FT Berlin School of Economics

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Päätoimisella stipendillä Berliinin parhailta tutkimuslaitoksilta

Vuodesta 2019 lähtien kolme onnistunutta ohjelmaa on yhdistynyt: tohtoriohjelmat BDPEMS ja DIW Graduate Center sekä PostDoc-uraohjelma BERA. Niiden jäsenlaitokset ovat perustaneet Berlin School of Economics (BSE), Berliinin laajuisen urakehitysohjelman.

Ohjelman esittely

BSE etsii korkea-asteen jatko-opiskelijoita ympäri maailmaa ilmoittautumaan jäsenneltyyn tohtoriohjelmaansa. taloustieteessä sekä yhdessä BSE: n kolmesta liiketalouden kappaleesta: Ph.D. kirjanpidossa , Ph.D. rahoituksessa ja Ph.D. johtamisessa .

BSE tarjoaa erinomaisille jatko-opiskelijoille elinvoimaisen, intensiivisesti verkottuneen tutkimusyhteisön ja koulutusrakenteen, joka kehittää heidän kykyjään ainutlaatuisessa yhdistelmässä korkeaa akateemista ja soveltavaa tutkimusta. Kolmen lukukauden opintojakson aikana opiskelijat syventävät tietosi taloustieteestä, soveltavasta taloustieteestä, ekonometriasta ja talouspolitiikasta. Kolmannella lukukaudella alkavan kolmivuotisen tutkimusvaiheen aikana opiskelijat kirjoittavat väitöskirjatutkimuksensa samalla kun heillä on mahdollisuus soveltaa tietämystä ammatillisessa tutkimusympäristössä, jota tarjotaan Berliinin yliopistoissa ja taloustutkimuslaitoksissa. Kurssien ja BSE: n tiedekunnan opinnäytetyön ohjauksen lisäksi tunnettuja vierailevia luennoitsijoita kutsutaan säännöllisesti järjestämään ryhmäkursseja tai mestarikursseja.

Osana BSE: n ohjelmia opiskelijat voivat osallistua harjoitteluun tai suorittaa tutkimusmatkoja yliopistoissa. Aikaisempia isäntämaita tällaisille laajennetuille vierailuille ovat IMF, Maailmanpankki, OECD, Toulousen kauppakorkeakoulu, University College London, Kalifornian yliopisto Berkeley ja monet muut. Lisäksi opiskelijat esittelevät tutkimuksensa lukuisissa työpajoissa ja konferensseissa sekä osallistuvat johtavien kansainvälisten asiantuntijoiden järjestämiin kursseihin ja seminaareihin. FT Koulutus sisältää myös tieteellisiä taitoja käsitteleviä työpajoja, joiden avulla voidaan valmistautua menestyvään tutkimusvaiheeseen ja työmarkkinoille ohjelman päätyttyä.

Ph.D. Opiskelijat saavat rahoitusta ohjelman odotetulle kestolle, neljälle vuodelle. Kurssivaiherahoitus tapahtuu stipenssin perusteella, kun taas tutkimusvaiheen rahoitus tapahtuu yleensä työllistämällä yhdessä BSE: n jäseninstituutioihin: DIW Berlin, ESMT, Berliinin vapaa yliopisto, Hertie Hallintokoulu, Humboldt Universität Zu. Berliini, Berliinin tekninen yliopisto, WZB Berliinin yhteiskuntatieteellinen keskus.

Ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen opiskelijat saavat tohtorin tutkinnon yhdestä Berliinin yliopistoista.

vaatimukset

Hakijoilla tulee olla maisterin tutkinto taloustieteestä tai liiketaloudesta. Pikakehitysvaihtoehdot ovat:

  • Saatavana hakijoille, jotka ovat vielä matkalla maisteriksi. Hakijat sukulaisista;
  • Alat (kuten teollisuustekniikka, tilastotiede tai kvantitatiiviset yhteiskuntatieteet) voivat myös täyttyä;
  • Vaatimukset, jos heillä on riittävä tausta taloustieteestä tai liiketaloudesta.

Hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, on osoitettava englannin kielen taito, jollei heillä ole tutkinnonsa englanninkielisessä maassa sijaitsevasta yliopistosta tai he eivät voi dokumentoida vähintään yhden vuoden opintojaan englanninkielisessä yliopistossa. Riittävä näyttö hyvää hallintaa varten

Englanti on korkea TOEFL- tai IELTS-pistemäärä. Saksan osaaminen ei ole välttämätön edellytys onnistuneelle sovellukselle, mutta opiskelijoita kannustetaan oppimaan ja parantamaan taitojaan. Hakijoiden on myös suoritettava GRE-testi.

Kuinka hakea: Hakemukset hyväksytään 15. marraskuuta 2019 alkaen, ja ne voidaan jättää vain BSE: n pääsyportaalin kautta.

Viimeksi päivitetty Loka 2019

Oppilaitoksesta

BERA is a network of seven research institutions in Berlin dedicated to promoting the careers of postdoctoral researchers in economics and adjacent fields. In its five focus areas Recruitment, Researc ... Lue lisää

BERA is a network of seven research institutions in Berlin dedicated to promoting the careers of postdoctoral researchers in economics and adjacent fields. In its five focus areas Recruitment, Research, Networks, Guidance and Skills, BERA offers a wide program to support its members in gaining further qualifications and develop their careers. Näytä vähemmän