Read the Official Description

Executive PhD

Antwerpenin Management School Executive PhD Ohjelma on huipputason tukiohjelma kunnianhimoisia avainhenkilöt ja C-tason johtajille, jotka haluavat tuoda pisimmällä tiedon ja erinomainen tutkimusta taitoa työelämään ja yhteiskuntaan.

Osallistujat hankkii uusia menetelmiä ja ajattelutavan sekä niiden lähestyä todellisia liiketoiminnan kysymyksiä he kohtaavat niiden organisaatioiden tai yhteiskunnassa. Näin ollen ohjelma on huomattava vaikutus ammatillista kehittymistä osallistujaa.

Kukoistaa nykypäivän monimutkainen, globaalissa kilpailukykyisen liiketoimintaympäristön, järjestöt vaativat johtajia, jotka tarttua monitieteistä osaamista, kyky ajatella yleisesti nyt ja visio suunnitella järjestelmiä, jotka vastaavat nopeasti muuttuviin suuntauksia.

Antwerpen Management School tarjoaa Executive PhD Program auttaa avainhenkilöt kehittämään osaamista soveltaa relevantin tiedon ja tutkimuksen taitoa nykyajan liiketoiminnan kysymyksiä.

Executive PhD Program keskittyy myös elinikäisen oppimisen tavoitteita älyllisesti aktiivinen ammattilaisia, joilla on jo erinomainen astetta omalla alallaan, mutta jotka silti haluavat rakentaa heidän koulutustaan ​​päästä huipputason.

Miksi seurata tätä ohjelmaa antwerpenin Management School?

Osallistuvat tämän ohjelman kärkeen osallistujan henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä. Yli 4 vuoden aikana voit saada tarvittavat valmiudet menestyksekkäästi parantaa oman uran, niin tiedemaailman ja teollisuuden. Tässä suhteessa voit:

 • Hankkia uusimmat teoriat ja käytännön oivalluksia suosima hallinta-alueen ja oppia taitoja tietämystä kautta menetelmällisesti vankka soveltavan tutkimuksen menetelmiä.
 • Osoittaa kykyä kehittää alkuperäisen panoksen olemassa olevaan tietoon.
 • Opi tarpeellisia taitoja siirtää osaamista sekä yritysten ja akateemisen ympäristöissä, kirjallisesti ja suullisesti.
 • Saada laaja oivalluksia oman erikoistumisen kautta jäsenyyden ja yhteistyön puitteissa Antwerpen Management School osaamiskeskukset.
 • Ole osa sijoilla kansainvälinen koulu.

Executive PhD tarkoituksena on jopa käytäntöjä ja kehittää tehokkaita johtajuutta antamalla ylimmän tason johtajat kanssa:

 • Viisaus ja asiantuntemusta tarpeen tunnistaa, ota kiinni ja onnistuneesti puuttua tieteidenvälistä, iso-kuva, jotka luonnehtivat globaali liikkeenjohdon tänään.
 • Skills virallisissa sosiaalinen tiedustelu on määriteltävä ja suora monimutkaisia ​​kysymyksiä ja levittää osaamista liittyvää ammattiaan eri keinoin ilmaisun vaikuttaa sekä käytännöllisiä ja julkisen politiikan.
 • Poikkitieteellinen, globaalisti näkökulmasta käytettävissä perinteisissä kehittyneitä muotoja koulutuksen.
 • Tätä todistaa johtamistaidot ja ymmärrystä, jotka vauhdittavat uusi ratkaisu ajattelu sekä organisaatioiden ja yhteiskunnan.
 • Ainutlaatuinen tilaisuus oppia, jossa yhdistyvät viimeisin akateemisen osaamisen kanssa käytännön merkitystä.
 • Mahdollisuus lujittaa kriittisen ajattelun, kehittää taitojaan tueksi, puolustaa ja toteuttaa uusia ideoita ja parantaa ratkaisu suuntautunut arviointi.

Mitä voit odottaa?

Sisältö taso: Advanced Expertise

Käytyään tämän ohjelman

Sinä

 • Osaavat tuottaa, tulkita ja siirtää hankitut akateemista tietoa oman ammatillisen ja akateemisen verkoston.
 • Voi jatkua tutkimiseen yksi meidän osaamiskeskukset tai opettaa Antwerpeniin Management School.
 • Will ymmärtää tutkimuksen välineitä ja menetelmiä ja osaa soveltaa niitä käytännön liiketoiminnan haasteisiin itse.
 • On akateeminen, julkaisu- ja kotelo kirjoittaminen kokemusta ja tietämystä.
 • Hankkii PhD yliopistosta Antwerpenin, joka on palkkio sijoittui ja akkreditoitu yliopisto.

Yhtiösi

 • Hyötyvät siitä näkyjä ja kokemuksia sinulla tuoda pöytään kuin PhD ehdokas.
 • Hyötyy kykyä kääntää ja soveltaa äskettäin kehitetty ja ajan tasalla tietoa erityisessä yhteydessä oman alan tai yrityksen.
 • On mahdollisuus hyödyntää oman liiketoimintamahdollisuuksiksi ja johtamistaitoja, joka mahdollistaa tulevaisuudessa yhtiö tavoitteet ja strategiat on täytettävä.

yhteiskunta

 • Voi hyötyä oman alan asiantuntemusta muuttaa ja parantaa asetusta.
 • Osana yhteisö johtavista te auttaa ratkaisemaan painamalla haasteisiin, jotka yhteiskunta kasvot.
 • Koska mielipidejohtaja teillä on myönteinen vaikutus maailman asut ja työtä.

Päivämäärät

Neljän vuoden osa-ajan ohjelmaa.
Vaihe 1 koostuu viidestä kampuksella moduulit levinnyt yli 18 kuukauden aikana.
Vaihe 2 käsittää 6 kampuksella moduulien aikana 30 kuukautta. Executive PhD 2017 - 2021 kohortti alkaa keskiviikkona 13 syyskuu 2017.

Palkkiot

Vuosi 1: € 18.000
Vuosi 2: € 16.000
Vuosi 3: € 13.000
Vuosi 4: € 13,000
(Muita vuosi: € 6.500)

Sijainti

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
Belgia

Vaatimukset

Hyväksymme vain osallistujia Executive PhD Program joiden sisäinen motivaatio ja halu edistää akateemista tutkimusta ja tulla seuraavan sukupolven yritysjohtajia. Ehdokkaiden on oltava MBA tai maisterin tutkinto MBA oppilaitos, on vähintään kymmenen vuoden työkokemus alalla hallinnan ja osoittaa akateemista ja ammatillista etenemistä.

Ohjelma opetetaan Englanti. Erinomainen suullinen ja kirjallinen taito Englanti on siis tarpeen. Hakijat, joiden äidinkieli ei ole Englanti saattaa olla tarpeen ottaa Testaus Englanti vieraana kielenä (TOEFL).

Tutkinto / sertifiointi

Menestyksekkäästi puolustaa oman väitöskirjan (kun 4 vuotta), sinulle myönnetään tohtorin tutkinto (FT) antama Antwerpenin yliopisto.

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
4 vuotta
Part-time
Hinta
60,000 EUR
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Kesäkuu 30, 2021
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Kesäkuu 30, 2021