan maksaa kuukausittain tai lukukausittain .
 9. Cross-faculty studies - mahdollisuus suorittaa opintoja rinnakkain 2 eri tiedekunnassa pienemmällä lukukausimaksulla.
 10. Monipuolinen opetussuunnitelma, mukaan lukien keskustelukokoukset, työpajat, näyttelyt, urheilutapahtumat, elokuva- ja elokuvatuotanto-esitykset ja oppilaat.
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta Pan-European University »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
14,970 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä