Päätoimisella stipendillä Berliinin parhailta tutkimuslaitoksilta

Vuodesta 2019 lähtien kolme onnistunutta ohjelmaa on yhdistynyt: tohtoriohjelmat BDPEMS ja DIW Graduate Center sekä PostDoc-uraohjelma BERA. Niiden jäsenlaitokset ovat perustaneet Berlin School of Economics (BSE), Berliinin laajuisen urakehitysohjelman.

Ohjelman esittely

BSE etsii korkea-asteen jatko-opiskelijoita ympäri maailmaa ilmoittautumaan jäsenneltyyn tohtoriohjelmaansa. taloustieteessä sekä yhdessä BSE: n kolmesta liiketalouden kappaleesta: Ph.D. kirjanpidossa , Ph.D. rahoituksessa ja Ph.D. johtamisessa .

BSE tarjoaa erinomaisille jatko-opiskelijoille elinvoimaisen, intensiivisesti verkottuneen tutkimusyhteisön ja koulutusrakenteen, joka kehittää heidän kykyjään ainutlaatuisessa yhdistelmässä korkeaa akateemista ja soveltavaa tutkimusta. Kolmen lukukauden opintojakson aikana opiskelijat syventävät tietosi taloustieteestä, soveltavasta taloustieteestä, ekonometriasta ja talouspolitiikasta. Kolmannella lukukaudella alkavan kolmivuotisen tutkimusvaiheen aikana opiskelijat kirjoittavat väitöskirjatutkimuksensa samalla kun heillä on mahdollisuus soveltaa tietämystä ammatillisessa tutkimusympäristössä, jota tarjotaan Berliinin yliopistoissa ja taloustutkimuslaitoksissa. Kurssien ja BSE: n tiedekunnan opinnäytetyön ohjauksen lisäksi tunnettuja vierailevia luennoitsijoita kutsutaan säännöllisesti järjestämään ryhmäkursseja tai mestarikursseja.

Osana BSE: n ohjelmia opiskelijat voivat osallistua harjoitteluun tai suorittaa tutkimusmatkoja yliopistoissa. Aikaisempia isäntämaita tällaisille laajennetuille vierailuille ovat IMF, Maailmanpankki, OECD, Toulousen kauppakorkeakoulu, University College London, Kalifornian yliopisto Berkeley ja monet muut. Lisäksi opiskelijat esittelevät tutkimuksensa lukuisissa työpajoissa ja konferensseissa sekä osallistuvat johtavien kansainvälisten asiantuntijoiden järjestämiin kursseihin ja seminaareihin. FT Koulutus sisältää myös tieteellisiä taitoja käsitteleviä työpajoja, joiden avulla voidaan valmistautua menestyvään tutkimusvaiheeseen ja työmarkkinoille ohjelman päätyttyä.

Ph.D. Opiskelijat saavat rahoitusta ohjelman odotetulle kestolle, neljälle vuodelle. Kurssivaiherahoitus tapahtuu stipenssin perusteella, kun taas tutkimusvaiheen rahoitus tapahtuu yleensä työllistämällä yhdessä BSE: n jäseninstituutioihin: DIW Berlin, ESMT, Berliinin vapaa yliopisto, Hertie Hallintokoulu, Humboldt Universität Zu. Berliini, Berliinin tekninen yliopisto, WZB Berliinin yhteiskuntatieteellinen keskus.

Ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelijat saavat tohtorin tutkinnon yhdestä Berliinin yliopistoista.

vaatimukset

Hakijoilla tulee olla maisterin tutkinto taloustieteestä tai liiketaloudesta. Pikakehitysvaihtoehdot ovat:

  • Saatavana hakijoille, jotka ovat vielä matkalla maisteriksi. Hakijat sukulaisista;
  • Alat (kuten teollisuustekniikka, tilastotiede tai kvantitatiiviset yhteiskuntatieteet) voivat myös täyttyä;
  • Vaatimukset, jos heillä on riittävä tausta taloustieteestä tai liiketaloudesta.

Hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, on osoitettava englannin kielen taito, jollei heillä ole tutkinnonsa englanninkielisessä maassa sijaitsevasta yliopistosta tai he eivät voi dokumentoida vähintään yhden vuoden opintojaan englanninkielisessä yliopistossa. Riittävä näyttö hyvää hallintaa varten

Englanti on korkea TOEFL- tai IELTS-pistemäärä. Saksan osaaminen ei ole välttämätön edellytys onnistuneelle sovellukselle, mutta opiskelijoita kannustetaan oppimaan ja parantamaan taitojaan. Hakijoiden on myös suoritettava GRE-testi.

Kuinka hakea: Hakemukset hyväksytään 15. marraskuuta 2019 alkaen, ja ne voidaan jättää vain BSE: n pääsyportaalin kautta.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Viimeksi päivitetty Lokakuu 25, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Loka 2020
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
- ei lukukausimaksuja
Määräaika
Helmi 15, 2020
Applications will be accepted from November 15, 2019 onwards
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2020
Päättymispäivämäärä
Syys 2024
Haun määräaika
Helmi 15, 2020
Applications will be accepted from November 15, 2019 onwards

Loka 2020

Location
Haun määräaika
Helmi 15, 2020
Applications will be accepted from November 15, 2019 onwards
Päättymispäivämäärä
Syys 2024