Filosofian tohtori biolääketieteessä (Ph.D.)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ohjelman yleiskuvaus

FT Biolääketieteellisessä tekniikassa on tarkoitus valmistaa nousevia tutkijoita ja tutkijoita soveltamaan tekniikan periaatteita lääketieteen ja biologian ongelmiin; ymmärtää ja mallintaa elävien järjestelmien ominaisuuksia ja syntetisoida lääketieteellisiä järjestelmiä ja laitteita alkuperäisen tutkimuksen tuottamiseksi.

Opiskelijat voivat odottaa tekevänsä tiivistä yhteistyötä valitun tutkimusalueen tiedekunnan neuvonantajan kanssa luodakseen opintosuunnitelman opintosuunnitelman ja oppaan. Opiskelijoiden odotetaan myös opettavan perustason kursseja opiskelijoille, esittelevän konferenssin papereita ja työskentelevän tiedekunnan kanssa tutkimusapurahojen hakemiseksi.

FT Ohjelma perustuu ensisijaisesti GW: n pääkampukseen Washington DC: ssä (Foggy Bottom), joka sijaitsee lähellä lääketieteellistä korkeakoulua, Milken-instituutin kansanterveyskoulua ja GW-sairaalaa . Näitä vuorovaikutuksia täydentää yhteistyö lähellä olevien kliinisten ja tutkimuslaitosten kanssa, mukaan lukien Lasten kansallinen terveysjärjestelmä, Elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) ja Kansalliset terveysinstituutit (NIH).

Tiedekunnan neuvonantaja

Suosittelemme, että mahdolliset jatko-opiskelijat määrittävät laitoksen tiedekunnan jäsenen, jonka kanssa he haluaisivat työskennellä, sekä kiinnostavan tutkimusalueen.

Ph.D. Hakemusvaatimukset

 • Kandidaatin tai maisterin tutkinto merkityksellisestä alalta akkreditoidusta laitoksesta.
  • Ainoa kandidaatin tutkinnon suorittaneiden hakijoiden on oltava saavuttanut vähintään 3,4 GPA (asteikosta 4,0).
 • Osoitettu kyky alkuperäiseen apurahaan, mieluiten julkaistujen tutkimusartikkeleiden avulla.
 • Onnistunut online-hakemuslomakkeen, tenttipisteiden ja muiden asiakirjojen jättäminen pääsyvaatimuksissa esitetyn mukaisesti .

Kaikki hakijat filosofian tohtorin (Ph.D.) ohjelmaan insinööritieteiden korkeakoulusta

Hakijoiden on toimitettava seuraavat materiaalit, jotka otetaan huomioon kaikissa SEAS-tutkinnoissa:

 1. Täydellinen online-hakemuslomake
 2. Tekstitystiedostojen
 3. GRE tentti tulokset
  • Kansainväliset hakijat: TOEFL, IELTS tai PTE
 4. Suosituskirjeet
 5. Lauselma tarkoituksesta
 6. Ansioluettelo / CV
 7. Hakemusmaksu

23664_bmephd1.jpg

Englannin kielen tenttivaatimukset
 • Kaikkien viisumia hakevien kansainvälisten hakijoiden on toimitettava TOEFL-, IELTS- tai PTE-akateemiset pistemäärät SEAS-järjestelmään ottamista varten.
 • Anna vain viimeisimmät testitulokset. Pisteet eivät saa olla yli kaksi vuotta vanhoja.
Pistemääräiset vähimmäisvaatimukset

IELTS

 • 6,0 yleisesti, ilman yksittäisiä pisteitä alle 5,0.
 • Teknisen hallinnan, systeemisuunnittelun tai data-analyysin jatko-ohjelmien hakijoiden on oltava vähintään 7,0 pistettä ilman yksittäisiä pisteitä alle 6,0.
 • Hakijoiden, jotka haluavat saada rahoitusta, on oltava bändin kokonaispistemäärä 7,0 ilman yksittäisen pistemäärän alle 6,0.

TOEFL

 • 80 Internet-tentissä (iBT) tai 550 paperikokeessa
 • Teknisen hallinnan, systeemisuunnittelun tai data-analyysin jatko-ohjelmien hakijoiden on oltava vähintään 100 pistettä Internet-kokeessa.
 • Hakijoilla, jotka haluaisivat saada rahoitusmahdollisuuksia, on oltava paperiversiona 600 tai Internet-pohjaisessa tentissä 100.

PTE Academic

 • 53. Hakijoiden, jotka haluavat saada rahoitusta, on oltava vähintään 68 pistettä.
poikkeukset

Poikkeuksia myönnetään hakijoille:

 • Hänellä on kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinto laitoksesta, jossa englanti on opetuskieli JA yliopiston sijaintimaan virallinen kieli

 • Hänellä on kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinto laitoksesta, joka sijaitsee maassa, joka voi saada englannin kielen tenttivapauden .

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Sc ... Lue lisää

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Science, students work with professors at the top of their fields and gain access to innovative resources in one of most dynamic, research-driven centers in the world. Näytä vähemmän