Tämän kansainvälisen Ph.D. Ohjelma on kouluttaa uuden sukupolven maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkijoita soveltamaan tekniikan ja biotekniikan lähestymistapoja elintarvikkeiden jalostukseen antamalla heille mahdollisuuksia siirtää ja vaihtaa tietoa kansallisten ja kansainvälisten tutkimuskeskusten ja teollisuuden kanssa.

Kurssikuvaus

Kolmivuotinen ohjelma keskittyy pääasiassa elintarvikkeiden alkutuotantoa, perustamista ja hallintaa koskevaan tutkimukseen sekä elintarvikeprosessien validointiin ja omics-tekniikoiden soveltamiseen elintarvikkeiden jalostuksen ja elintarvikkeiden kunnostamiseksi ja karakterisoimiseksi. fermentoiduista elintarvikkeista. FT: n pääpiirteet ovat tieteidenvälinen tieteellinen lähestymistapa ja kansainvälisesti tunnettujen tutkijoiden osallistuminen tieteelliseen komiteaan.

Jos olet ylittänyt korkeakoulutuksen, tämä Ph.D. avulla voit jatkaa uraa akateemisessa ympäristössä kannustavassa ja monikielisessä ympäristössä, jossa on paljon eri kulttuuri- ja kielitaustaisia tutkijoita . Kurssin aikana voit hankkia innovatiivisten ja metodologisesti tiukkojen ja kehittyneiden tutkimushankkeiden toteuttamiseen tarvittavat taidot. Tätä varten sinun tulee suunnitella alkuperäinen tutkimushanke italialaisen ja / tai ulkomaisen luennoitsijan valvonnassa, viettää vähintään kuusi kuukautta tunnetussa ulkomaisessa tutkimuskeskuksessa ja samalla kehittää kykyä työskennellä itsenäisesti ja joukkueessa.

Tämä kansainvälinen Ph.D. avaa useita uramahdollisuuksia. Kun olet hankkinut tohtorin, voit jatkaa tutkimustoimintaa korkeakouluissa, julkisissa tai yksityisissä tutkimuskeskuksissa, johtavassa elintarviketeollisuudessa tai yrityskonsulttina ohjelman erityisillä tutkimusalueilla.

Yhdellä silmäyksellä

  • Kurssin kesto: 3 vuotta
  • Kurssit suoritetaan englanniksi
  • Käytettävissä olevat paikat: 10 apurahalla 2 ilman apurahaa
  • Kampus: Bozen-Bolzano
  • Lukukausimaksut: 163,50 € vuodessa

Kurssin rakenne

Ph.D. kattaa elintarviketeollisuuden tutkimusalat yhtenä tiedekunnan painopisteinä. Tekniikka ja bioteknologia ovat elintarvikkeiden jalostustieteen korkeatasoinen lähestymistapa. Kun ohjelma hyväksytään julkisen valintamenettelyn jälkeen, sinun tulee suunnitella tutkimushanke ja kirjoittaa esite esimiestesi kanssa, mukaan lukien hankkeen tarkoitus ja sen toteuttamiseksi tarvittavat vaiheet. Joskus sinun on päivitettävä vaiheet, jotka koskevat työn etenemistä ja tutkimusalasi viimeisintä kehitystä. Vähintään kuuden kuukauden oleskelu ulkomaisessa tutkimuskeskuksessa on pakollista, ja sinun on julkaistava tai julkaistava vähintään kolme artikkelia kansainvälisissä vertaisarvioiduissa lehdissä . Kolmen vuoden ohjelman aikana sinun tulee myös osallistua säännöllisesti Ph.D.-kursseille ja seminaareihin. opiskelijoille.

PhD: n vaiheet

Ph.D. ohjelma koostuu viidestä vaiheesta, jotka päättyvät vastaavasti 2, 6, 12, 24 ja 36 kuukauden kuluttua.

  • Vaiheen 1 aikana määrittelet tutkimussuunnitelman ja valmistelet esitteen luonnosta.
  • Vaiheen 2 aikana määrität tutkimusprojektin yksityiskohtaisemmin asiaankuuluvan kirjallisuuden perusteella.
  • Vaiheen 3 aikana aloitat työnne laboratoriossa soveltamalla projektille määriteltyä lähestymistapaa.
  • Vaiheen 4 aikana jatkat tutkimusta, suunnittelet vierailusi ulkomailla, ja sinun odotetaan aloittavan käsikirjoitusten valmistelun julkaisemista vertaisarvioiduissa lehdissä.
  • Loppuvaiheessa - vaihe 5 - suoritat tutkimusprojektin, käsikirjoitusten julkaisemisen ja väitöskirjan.

Kenttätyö ulkomailla

Ph.D.:n kolmen vuoden aikana ohjelma, sinun tulee sitoutua tutkimusprojektiisi kokopäiväisesti. Sinun on oltava pakollista, jos oleskelet tunnetussa ulkomaalaisessa tutkimuskeskuksessa vähintään 6 kuukautta . Tämä tarjoaa mahdollisuuden monipuolistaa opintokokemustasi tekemällä tutkimuksia erittäin kannustavilla ja kilpailukykyisillä yhteyksillä, vaihtamalla ideoita muiden tutkijoiden kanssa ja verkottumalla kansainvälisten kollegoiden kanssa.

hakemus

Jotta voisit päästä Ph.D. ohjelma, sinun on aiemmin hankittava 300 opintopistettä (esim. kandidaatti ja maisteri) ja hankittava asiaankuuluva akateeminen koulutus, asiaankuuluva kulttuuritausta tai asiaankuuluva ammatillinen kokemus, joka liittyy Ph.D. ohjelmoida. Sinun tulee todistaa englannin kielen taitosi B2-tasolla ja pitää sitä hyväksyttävänä julkisen valintamenettelyn aikana (katso alla oleva virallinen ilmoitus).

Uuden puhelun julkaiseminen: 7. toukokuuta 2019

Sovellus: 7. toukokuuta - 8. heinäkuuta 2019

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 6 muuta ohjelmaa kohteelta Free University of Bozen-Bolzano »

Viimeksi päivitetty May 19, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
164 EUR
Vuosittainen opintotuki on 17 000 euroa brutto.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä