Read the Official Description

Jos olet motivoitunut oppija, joka tarttuu aikamme haasteisiin ja pyritään tekemään myönteisiä muutoksia maailmassa, tämä ohjelma on sinua varten. Ohjelmamme yhdistyvät kokemuksellinen oppiminen vakavia akateeminen tutkimus ja valmistuneista tullut transpersoonallisen tutkijoita, transpersonally suuntautunut terapeutit ja parantajat, transformative opettajille ja muutosagentteja erilaisissa sosiaalisissa ja organisaation konteksteissa.

Työselostus sisältää intensiivinen tutkinnan transpersonal filosofia, teoria ja tutkimus; tutkimusmenetelmiä sekvenssi, joka valmentaa oppilaat väitöskirja työn valitun aiheen; ja integroiva ja muutosjohtaminen koulutuksesta yhteisöllisyyden rakentaminen ja soveltavaa oppimista läpi retriittejä ja yhteisön käytäntöä järjestyksessä. Tämä kampuksella ohjelma tarjoaa kontti voit olla osa monipuolista oppimista yhteisö.

Ohjelmamme tarjoaa viisi pitoisuudet:

  • Tietoisuus ja Luovuus laitos
  • Behavioral Tiede
  • Ekopsykologia
  • Somaattiset Psykologia
  • Tutkimusmenetelmät Psykologian

Jäsenet tiedekunnan julkaisee eri alueiden tutkinnan myös poikkeustilanteissa ihmisten kokemuksia, tietoisuuden tutkimuksia, luovuus, vertaileva uskontojen, ja käyttöliittymä kulttuurintutkimuksen ja transpersoonallisen psykologia. Meidän erottuva tasapaino tieteellisen tutkimuksen, kokemuksellinen oppiminen ja ammatillinen kehittyminen tukee työtä tuoda muutosjohtaminen käsitteiden ja käytäntöjen maailmaan tavalla, joka edistää henkilökohtaista kasvua, yhteiskunnallista muutosta ja paranemista eri asetuksia.

Mitä tämä valmistautua teitä?

Opiskelijat, jotka suorittavat tohtorin Transpersoonallinen psykologian mennä erilaisia ​​ammatillisia pyrkimyksiä. Ne, joilla on ennen työelämässä usein sisällyttää transpersoonallisen periaatteet nykyisen käytännön. Yhdessä valittu erikoistuminen, monet opiskelijat kehittää uusi kutsumus päätyttyä ohjelman mukaan lukien työn valmentajat, hengellinen oppaita, opettajille ja muutos agentit voittoa, valtion ja yritysten ympäristöissä.

Tietoisuus ja Luovuus laitos

Filosofit ja tiedemiehet ovat tutkineet käsitteen tietoisuuden vuosituhansia, mutta vasta nyt tiedämme tarpeeksi aivot tehdä tieteellistä edistystä jopa kaikkein peruskysymyksiin. Tietenkin paljon on vielä salaperäinen ja todennäköisesti tulee aina olemaan. Samalla, kaikki tuntevat kokemusta kohonnut tai laajennettu tietoisuutta ja samanaikaisesti tunne suurempi yhteydessä itsensä ja muun maailman. Tietoisuutemme ja Luovuus Studies pitoisuus on suunniteltu tarjoamaan tilaa jatko-opiskelijoiden tutustua tietoisuus sen eri ulottuvuuksia, kun taas kokeilemassa hengellinen tekniikoita ja luovia prosesseja, jotka tuottavat ja ruokkivat sitä. Meidän etsintä on juurtunut akateeminen tutkimus, mietiskelevä käytäntöjä, entheogenic integraatio, ja intersubjektiivisen kohtaamisia jäsenet ovat oppimisen yhteisö.

Behavioral Tiede

Behavioral Science keskittyminen keskittyy Neurotieteellisessä, käyttäytymiseen, ja kognitiivinen psykologia. Näiden lisäksi perinteisiä aiheita, opiskelijat tutustuvat innovatiivisempia jatko-alojen, kuten neuroteologia, neurophenomenology, ja bioetiikan laajemmassa yhteydessä tietoisuuden tutkimuksia. Kysymyksiä neurologinen korrelaattien hengellisen ja uskonnollisen kokemuksen ja ongelmat ympäröivän parantaminen ihmisaivojen kautta muokkaava teknologiat ovat myös osa tätä keskittyminen.

Ekopsykologia

Ekopsykologia lähestyy ihmisen psyyken kuin luonnonilmiö ja näkymät psykologiset ja hengelliset asiat valossa osallistumisemme sisällä elämään enemmän-kuin-ihmisten maailmasta. Tämä keskittyminen tutkii tapoja ecotherapy, ympäristöä koskeva ja ekologisesti vastuullista elämäntapoja edistää optimaalista mielenterveyttä, hyvinvointi, ja tunne transpersoonallisten.

Somaattiset Psykologia

Somaattisten psykologia käsitellään haasteita ihmisten elämää repeämä välillä maailman tiedon ja maailman asui, ilmentymä kokemus. Siinä keskitytään kehon paikka evoluution älykkyys, oppiminen, ja muutos. Piirtäminen sekä Itä- ja Länsi näkökulmia, tämä keskittyminen tutkii vuorovaikutukset kehon prosesseja ja tietoisuuden kautta transpersoonallisen psykologisesta näkökulmasta.

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä