Read the Official Description

Ohjelman kuvaus:

Jatko filosofian (P6101) on kokopäiväinen tai etääntynyt opinto-ohjelman kolme vuotta. Erityistapauksissa on mahdollista pyytää lyhentäminen keskeyttämistä tai laajennus. Opinto-ohjelma on modulaarinen luotto järjestelmä. Alussa opiskelija yhdessä ohjaajan luo yksilöllisen opintosuunnitelman, joka on vastattava kurssien ilmoittautunut STAG. Tärkeimpiä tehtäviä ovat opetusta valittavia luentoja ja seminaareja, julkaisu, osallistuminen konferensseihin ja kansainvälistä koulutusta kokemus, opiskelusta vieraalla kielellä, hoitava suunnitelmallista kursseja ja kehittämällä ns "pehmeitä taitoja". Jotta läpäistyään tutkimuksessa opiskelija on hankittava vähintään 180 opintopistettä, siirtää valtion tohtorin tutkimus ja menestyksekkäästi puolustaa väitöskirja.

Sisäänpääsy Jatko koulutusohjelma

Jotta voidaan päästää Jatkokoulutusohjelman opiskelija on menestyksekkäästi puolustaa gradu, siirtää lopullinen tila tentti tai maisterin tentti alalla filosofian ja läpäisseistä ottamista haastattelu. Haastattelussa kaikkien hakijoiden on esitettävä valiokunnalle ehdotuksen aiottuun väitöskirja, ehdotus sopivimpien menetelmien ja aikataulu, sen toteuttamisesta sekä katsaus olennaista kirjallisuutta. Ennen haastattelun kantajia on hankittava alustavan hyväksynnän esimiehensä, jonka kanssa ne sopivat väitöskirjan aihe ja menetelmä sen täytäntöönpanoa. Jos ehdokkaat eivät läpäisseet Mestarin suullinen tentti filosofian vielä, ne voidaan hyväksyä ehdollisena tapauksessa onnistuneen haastattelun. Niitä kuitenkin tarvitaan läpäisevät myöhemmin, viimeistään syyskuussa samana vuonna.

Graduate's profiili ja työllistettävyys:

Valmistuneet Tämän tutkimuksen ohjelman vaatimuksiin itsenäisen tieteellistä työtä, niillä pitäisi olla kriittinen yleiskuvan kentän ja siihen liittyvien tieteenalojen ja vankka yleistä tietämystä. Heidän olisi pitänyt hankkinut tottumukset tutkimuseettisen ja niiden pitäisi pystyä itsenäisesti ja vakuuttavasti välittää tietonsa nuoremmille luentojen ja työpajojen. Niiden pitäisi tehdä yhteistyötä muiden kanssa sisällä tutkimusryhmä, tai ne pitäisi hallita.

Ammatillisesti, niillä on oltava vankka katsaus filosofian historian ja kyky arvioida kriittisesti sen oksat. Lisäksi ne on tulkittava alan kirjallisuudessa luotettavasti ja tarkasti. Niiden on oltava oma ammatillinen erikoistuminen, joka edistää edelleen kehittämiseen erikois- ja ajankohtaisista aiheista, puolustaa tätä erikoistuminen kanssa asiaankuuluvia perusteluja ja esittää sen julkisesti konferensseissa tai julkaisuissa.

Sovellus. testivaatimukset:

Sen lisäksi valtion kokeen opiskelijat on läpäistävä kaksi tentit. Yksi koe on otettava vieraasta kielestä (riippuen vaatimuksista erityisesti osasto: Englanti ja saksa on järjestetty Department soveltavan kielitieteen, muilla kielillä vastaavista yksiköistä). Toinen koe voi olla joko toisesta vieraan kielen tai humanistinen kurinalaisuutta opettanut meidän Filosofinen tiedekunta, myös riippuen asetuksia yksittäisten osastojen. Epäselvissä tapauksissa on aina suositeltavaa ottaa yhteyttä ohjaaja. Valtion Jatko Examination filosofian koostuu suullinen ja väitöskirja puolustus. Suullinen tentti filosofian tapahtuu yleensä samana päivänä kuin väitöskirja puolustus. Kantajat pyydetään valmistelemaan kolme thesis kaltainen esseitä enintään viisi sivua aiheesta, niiden etua tai aihe, jota ne pitävät merkittäviä heidän ammatillista erikoistumista. Näitä aiheita on kuultava ohjaajan kanssa ennen tenttiä. Kantajat laatii suullisen esityksen näistä kolmesta opinnäytetöitä; eräänlainen "puolustus". Suullisessa tutkimus Department Board valitsee joka ehdotetuista aiheista on tarkoitus käsitellä. Tentti on muodoltaan keskustelua valitusta aiheesta. Ehdokkaat Ensimmäinen esittelevät näkökulmasta kymmenessä minuutissa ja sitten he vastata kysymyksiin hallituksen jäseniä. Jäsenet hallituksen saavuttaa lopullisen tuloksen kautta salainen. Väitöskirja puolustus tapahtuu edessä nimetty komitean johon osallistuu vastustajat. Kantajat ensin lyhyesti esitellä tavoitteita ja sisältöä väitöskirja. Jälkeenpäin väitöskirjan arvostelua luetaan ja kantajien reagoida niihin ja sen jälkeen vastata olennaisia ​​kysymyksiä vastustajien ja jäseniä. Sen jälkeen keskustelu muuttuu keskusteluun, joka voi harkita joitakin laajempia yhteyksissä, että väitöskirja koskettaa. Suositeltava laajuus tutkielman on noin 120 vakiosivua.

Lukukausimaksu:

Maksu ulkomaisten jatko-opiskelijoille on 2.000 euroa lukuvuodessa.

Program taught in:
Englanti

See 3 more programs offered by Palacky University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
2,000 EUR
Lukuvuoden
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä