FT teollisuussosologia

Yleistä

Ohjelman kuvaus

DLitt ja Phil Industrial Sociology on korkeatasoinen opinto, jossa ehdokkaan on tehtävä itsenäistä tutkimusta ja tuotettava tutkielma, joka osoittaa panoksen alan tietoon. Tutkintotodistus arvioidaan vain tutkielman perusteella ja ehdokkaan on täytettävä sosiologian laitos ja humanistinen tiedekunta, että opinnäytetyö on hänen omaa apuaan. Opinnäytetyön jättämisen jälkeen hänen on sitouduttava, että sitä ei ole toimitettu muulle laitokselle tutkittavaksi ja pätevyyden myöntämiseksi.

Pääsyvaatimukset

Pääsyä harkitaan hakijalle, jolla on korkeakoulututkinnon suorittama teollisen sosiologian / sosiologian maisterin tutkinto NQF-tasolla 8. Jos opiskelija ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia, pääsyn voi myöntää tiedekunnan dekaani , osaston puheenjohtajan suosituksesta.

Laitoksen on hyväksyttävä erityisesti tutkimusala, tutkimusaihe, menetelmä ja ongelmalausunto ennen ehdokkaan ilmoittautumista.

Yhteystiedot

Nimi: Prof K Naidoo
Puh: 011 559 3706 / sähköposti: kammilan@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lue lisää

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Näytä vähemmän