Read the Official Description

Filosofian tohtori

Filosofian n jatko-ohjelma sosiaalisia, poliittisia, eettisiä ja oikeudellisia filosofian (SPEL) tarjoaa opiskelijoille kehittyneitä työselostus ja yksittäisen tutkimuksen klassisen, moderni ja nykyaikainen sosiaalinen ja poliittinen filosofia, sekä etiikka ja oikeusfilosofia. SPEL tunnustaa molemmat angloamerikkalaiseen (analyyttinen) ja Manner (Euroopan) perinteiden, sekä erilaiset ei-Länsi perinteet, feministinen filosofia ja kriittinen rotu teoria, ja muiden kehittyvien alueiden filosofian. Opiskelijat erilaisia ​​filosofisen edut ovat tervetulleita soveltaa SPEL ohjelmaan.

Meidän ohjelma tarjoaa terminaalin Master of Arts (MA) ja filosofian tohtorin (FT) rata, jossa erikoisaloista sosiaalisia, poliittisia, eettisiä ja / tai oikeudellisia filosofian. MA on usein päämäärän opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita jatko uran lakia, liike- tai yleisen järjestyksen. PhD valmentaa erikoisalojen halutuimmista ja nopeimmin kasvavista alueista nykyfilosofia korkeakouluissa ja yliopistoissa. Meidän laitos sijaitsee erittäin onnistunut sijoitus hinnat ja aggressiivinen ammatillista kehitystä.

Viimeaikaiset tohtorin jatko mainospaikat ovat: apulaisprofessorina Southern Illinois University, apulaisprofessori Antioch College, apulaisprofessorina Mardin Artuklu University Turkki, apulaisprofessorina Universidad Jorge Tadeo Lozano Kolumbiassa ja tutkijatohtorin Seton Hall University.

SPEL jatko-ohjelma

Jatko-ohjelma Sosiaalinen, poliittisia, eettisiä ja oikeudellisten filosofian (SPEL) tarjoaa opiskelijoille kehittyneitä työselostus ja yksittäisen tutkimuksen klassisen, modernin ja nykyajan sosiaalisia ja poliittinen filosofia, etiikka, ja oikeusfilosofia. SPEL tunnustaa toimivat sekä Anglo-amerikkalainen (analyyttinen) ja Continental (Euroopan) perinteiden, sekä erilaisia ​​ei-Länsi perinteet, vuonna feministinen filosofia ja kriittinen rotu teoria ja muilla kehittyvillä alueilla filosofian. Opiskelijat erilaisia ​​filosofisen etujen pitäisi tuntea tervetullut hakea SPEL ohjelmaan.

Ph.D. SPEL

Vaatimukset Ph.D. sisältävät Mestarin vaatimuksiin (tai MA toisesta toimielimestä), kuusi uutta seminaaria, kielitoimintoja, täyttävän tentti, ja väitöskirja suullista puolustus. Saattaa olla lisävaatimuksia tulevien maisteriksi, jotka eivät aikaisemmin erikoistuneet SPEL aloilla.

On mahdollista, että opiskelija kirjoittaa väitöskirjan aihe filosofia, joka ei ole sosiaalisia, poliittisia, eettisiä tai Legal filosofian. Jos haluat käyttää kyseisiä aihe ja on suostumus neuvonantajan, voit korvata tentti oman tutkimusala yhdelle SPEL MA Kattava tentit. Voit myös korvata yksi filosofian kurssi mistään vaaditun kurssin, lukuun ottamatta ensimmäistä vuotta SPEL seminaareja.

Tällä hetkellä keskimääräinen aika-asteen bachelor tohtorin on 5,7 vuotta, mikä on noin kolme vuotta vähemmän kuin kansallinen normi. Mutta nykyinen odotus on, että opiskelijat valmiiksi viidessä vuodessa ja teemme opiskelijoiden auttaa heitä saavuttamaan tämän.

Ammatillinen kehitys

Binghamton n jatko-ohjelma filosofia ylittää historiallinen aiheista ympäri maailmaa. Jäsenet meidän erottaa tiedekunnan antavat vankka käsitteitä, mutta tuodaan esille myös niiden yhteyksiä nykyisiin keskusteluihin. Kutsumme ohjelma SPEL, pysyvä sosiaali-, poliittisia, eettisiä, ja Legal filosofian. Yhdistelmän avulla työpajoja, luentoja, konferensseja, ja lukeminen ryhmät me yritämme auttaa oppilaita miettimään suurempia ja niiden toiminnallisten tavoitteiden, ja miten ongelmia niitä voidaan ratkaista. Opintojaksot ovat erittäin yksilöllisiä, ja opiskelijat voivat kehittää heidän etujaan ohjauksessa tiedekunnan neuvonantajana.

