Read the Official Description

Tule eteenpäin ja suorita jatko-opinnot todella sähköisen ja atk-tekniikan laitokselle . Elektroniikan ja tietotekniikan viimeaikainen kehitys on kehitetty laaja-alaiseksi tieteenalaksi, joka kattaa osaamistalouden kasvun kannalta kriittiset tekniikat.

Verkostoituminen, langaton viestintä, multimediaviestien käsittely, mikroelektroniikka, mikroprosessorit, IC-suunnittelu, optoelektroniikka, näyttötekniikka sekä ohjaus ja robotiikka kuuluvat kaikki tähän jännittävään kurinalaisuuteen. Kehittynyt koulutus näillä aloilla avaa runsaasti uramahdollisuuksia valmistusteollisuudessa, liike-elämässä, hallituksessa ja yliopistoissa maailmanlaajuisesti.

Laitoksen tavoitteena on valmistaa opiskelijoita tulemaan johtaviin tutkijoihin, huippulaatuisiin insinööreihin tai tuotepäälliköihin jatkuvasti muuttuvassa korkean teknologian maailmassa.

Tohtorintutkinto sopii niille, jotka haluavat harjoittaa uran kehittyneessä teollisessa tutkimuksessa ja kehityksessä tai yliopistotutkimuksessa ja -opetuksessa. Se korostaa koulutusta alkuperäisessä ajattelussa ja riippumattomassa tutkimuksessa. Opiskelijan on suoritettava menestyksekkäästi kursseja ja merkittävää alkuperäistä tutkimusta koskeva opinnäytetyö.

Tutkimusfokukset

Laitoksen tutkimus keskittyy kuuteen pilarin alueeseen:

Solid State Electronics ja Photonics

Mikroelektroniikan, nanoelektroniikan, suuren alueen elektroniikan, tehon ja energiatehokkaiden elektronisten laitteiden, nopeiden elektroniikkalaitteiden, puolijohdemateriaalien, laitteiden ja valmistusmenetelmien, mikroelektromekaanisten järjestelmien (MEMS), näytöt, optoelektroniikan, orgaanisen valonlähteen Diodit (OLEDit), kiinteät valaistuslaitteet, nestekidenäytöt, nestekidenon fotoniikka, silikonikondonikka, optiset viestintä- ja liitäntätekniikka, aurinkokennot, MOCVD: n yhdisteiden puolijohdekomponentit.

Integroidut piirit ja järjestelmät

Aiheet, jotka liittyvät digitaalisiin, analogisiin ja sekasignaaliin integroituihin piireihin (IC), VLSI-suunnitteluun, sulautettuihin järjestelmiin, verkko-siruun ja moniprosessorien järjestelmäpiirin, piirin ja järjestelmän simulointi- ja varmennusvälineisiin. Edistyksellisiin aiheisiin kuuluvat mm. RF- ja mm-aaltokytkimet ja -järjestelmät, Datamuunnokset, Power Management IC, High Speed ​​Optical Communication Transceiver, Image- ja Bio-Medical Sensors, Signal Processing ja System Architectures, Ohjelmisto Codesign.

Langaton tietoliikenne ja verkkoyhteydet

Aiheet, jotka liittyvät fyysiseen kerrokseen, signaalinkäsittelyyn, koodaukseen ja tiedonhankintaan, verkottumiseen ja uuden arkkitehtuurin seuraaviin sukupolviin 5G langattomiin viestimiin, massiivisiin MIMO- ja pilvipalveluverkkoihin, häiriöiden hallintaan, heterogeenisiin verkkoihin, vihreisiin viestimiin, (MTC), Device-to-Device (D2D) ja multimediaviestintä, ohjaus ja langaton tietoliikennetekniikka, Display-Smart Mobile Communications ja vuorovaikutukset, Verkkokoodausteoria ja sovellukset, Cross-Layer Stochastic Optimization, Distributed Algorithms and Optimisations, Big Tietojärjestelmät, sosiaaliset mediat ja tietotekniikka-fyysiset ja sosiaaliset tietojenkäsittelyjärjestelmät, itsenäiset verkot, cloud computing ja virtualisointi.

Biolääketieteen tekniikka

Aiheet liittyvät lääketieteelliseen kuvantamiseen, biolääketieteen optiikkaan ja bioteknologiaan, neuroinfrastruktuuriin, lääketieteelliseen elektroniikkaan, bioinformatiikkaan / laskennalliseen biologiaan sekä biomedical mikro-laitteisiin ja biometskeihin.

Ohjaus- ja robottijärjestelmät

Robotti ja automatisointi (mukaan lukien UAV, seuraavan sukupolven teollisuusrobotit, lääketieteelliset / terveydenhuollon robotit ja autonomiset järjestelmät) liittyvät aiheet, jotka liittyvät ohjaukseen ja optimointiin (mukaan lukien System Theory, Optimization Theory, Detection and Estimation, Financial Systems, Networked Sensing and Control) .

Signaali, informaatio ja multimedian käsittely

Aiheet, jotka liittyvät videon, 3D: n, kuvan, grafiikan, äänen, puheen, kielen, biolääketieteen, taloudellisten tietojen ja verkkotietojen digitaaliseen signaalinkäsittelyyn. Erityisaiheita ovat signaalin kaappaaminen, ilmastointi, kompressointi, muunnos, toisto ja visualisointi, tietojen analysointi, informaatioteoria, virheenkorjaus, salaus, tietokonemallit, mallin tunnistus, koneoppiminen, kielen ymmärtäminen, käännös, tiivistelmä, haku, monikielinen ja monikäyttöinen -Modal Processing ja Embedded Systems.

Pääsyvaatimukset

i. Yleiset pääsyvaatimukset

Hakijoihin, jotka hakevat maisterin tutkintoa, on oltava:

  • sai kandidaatin tutkinnon hyväksytystä laitoksesta tai hyväksytystä vastaavan pätevyydestä;

ii. Englannin kielen pääsyvaatimukset

Sinun on täytettävä englannin kielen vaatimukset yhdellä seuraavista pätevyysvaatimuksista *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-tarkistettu paperi-toimitettu testi 60 (kokonaistulokset luku-, kuuntelu- ja kirjoitustileille)
  • IELTS (akateeminen moduuli) Kokonaistulos: 6.5

* Jos ensimmäinen kielesi on englanti ja kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys on annettu laitokselle, jossa opetusväline on englanti, sinulle ei myönnetä edellä mainittuja englanninkielisiä vaatimuksia.


Hakemuksen määräaika

Katso lisätietoja osoitteesta http://pg.ust.hk/programs ("Sovellus").

Program taught in:
Englanti

See 36 more programs offered by The Hong Kong University of Science and Technology »

Last updated February 5, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Tammi 2020
Duration
3 - 6 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
42,100 HKD
vuodessa
Deadline
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Syys 2019

Location
Application deadline
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Päättymispäivämäärä

Tammi 2020

Location
Application deadline
Request Info
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Päättymispäivämäärä