Elintarviketekniikan ja bioteknologian tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämän kansainvälisen tohtorin tarkoitus Ohjelman tarkoituksena on kouluttaa uusi sukupolvi maailmanlaajuisesti tunnettuja tutkijoita soveltamaan tekniikan ja bioteknologian lähestymistapoja elintarvikkeiden jalostamiseen antamalla heille mahdollisuus siirtää ja vaihtaa tietoa kansallisten ja kansainvälisten tutkimuskeskusten ja teollisuuden kanssa.

Kurssikuvaus

Kolmen vuoden ohjelma keskittyy pääasiassa alkutuotannon tuotantoon, perustamiseen ja hallintaan sekä elintarvikeprosessien validointiin ja omics-tekniikoiden soveltamiseen elintarvikkeiden jalostuksen ja elintarvikkeiden käsittelemiseksi ja karakterisoimiseksi, kiinnittäen erityistä huomiota käymistilaisissa elintarvikkeissa. Ph.D: n pääpiirteet ovat tieteidenvälistä tieteellistä lähestymistapaa ja kansainvälisesti tunnettujen tutkijoiden osallistumista tiedekomiteaan.

Jos olet huomannut korkeaa koulutusta, tämä Ph.D. antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa uraa akateemisessa ympäristössä innostavassa, monikielisessä ympäristössä tutkijoiden kanssa, jotka edustavat monenlaista kulttuurista ja kielellistä taustaa. Kurssin aikana saat tarvittavat taidot suorittaa innovatiivisia ja metodologisesti tiukkoja ja edistyneitä tutkimusprojekteja. Tätä tarkoitusta varten sinun on suunniteltava alkuperäinen tutkimusprojekti italialaisen ja / tai ulkomaisen luennoitsijan valvonnassa, vietettävä vähintään kuusi kuukautta tunnetussa ulkomaisessa tutkimuskeskuksessa ja samanaikaisesti kehitettävä kyky työskennellä sekä itsenäisesti ja joukkueessa.

Tämä kansainvälinen tohtori avaa useita uramahdollisuuksia . Kun olet hankkinut tohtorin tutkinnon, pystyt jatkamaan tutkimustoimintaa yliopistoissa, julkisissa tai yksityisissä tutkimuskeskuksissa, johtavassa elintarviketeollisuudessa tai yrityskonsulttina ohjelman erityisillä tutkimusalueilla.

Yhdellä silmäyksellä

  • Kurssin kesto: 3 vuotta
  • Kurssit suoritetaan englanniksi
  • Käytettävissä olevat paikat: 10 apurahalla 2 ilman apurahaa
  • Kampus: Bozen-Bolzano
  • Lukukausimaksut: 163,50 € vuodessa

Kurssin rakenne

FT kattaa elintarvikejalostuksen tutkimusalueet yhtenä tiedekunnan painopistealueista. Suunnittelu ja biotekniikka ovat korkean suorituskyvyn lähestymistapoja elintarvikkeiden jalostustieteeseen. Kun olet hyväksynyt ohjelmaan julkisen valintamenettelyn jälkeen, sinun on suunniteltava tutkimusprojekti ja kirjoitettava esite esimiehellesi, mukaan lukien projektisi tarkoitus ja sen toteuttamiseen tarvittavat vaiheet. Toisinaan joudut päivittämään vaiheet ottaen huomioon työn eteneminen ja tutkimusalan viimeisin kehitys.

Vähintään kuuden kuukauden vierailu ulkomaisessa tutkimuskeskuksessa on pakollista, ja sinun on julkaistava tai toimitettava julkaistavaksi vähintään kolme artikkelia kansainvälisissä vertaisarvioiduissa lehdissä . Kolmen vuoden ohjelman aikana sinun on myös säännöllisesti osallistuttava erityisesti tohtorintutkinnolle suunniteltuihin luokkiin ja seminaareihin. opiskelijoille.

Tohtorin vaiheet

Ph.D. ohjelma koostuu viidestä vaiheesta, jotka päättyvät vastaavasti 2, 6, 12, 24 ja 36 kuukauden kuluttua.

  • Vaiheen 1 aikana määrittelet tutkimussuunnitelman ja valmistelet esitteen luonnosta.
  • Vaiheen 2 aikana määrität tutkimusprojektin yksityiskohtaisemmin asiaankuuluvan kirjallisuuden perusteella.
  • Vaiheen 3 aikana aloitat työnne laboratoriossa soveltamalla projektille määriteltyä lähestymistapaa.
  • Vaiheen 4 aikana jatkat tutkimusta, suunnittelet vierailusi ulkomailla, ja sinun odotetaan aloittavan käsikirjoitusten valmistelun julkaisemista vertaisarvioiduissa lehdissä.
  • Loppuvaiheessa - vaihe 5 - suoritat tutkimusprojektin, käsikirjoitusten julkaisemisen ja väitöskirjan.

Kenttätyö ulkomailla

Ph.D.:n kolmen vuoden aikana ohjelma, sinun tulee sitoutua tutkimusprojektiisi kokopäiväisesti. Sinun on oltava pakollista, jos oleskelet tunnetussa ulkomaalaisessa tutkimuskeskuksessa vähintään 6 kuukautta . Tämä tarjoaa mahdollisuuden monipuolistaa opintokokemustasi tekemällä tutkimuksia erittäin kannustavilla ja kilpailukykyisillä yhteyksillä, vaihtamalla ideoita muiden tutkijoiden kanssa ja verkottumalla kansainvälisten kollegoiden kanssa.

hakemus

Jotta päästäisiin tohtoriksi Ohjelma, sinun on oltava aiemmin saanut 300 ECTS opintopistettä (eli kandidaatin ja maisterin) ja oltava asiaankuuluva akateeminen koulutus, asiaan liittyvä kulttuuritausta tai asiaan liittyvä työkokemus, joka liittyy tohtorin huomion keskittymiseen. ohjelmoida. Sinun on todistettava englannin kielen taitosi B2-tasolla ja sitä pidetään kelvollisena julkisen valintamenettelyn aikana.

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in ... Lue lisää

The Free University of Bozen-Bolzano is located in one of the most fascinating European regions, at the crossroads between the German-speaking and Italian economies and cultures. Its trilingualism in teaching and research, its high level of internationalization as well as an ideal study environment guaranteed by its excellent facilities are some of the reasons why Unibz regularly reaches top positions in national and international rankings. Näytä vähemmän