Filosofian tohtori mekaanisessa ja ilmailualan tekniikassa (Ph.D.)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

1

Laitos tarjoaa filosofian tohtorin tutkinnon mekaanisesta ja ilmailualan tekniikasta . Tämän koulutusohjelman sisällä opiskelijat voivat valita eri painopistealueista.

Ohjelman yleiskuvaus

Laitoksen tohtoriohjelma on tutkimukseen keskittyvä tutkinto-ohjelma, jonka tavoitteena on valmistaa opiskelijat kiinnostuksensa alaan kuuluvaan apurahaan. Ohjelmassa on keskeinen alkuperäisen tutkielman tutkimus, joka edistää merkittävästi alan huipputasoa. Kurssityö vaaditaan valitun tieteenjohdon hallintaa ja matemaattisten taitojen parantamiseksi.

Opinnäytetyön ohjaa opinnäytetyön ohjaaja, pienen tiedekunnan komitean, joka valitaan heidän asiantuntemukselleen valitulla tutkimusalalla, avuksi. Opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä huippututkimuksen parissa ja edistää pyrkimyksiämme edistää perus- ja soveltavia tieteita.

Otamme mielellämme vastaan opiskelijoita, joilla on erinomainen ennätys ja joilla on myös motivaatiota ja halua tulla johtaviksi valitsemallaan opiskelualalla.

Tohtorikoulutuksen vaatimukset

MAE: n jatkotutkinto-ohjelmassa on kolme erillistä vaihetta. Nämä ovat:

 1. pätevyyskokeen valmisteluaika;
 2. pätevyyskoe; ja
 3. tohtorin tohtoriksi ehdolla olon jälkeen tutkinto, jonka aikana opiskelija suorittaa väitöskirjaan johtavaa tutkimusta.

Kaiken kaikkiaan suoraan tohtoriksi. Opiskelijoiden tulee suorittaa vähintään 36 opintoviikkoa kurssityötä ja alt = "18 opintoviikkoa tutkimusta. Opiskelijoiden, jotka osallistuvat ohjelmaan MS-tutkinnolla, tulee suorittaa vähintään alt =" 12 luotto tuntia kurssityötä ja alt = "18 opinto tuntia tutkimuksen.

4

Painopistealueet

 • Ilmailuteollisuus
 • Design
 • Fluidimekaniikka, lämpöaineet ja energia
 • Kiinteät mekaniikat, materiaalitieteet ja kudostekniikka
 • Robotiikka, mekatroniikka

Ph.D. Hakemusvaatimukset

Kaikki hakijat filosofian tohtorin (Ph.D.) ohjelmaan insinööritieteiden korkeakoulusta

Hakijoiden on toimitettava seuraavat materiaalit, jotka otetaan huomioon kaikissa SEAS-tutkinnoissa:

 1. Täydellinen online-hakemuslomake
 2. Tekstitystiedostojen
 3. GRE tentti tulokset
  • Kansainväliset hakijat: TOEFL, IELTS tai PTE
 4. Suosituskirjeet
 5. Lauselma tarkoituksesta
 6. Ansioluettelo / CV
 7. Hakemusmaksu

2

Englannin kielen tenttivaatimukset
 • Kaikkien viisumia hakevien kansainvälisten hakijoiden on toimitettava TOEFL-, IELTS- tai PTE-akateemiset pistemäärät SEAS-järjestelmään ottamista varten.
 • Anna vain viimeisimmät testitulokset. Pisteet eivät saa olla yli kaksi vuotta vanhoja.
Pistemääräiset vähimmäisvaatimukset

IELTS

 • 6,0 yleisesti, ilman yksittäisiä pisteitä alle 5,0.
 • Teknisen hallinnan, systeemisuunnittelun tai data-analyysin jatko-ohjelmien hakijoiden on oltava vähintään 7,0 pistettä ilman yksittäisiä pisteitä alle 6,0.
 • Hakijoiden, jotka haluavat saada rahoitusta, on oltava bändin kokonaispistemäärä 7,0 ilman yksittäisen pistemäärän alle 6,0.

TOEFL

 • 80 Internet-tentissä (iBT) tai 550 paperikokeessa
 • Teknisen hallinnan, systeemisuunnittelun tai data-analyysin jatko-ohjelmien hakijoiden on oltava vähintään 100 pistettä Internet-kokeessa.
 • Hakijoilla, jotka haluaisivat saada rahoitusmahdollisuuksia, on oltava paperiversiona 600 tai Internet-pohjaisessa tentissä 100.

PTE Academic

 • 53. Hakijoiden, jotka haluavat saada rahoitusta, on oltava vähintään 68 pistettä.
poikkeukset

Poikkeuksia myönnetään hakijoille:

 • Hänellä on kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinto laitoksesta, jossa englanti on opetuskieli JA yliopiston sijaintimaan virallinen kieli

 • Hänellä on kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinto laitoksesta, joka sijaitsee maassa, joka voi saada englannin kielen tenttivapauden .

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Sc ... Lue lisää

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Science, students work with professors at the top of their fields and gain access to innovative resources in one of most dynamic, research-driven centers in the world. Näytä vähemmän