Yliopiston Fleishman Center for Career ja Professional Development on ylimääräinen voimavara opiskelijoille. Keskus tarjoaa monia hyödyllisiä palveluja, jotka auttavat ammatillista kehitystä, kuten mock haastatteluja, ansioluettelon kritiikki, ja ura työpajoja.

Kun valmistut

Tutkinnon meidän MA-ohjelma on ollut erinomainen sijoitus hinnat tohtoriohjelmiin, vaikka monet tohtoreiden ovat saaneet tehtävissä arvostetun yliopistoissa ja korkeakouluissa. Saadut kokemukset lehtorilta ja jatko avustajat opiskellessaan voi antaa arvokasta koulutusta oppilaitosten aktiivisesti etsiä ehdokkaita. Muita alumnit ovat jatkaneet koulunkäyntiään oikeustieteellisessä ja löysi työtä asianajajien tai laillinen yhteistyökumppaneitaan. Loput ovat tulleet yksityissektorin liikkeenjohdon valmiuksia.

Opiskelijaksi Vaatimukset

Voidakseen saada opiskeluun, sinun täytyy:

 • Tarjota täydellinen perustutkintoa (ja tarvittaessa jatko) selostukset osoittaa jokin seuraavista:
  • Olet ansainnut kandidaatin tutkinto (tai vastaava) peräisin kansallisesti tai alueellisesti akkreditoitu korkeakoulussa tai yliopistossa
  • Olet kuluessa yhden lukuvuoden ansaita kandidaatin tutkinto (tai vastaava) peräisin kansallisesti tai alueellisesti akkreditoitu korkeakoulussa tai yliopistossa
  • Olet hakea osana välisen yhteisymmärryspöytäkirjan nykyisen laitoksen ja Binghamton
 • Ovat ansainneet, vähintään yksi seuraavista:
  • 3,0 GPA yli koko perustutkintoa uran
  • 3,0 GPA aikana viimeisten 60 lukukauden op tai 90 neljännes hyvityksiä oman perustutkintoa astetta, ja useimmat kursseja arvostellaan säännöllisesti (eikä "hyväksytty / hylätty")
  • 3.0 GPA jatkotutkinto, useimmat kursseja arvostellaan säännöllisesti (eikä "hyväksytty / hylätty")
  • Kun otetaan huomioon eri vostelua käytetään kaikkialla maailmassa, jokainen opetusosastolle arvioi kansainvälinen selostukset määrittää tapauskohtaisesti tapauskohtaisesti, onko ne osoittavat jokin edellä mainituista vaatimuksista.

Hakijoiden on toimitettava seuraavat materiaalit. Yleisiä ohjeita näiden materiaalien, katso pääsyvaatimukset verkkosivuilla.

 • Online tutkinto sovellus tutkinto hakemusmaksu
 • Tekstinäytteitä jokainen korkeakoulu tai yliopisto, joka olet osallistunut
 • Henkilökohtainen lausunto 2-3 sivua kuvaava syitä jatkaa opiskeluun, urasi toiveita, sinun erityisiä etuja omassa kentässä, ja epätavalliset Autosi taustaa ehkä selitys tai kiinnostaa jatko tunnustukset komitea
 • Ansioluettelon
 • Kirjeet suositus (2 MA hakijoille 3 jatko hakijoille)
 • Virallinen GRE tulokset

Kansainvälisen opiskelijan on myös toimitettava seuraavat materiaalit. Lisätietoja näistä materiaaleista, katso Rehtorinvirasto osassa pääsyvaatimukset verkkosivuilla.

 • International Student Financial Statement (ISFS) lomake
 • Tukevat taloudelliset asiakirjat (kuten tiliotteet, apurahan tai sponsori kirjeet jne)
 • Todiste Englanti kielitaito (esim virallista TOEFL / IELTS / PTE Academic tulokset)

Tämä tieto voi muuttua. Vaikka teemme kaikkemme päivittää näitä ohjelman sivuilla, suosittelemme yhteyttä osasto kysymyksillä ohjelmasta erityisvaatimuksia.

luokka Profile

Yhteensä Ilmoittautuminen: 37 International / Non-Citizen Ilmoittautuminen: 20% GRE Sanallinen: 81% GPA: 3.74

* Score (t) edustaa keskiarvoa viimeksi myönsi luokka. Pisteytys alempi ei automaattisesti johda hylkäämiseen hakemuksesi, ja pisteytys korkeampi ei takaa hyväksymistä.

määräajat

Fall: 1 helmikuu

Spring: 15 lokakuu

Program taught in:
Englanti

See 4 more programs offered by Binghamton University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
6 vuotta
Full-time
Hinta
12,921 USD
(Resident); $ 24261 (Non-Resident)
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä