FT ilmailun alalta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ph.D. Saint Louis -yliopiston ilmailutieteiden opiskelijat suorittavat kurssityöt ennen aikataulun mukaista tenttiä, joka keskittyy kurssityöhön liittyviin aiheisiin ja arvioi jatko-tutkimuksen yleistä valmistautumista. Hyväksyttyään pätevyyskokeen opiskelijat kehittävät väitöskirjaehdotuksen tutkimuksen ohjaajan valvonnassa. Sitten opiskelijat esittävät ja puolustavat väitöskirjan. Tutkimuksen suorittamisen ja väitöskirjan kirjoittamisen jälkeen opiskelijat puolustavat väitöskirjaa julkisella foorumilla ja sitten yksityisesti valiokunnalle.

Opetussuunnitelman yleiskuvaus

Opiskelijat työskentelevät neuvonantajansa ja tohtorin kanssa. komitea määrittelemään tietyn kurssityön ohjelman suorittamiseksi. Opiskelijat, joilla on asianmukainen maisterintutkinto, voivat sisältää enintään 27 opintopistettä liittyvistä MS-tutkintokursseista, mutta eivät väitöskirja- tai projektiluentoja tohtorin tutkinnon edellyttämällä 63 opintopisteellä. asteen.

Työpaikat

Valmistuneet tohtoriksi ilmailutieteessä ovat ainutlaatuisen pätevyyden suorittamaan ilmailuun liittyvää tutkimusta yliopistoissa, hallituksessa ja teollisuudessa.

Oppimistulokset

 1. Valmistuneet kykenevät arvioimaan asiaan liittyvää kirjallisuutta tai tieteellistä tutkimustyötä opiskelualalla.
 2. Tutkinnon suorittaneet osaavat soveltaa tärkeimpiä käytäntöjä, teorioita tai tutkimusmenetelmiä opiskelualalla.
 3. Tutkinnon suorittaneet osaavat soveltaa opiskelualan (alojen) tietoja ongelmien ratkaisemiseen laajemmassa yhteydessä.
 4. Valmistuneet kykenevät ilmaisemaan väitteet tai selitykset sekä kurinalaiselle tai ammattimaiselle yleisölle että yleisölle sekä suullisina että kirjallisina.
 5. Valmistuneet pystyvät todistamaan tutkimuksen ja / tai ammatillisen koskemattomuuden opiskelualalla.Dan Lohmar / Unsplash

Pääsyvaatimukset

Useimmat hyväksytyt opiskelijat täyttävät seuraavat kriteerit:

 • GRE: n kvantitatiivinen pistemäärä on suurempi kuin 650 (vanha luokittelujärjestelmä) tai yli 150 (uusi luokittelujärjestelmä).
 • Opiskelijoiden GPA-arvo on vähintään 3,0.
 • Neljän vuoden perustutkinto halutusta jatko-ohjelmasta ilmailualalla tai siihen liittyvällä alalla.

Sovellusvaatimukset

 • Online-hakemuslomake ja maksu.
 • Kaikkien aikaisempien tutkintojen viralliset tekstit.
 • Kolme suosituskirjainta (mieluiten viimeaikaisten ohjaajien lähettämät).
 • GRE tulokset.
 • Ansioluettelo / ansioluettelo.
 • Ammatillinen tavoite.

Vaatimukset kansainvälisille opiskelijoille

Kaikkia kotimaisten opiskelijoiden maahanpääsyä koskevia vaatimuksia ja vaatimuksia sovelletaan kansainvälisiin opiskelijoihin seuraavien lisäksi:

 • Osoita englannin kielen taito.
 • Rahoitustuen todistuksen on sisällettävä:
  • Kirje taloudellisesta tuesta henkilö / tukihenkilöiltä tai rahoittajilta, jotka rahoittavat aikaa Saint Louis Universityssä.
  • Sponsorin pankin kirje, jolla varmistetaan, että varat ovat käytettävissä ja ovat niin yliopiston opintojen ajan.
 • Jatko-opintoja Yhdysvaltojen ulkopuolella suorittaneiden opiskelijoiden akateemisten asiakirjojen, englanninkielisinä, on sisällettävä suoritetut kurssit ja / tai luennot, käytännön laboratoriotyöt, saavutettavissa oleva enimmäis- ja vähimmäisarvio, ansaitut arvosanat tai lopputulokset -terminaalitutkimukset ja mahdolliset saamat arvosanat tai tutkinnot. WES- ja ECE-kopioita hyväksytään.

Hakemusten ja avustajien määräajat

Laitos tarkistaa vain syksyn lukukauden hakemuksia. Opiskelijoiden tulee jättää hakumateriaalinsa 31. toukokuuta mennessä syksyn lukukauden ilmoittautumiseen.

Opiskelijoiden, jotka haluavat tulla avustajaksi, tulee jättää erillinen hakemus avustajakoulutuksesta 1. maaliskuuta mennessä.

Tarkista prosessi

Kun kaikki materiaalit on vastaanotettu ja online-hakemus on valmis, Parks College -opisto tutkii hakemusta ennen kuin se lähetetään ilmailutieteiden laitokselle suositusta varten. Lopullisen päätöksen tekee Parksin jatko-ohjelmien johtaja.

Pääsypäätökset tehdään opiskelijoiden taustan ja koulutuskokemuksen perusteella. Hakemukset tarkistetaan, kun ne täytetään, ja päätökset tehdään yleensä muutamassa viikossa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Saint Louis Universityn teknillisen, ilmailu- ja teknologiaopiston pariksi perustettu Amerikan ensimmäinen liittovaltion sertifioima ilmailukoulu on rakentanut innovaatiopolun kaikilla tarjoamillamme ... Lue lisää

Saint Louis Universityn teknillisen, ilmailu- ja teknologiaopiston pariksi perustettu Amerikan ensimmäinen liittovaltion sertifioima ilmailukoulu on rakentanut innovaatiopolun kaikilla tarjoamillamme aloilla. Roboteista raketeihin ja kaikkeen niiden välille olemme kehittäneet tulevaisuuteen keskittyviä ohjelmia vastaamaan ammatin ja yhteiskunnan nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin. Näytä vähemmän