Elintarvikkeiden kemian ja teknologian tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Elintarvikkeiden kemia ja teknologia

Lyhenne: DPAP_CHTP

Opintojakson taso: Tohtori

Tiedekunta: Kemian tiedekunta

Lukuvuosi: 2020/2021

Arvostettu nimi: Ph.D.

Kvalitatiivinen tulos: Ph.D. alalla "Elintarvikkeiden kemia ja teknologia"

Tutkinto: Tohtori (3. sykli)

Erityiset maahanpääsyvaatimukset:

Kemiantekniikan, elintarvikekemian tai muiden kemian alan erikoistumisopinnot, yliopistotutkinnot, ICT Praha tai maatalousyliopistot.

Avain oppimistulokset:

Ph.D. tutkimus- ja tutkimukseen liittyvä tutkimus keskittyy teoreettisten tietojen ja kokeellisten taitojen hankintaan ja kehittämiseen elintarvikekemian ja konetekniikan, elintarviketuotannon, analyyttisen ja fysikaalisen kemian, mikrobiologian, biokemian ja molekyylibioteknologian aloilla. Tutkimus on suunniteltu elintarviketieteiden ja elintarviketeknologian sekä muiden perustason ja erikoistuneiden erikoistumisalueiden kehityksen mukaisesti.

Pääasiassa keskitytään valmistukseen, käsittelyyn, varastointiin, laadunvalvontaan ja elintarvikkeiden turvallisuuteen. Molekyylibiologisten tekniikoiden nopean kehityksen ansiosta riittävästi huomiota kiinnitetään tämän kurinannon käyttämiseen uusien elintarviketeknologioiden kehittämisessä. Tieteellinen tieto keskittyy elintarvikkeiden laatuun ja turvallisuuteen, toiminnallisten elintarvikkeiden tuotantoon sekä nykyaikaisten molekyylibiologisten diagnostisten menetelmien kehittämiseen.

Työkokemus:

Työkokemus ei ole osa tavallista opintosuunnitelmaa.

Lopullinen valtiontutkimus:

Valtion tohtorintutkimus osoittaa syvällisen teoreettisen tietämyksen väitöskirjan ja opintojakson alalta, mukaan lukien tieteellisen työn metodologiset perusteet. Sen sisältö perustuu pääasiassa tohtoriohjelman aiheeseen ja jatko-opiskelijan yksilölliseen opintosuunnitelmaan.
Väitöskirjan osa koostuu keskustelusta väitöskirjatyön suhdetta tohtorin opiskelijan esittämään väitöskirjan aiheeseen. . Tämä keskustelu sisältää erityisesti kriittisen arvion väitöskirjan aiheen havainnoista, väitöskirjan väitetyistä tavoitteista ja valittujen tutkimusmenetelmien ominaisuuksista.

Opintojen suuntaus:

Tohtorikoulutusohjelman aikana opiskelija osallistuu yksilöllisen tentin suunnitelman mukaisesti luentoihin, kursseihin, seminaareihin, osallistuu kotimaisiin ja ulkomaisiin harjoitteluihin, koulutusosaston harjoitteluun ja työskentelee hänen väitöskirjassaan. Opiskelun aikana väitöskirjan opiskelija on velvollinen osallistumaan FCH BUT: n järjestämään tieteelliseen konferenssiin, jossa hän toimittaa esityksen englanniksi. Opiskelija osallistuu useita kertoja vuodessa työpajoihin, joita järjestää asianomaisen tohtoriohjelman asiantuntijakomitea, ainakin yhdessä kansainvälisessä tieteellisessä symposiumissa Tšekin tasavallassa. ulkomailla, ja sen on julkaistava vähintään yksi artikkeli kansainvälisessä lehdessä IF: n kanssa. Opiskelija saa tutkinnon jatko-opinnoista asianomaisella erikoistumisella läpäisemällä valtion tohtorintutkinnon ja puolustamalla väitöskirjaa. Hän ansaitsee tutkinnon "Lääkäri", lyhennettynä "Ph.D."

Tutkinnon suorittaneiden ammattiprofiilit esimerkkeinä:

Tohtoriohjelman jatko-opiskelijat saavat teoreettisia tietoja ja käytännön kokeellisia taitoja ja kokemuksia, jotka ovat välttämättömiä riippumattomille luoville ratkaisuille ongelmista laajan ja monimutkaisen elintarvikekemian alalla.

Ohjelma on suunnattu sekä elintarvike- että bioteknologian tuotannon kemialliselle pohjalle kehittyneen teknologian turvallisuuden ja kehittämisen sekä tuotetun elintarvikkeen laadun ja turvallisuuden valvonnan osalta.

Valmistuneet löytävät työpaikan yliopistollisessa ja ei-yliopistollisessa tutkimuksessa, R

Tutkijaprofiili tarjoaa myös työtä valtiollisissa valvontaelimissä ja yritysjärjestöissä. Tutkinnon suorittaneen profiilin on tarkoitus olla verrattavissa samankaltaisiin tutkimuksiin kotimaisissa ja ulkomaisissa yliopistoissa sekä eurooppalaisen tutkimusalueen vaatimusten kanssa.

Valmistumisvaatimukset: loppututkinto, väitöskirja

Opintotapa: kokopäiväinen, yhdistetty

Ohjelman valvoja: prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Viimeksi päivitetty Marraskuu 2019

Oppilaitoksesta

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and re ... Lue lisää

Brno University of Technology (BUT) is the largest technical/engineering university in the Czech Republic (21 000 students, 8 faculties, 3 university institutes) and one of the leading teaching and research universities in central Europe. Näytä vähemmän