117370_RCP_1271edit.jpg

Noin

Tiedekunta tarjoaa kaksi tutkimuspohjaista tutkintoa, nimittäin filosofian maisteri (MPhil),

110266_reIMGL7447.jpg

Maailmanlaajuinen erottelumme

Ohjelmiemme erityispiirteet ovat:

  • Korostetaan monialaista ongelmanratkaisua.
  • Maailmanlaajuinen monimuotoisuus. Nykyiset ja hiljattain valmistuneet ovat Hongkongista, Kiinasta ja vielä 14 maasta Aasiassa, Euroopassa, Afrikassa ja Pohjois-Amerikassa.
  • Taloudellinen ja ammatillinen tuki konferenssin osallistumiselle ja ulkomaille sijoittamiselle.
  • Huolehtiva ja yhtenäinen jatkoyhteisö. Opiskelijoillamme on tehokas ääni tiedekunnan hallinnassa ja verkosto / oppia yhteiskuntatieteiden tieteenaloilta, jotka kaikki sijaitsevat yhdessä rakennuksessa.
  • Mahdollisuus ottaa kursseja ja osallistua luentoon Hongkongin yliopistoissa sekä saada tietoa ja kenttää kaikkialla Kiinassa ja Kaakkois-Aasiassa.
  • Joustava valikoima rahoitusmalleja, mukaan lukien valtion apurahat, tiedekunnan apurahat ja laitosapuraha

Ohjelman yleiskuvaus

Hakijoilla, jotka haluavat osallistua MPhil-ohjelmaan, on hyvä kandidaatin tutkinto tunnustetuista yliopistoista tai vastaavasta pätevyydestä. PhD-ohjelmaan hakijoilla on joko maisterin tutkinto tai vahva kandidaatin tutkinto tunnustetusta yliopistosta / laitoksesta.

MPhil / PhD-tutkinnon antamiseksi opiskelijoiden on suoritettava kursseja, laadittava hyväksytty tutkimusohjelma, esitettävä tutkimustuloksensa väitöskirjassa tai väitöskirjassa ja välitettävä kirjallinen tutkielma. AY 2018/19: ssä tai ennen sitä hyväksyttyjen opiskelijoiden odotetaan suorittavan ohjelman 36/72 kuukaudessa tohtorintutkintoon (kokopäiväinen / osa-aika) tai 24/48 kuukautta MPhilistä (kokopäiväinen / osa-aika). AY 2019/2020 alkaen tohtorinopiskelijoiden odotetaan suorittavan ohjelman neljän vuoden aikana (kokopäiväisesti).

Yksi tiedekunnan seitsemän osastoa

Akateeminen asiantuntemuksemme kuuluu seitsemän osaston akateemiseen henkilöstöön. He suorittavat laajan valikoiman tutkimuksia, jotka kattavat eri erikoisaloja.

117364_IMG_8058.JPG117272_RCP_0967_1edit.jpg

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Viimeksi päivitetty July 1, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
4 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä