Tohtorin tarkoitus in Energy Studies on tarjota päteville opiskelijoille syvällinen ymmärrys ja integroitu tieto pitkälle sovellettavasta teoriasta energiaopintojen alalla. FT in Energy Studies on puhdas tieteelliseen tutkimukseen perustuva tutkimus, joka vaatii ehdokkaita osoittamaan korkean tason tutkimusvalmiudet ja antamaan merkittävän ja omaperäisen akateemisen panoksen erikoistumisen tutkimuksen rajoilla.

Energiatutkinnon tohtori vaatii erittäin korkeatasoista älyllistä, teoreettista ja käytännöllistä tieteellistä tietämystä ja näkemystä tutkimusalan ongelmiin ja nykyaikaisen tutkimuksen edistyneiden kokeellisten menetelmien ja tekniikoiden soveltamiseen sekä perusteellisiin tieteellisiin aiheisiin ja akateemiset arvot tutkimustietojen tuottamisessa, käsittelyssä, tulkinnassa ja esittämisessä suullisesti ja kirjallisesti.

Energiaopintojen tohtoriksi pääsy vaatii mieluiten energiaopintojen maisterin, vaikka pääsyyn voidaan harkita opiskelijaa, jolla on vastaavan aiheen maisterin tutkinto ja jolla on asianmukainen kokemus energia-alalta. Sovelletaan luonnontieteellisen tiedekunnan ja yliopiston vahvistamia yleisiä maahantulosääntöjä.

Tohtorintutkintoon vaaditaan opinnäyte sopivasta aiheesta, joka on valittu kuultuaan energiaopintojen koordinaattoria. Annettava tutkinto on tohtori. (Energiatutkimukset).

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 70 muuta ohjelmaa kohteelta University of Johannesburg »

Viimeksi päivitetty Elokuu 13, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Duration
3 - 6 vuotta
Full-time
Hinta
3,500 USD
Lukukausiarvio vuodessa | Majoitusarvio: 2500 USD vuodessa
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Tammi 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä