FT logistiikan johtamisessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Opiskelijan tulee kehittää älyllistä ja erikoistunutta osaamista sekä käytännön taitoja logistiikan hallinnan periaatteiden hankkimiseen, tulkintaan, ymmärtämiseen, analysointiin ja soveltamiseen. Opiskelijan tulee kehittää tutkimuksen, kirjoittamisen ja luovan ajattelun taitoja logistiikan johtamisen alalla. Opiskelijan on kyettävä tekemään strategisia päätöksiä logistiikkaorganisaation tai yrityksen logistiikkatoiminnon yhteydessä ja analysoimaan ja arvioimaan logistiikkatoimintoon ja / tai ammattiin vaikuttavia sisäisiä tai ulkoisia päätöksiä. Opiskelijan on myös kyettävä pohtimaan johtamispäätöksiään ja sovelluksiaan analysoida ja arvioida niiden vaikutuksia logistiikan johtamisen kokonaisvaltaisessa yhteydessä. Opinnäytetyön tulee heijastaa tietoa ja näkemystä logistiikan hallinnan kentästä.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijaoikeudet annetaan opiskelijalle, jolla on yliopistopohjainen logistiikan johtamisen maisterin tutkinto NQF-tasoilla 8 tai 9. Johtamistieteellisen tiedekunnan dekaani voi kieltäytyä opiskelijan pääsystä tohtorintutkintoon, jos hän katsoo, että opiskelijan akateeminen tausta on riittämätön.

Yhteystiedot

Nimi: R Ramsaroop
Puh .: 27 (0) 11 559 4979 / sähköposti: rramsaroop@uj.ac.za

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lue lisää

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Näytä vähemmän