Read the Official Description

Biotieteiden tutkimuksen tutkimus kattaa neljä laajaa teemaa, ja sitä tukee bioaktiivisten yhdisteiden tutkijoiden ydinryhmä (Drug Discovery


Tarttuvat taudit/>

  • Malesian rikas biologinen monimuotoisuus mahdollistaa uusien yhdisteiden löytymisen tartuntatautien torjumiseksi. Taylor's University tunnistetut luonnolliset yhdisteet tutkitaan niiden bioaktiivisten ominaisuuksien ja toimintatapojen perusteella. Antimikrobisen tutkimuksen lisäksi isäntä-patogeenin vuorovaikutustutkimus keskittyy ymmärtämään isäntäsolujen tautitapahtumaa.

Ei-tarttuvat taudit

  • Ruokavalio, tupakointi, alkoholin kulutus, istumajärjestelmä ja stressi ovat lisänneet mm. Sydänsairauksien, hengityssairauksien, diabeteksen ja syövän lisääntymistä. Näihin sairauksiin käytettävissä olevia lääkkeitä liitetään usein ei-toivotuilla sivuvaikutuksilla, jotka eivät ole tarpeeksi valikoivia tai yksinkertaisesti liian kalliita. Siksi tämä klusteri pyrkii etsimään uusia lyijyyhdisteitä ja tieteellisesti vahvistamaan luonnonmukaiset keinot elämäntapaan liittyvien kroonisten sairauksien varalta.

Ympäristötutkimus

  • Tässä klusterissa tehtävässä tutkimuksessa keskitytään bioremediaatioon, meriekvilajien taksonomiseen tunnistamiseen ja ympäristölainsäädännön mukaisten mekanismien tai prosessien kehittämiseen. Sillä pyritään parantamaan resurssien säästöjä, jätehuoltoa ja ratkaisemaan ympäristöön liittyviä stressiä. Lisäksi klusterin tutkijat tarjoavat myös konsultointia ja koulutusta ympäristöjohtamisjärjestelmissä.

Elintarviketieteet ja ravitsemus

  • Tämän klusterin tutkimuksen laajempi tavoite on tutkia uusien funktionaalisten elintarvikkeiden, lääketieteellisten elintarvikkeiden ja ravitsemuksellisten lääkkeiden perusteet ja sovelletut näkökohdat sekä uudet teknologiat, jotka helpottavat uusien kuluttajatuotteiden kehittämistä, jotka edistävät ihmisten terveyttä, elintarvikkeiden turvallisuutta ja toimivuutta.

Nämä alueet ovat tärkeitä, koska niissä käsitellään ihmisten terveyteen ja kestävään kehitykseen liittyviä aiheita. Nykyisessä työssä painotetaan perustavaa laatua olevaa tutkimustoimintaa, joka mahdollistaa syövän, tartuntatautien ja elämäntyylien sairauksien paremman ymmärtämisen molekyyli- ja solubiologian avulla. Tätä täydennetään bioaktiivisten luonnontuotteiden tutkimuksella, erityisesti lääketieteellisissä ja ravitsemuksellisissa käyttötavoissa sairauksien hoitamiseksi ja ehkäisemiseksi. Loppujen lopuksi tämän PhD-ohjelman päätavoitteena on parantaa ihmisten terveyttä ja tunnistaa kohtuuhintaisia ​​vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Ympäristötutkimuksessa keskitytään kehittämään mekanismeja säästämään energiavaroja ja käyttämään biologisia indikaattoreita veden ja elintarvikejärjestelmien mikrobikontaminanttien lähteen seuraamiseksi ja havaitsemiseksi.

Program taught in:
Englanti

See 5 more programs offered by Taylor’s University »

Last updated March 25, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Elo 2019
Duration
Hinta
19,386 USD
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Kesäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä