Elektroniikan ja tietotekniikan tohtori (Energiatekniikan keskittyminen)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

electronic eng

Tule eteenpäin ja suorita jatko-opinnot todella sähköisen ja atk-tekniikan laitokselle . Elektroniikan ja tietotekniikan viimeaikainen kehitys on kehitetty laaja-alaiseksi tieteenalaksi, joka kattaa osaamistalouden kasvun kannalta kriittiset tekniikat.

Verkostoituminen, langaton viestintä, multimediaviestien käsittely, mikroelektroniikka, mikroprosessorit, IC-suunnittelu, optoelektroniikka, näyttötekniikka sekä ohjaus ja robotiikka kuuluvat kaikki tähän jännittävään kurinalaisuuteen. Kehittynyt koulutus näillä aloilla avaa runsaasti uramahdollisuuksia valmistusteollisuudessa, liike-elämässä, hallituksessa ja yliopistoissa maailmanlaajuisesti.

Laitoksen tavoitteena on valmistaa opiskelijoita tulemaan johtaviin tutkijoihin, huippulaatuisiin insinööreihin tai tuotepäälliköihin jatkuvasti muuttuvassa korkean teknologian maailmassa.

Tohtorintutkinto sopii niille, jotka haluavat harjoittaa uran kehittyneessä teollisessa tutkimuksessa ja kehityksessä tai yliopistotutkimuksessa ja -opetuksessa. Se korostaa koulutusta alkuperäisessä ajattelussa ja riippumattomassa tutkimuksessa. Opiskelijan on suoritettava menestyksekkäästi kursseja ja merkittävää alkuperäistä tutkimusta koskeva opinnäytetyö.

Tutkimusfokukset

Laitoksen tutkimus keskittyy kuuteen pilarin alueeseen:

Solid State Electronics ja Photonics

Mikroelektroniikan, nanoelektroniikan, suuren alueen elektroniikan, tehon ja energiatehokkaiden elektronisten laitteiden, nopeiden elektroniikkalaitteiden, puolijohdemateriaalien, laitteiden ja valmistusmenetelmien, mikroelektromekaanisten järjestelmien (MEMS), näytöt, optoelektroniikan, orgaanisen valonlähteen Diodit (OLEDit), kiinteät valaistuslaitteet, nestekidenäytöt, nestekidenon fotoniikka, silikonikondonikka, optiset viestintä- ja liitäntätekniikka, aurinkokennot, MOCVD: n yhdisteiden puolijohdekomponentit.

Integroidut piirit ja järjestelmät

Aiheet, jotka liittyvät digitaalisiin, analogisiin ja sekasignaaliin integroituihin piireihin (IC), VLSI-suunnitteluun, sulautettuihin järjestelmiin, verkko-siruun ja moniprosessorien järjestelmäpiirin, piirin ja järjestelmän simulointi- ja varmennusvälineisiin. Edistyksellisiin aiheisiin kuuluvat mm. RF- ja mm-aaltokytkimet ja -järjestelmät, Datamuunnokset, Power Management IC, High Speed ​​Optical Communication Transceiver, Image- ja Bio-Medical Sensors, Signal Processing ja System Architectures, Ohjelmisto Codesign.

Langaton tietoliikenne ja verkkoyhteydet

Aiheet, jotka liittyvät fyysiseen kerrokseen, signaalinkäsittelyyn, koodaukseen ja tiedonhankintaan, verkottumiseen ja uuden arkkitehtuurin seuraaviin sukupolviin 5G langattomiin viestimiin, massiivisiin MIMO- ja pilvipalveluverkkoihin, häiriöiden hallintaan, heterogeenisiin verkkoihin, vihreisiin viestimiin, (MTC), Device-to-Device (D2D) ja multimediaviestintä, ohjaus ja langaton tietoliikennetekniikka, Display-Smart Mobile Communications ja vuorovaikutukset, Verkkokoodausteoria ja sovellukset, Cross-Layer Stochastic Optimization, Distributed Algorithms and Optimisations, Big Tietojärjestelmät, sosiaaliset mediat ja tietotekniikka-fyysiset ja sosiaaliset tietojenkäsittelyjärjestelmät, itsenäiset verkot, cloud computing ja virtualisointi.

Biolääketieteen tekniikka

Aiheet liittyvät lääketieteelliseen kuvantamiseen, biolääketieteen optiikkaan ja bioteknologiaan, neuroinfrastruktuuriin, lääketieteelliseen elektroniikkaan, bioinformatiikkaan / laskennalliseen biologiaan sekä biomedical mikro-laitteisiin ja biometskeihin.

Ohjaus- ja robottijärjestelmät

Robotti ja automatisointi (mukaan lukien UAV, seuraavan sukupolven teollisuusrobotit, lääketieteelliset / terveydenhuollon robotit ja autonomiset järjestelmät) liittyvät aiheet, jotka liittyvät ohjaukseen ja optimointiin (mukaan lukien System Theory, Optimization Theory, Detection and Estimation, Financial Systems, Networked Sensing and Control) .

Signaali, informaatio ja multimedian käsittely

Aiheet, jotka liittyvät videon, 3D: n, kuvan, grafiikan, äänen, puheen, kielen, biolääketieteen, taloudellisten tietojen ja verkkotietojen digitaaliseen signaalinkäsittelyyn. Erityisaiheita ovat signaalin kaappaaminen, ilmastointi, kompressointi, muunnos, toisto ja visualisointi, tietojen analysointi, informaatioteoria, virheenkorjaus, salaus, tietokonemallit, mallin tunnistus, koneoppiminen, kielen ymmärtäminen, käännös, tiivistelmä, haku, monikielinen ja monikäyttöinen -Modal Processing ja Embedded Systems.

students

Energiatekniikan keskittyminen

Energiaa on pidetty keskeisenä tutkimusalueena ympäristötieteen ja -teknologian laaja-alaisissa tieteenaloissa. Se on yksi merkittävimmistä nousevista tieteenaloista monien aloilla, jotka liittyvät tekniikan, tieteen ja yhteiskuntatieteiden aloihin. Energiatekniikan tutkimus kattaa monia aloja, mukaan lukien kestävä teknologia, tavanomainen teknologia ja energiatehokkuus ja suojelu. The Hong Kong University of Science and Technology energiatekniikan jatko-opinto-ohjelma tarjoaa pitkäjänteistä tukea jatkuvalle koulutuskoulutuksellemme ja nopeaan teknologian tutkimukseen yleensä.

Energiatekniikan monitieteellisyyden vuoksi alan tutkimus ja koulutus on integroitu eri tieteenaloille, jotta alt = "opiskelijoille voidaan varustaa tarvittava tietämys ja kokemus.

HKUST" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/47/47009_W2302_03_610_Lowres.JPG" alt="HKUST" />

Ohjelmatiedot vuodelle 2020/21 ovat nyt valmiit

Pääsyvaatimukset

i. Yleiset pääsyvaatimukset

Tohtorikoulutukseen hakevien hakijoiden tulee olla:

  • sai kandidaatin tutkinnon, jolla on todistettu todistus erinomaisesta suorituksesta tunnustetulta laitokselta; tai esittänyt todisteita tyydyttävästä työstä jatkotasolla kokopäiväisesti vähintään yhden vuoden ajan tai osa-aikaisesti vähintään kahden vuoden ajan.

ii. Englannin kielen pääsyvaatimukset

Sinun on täytettävä englannin kielen vaatimukset yhdellä seuraavista pätevyysvaatimuksista *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • TOEFL-tarkistettu paperi-toimitettu testi 60 (luku-, kuuntelu- ja kirjoitusosioiden kokonaispisteet)
  • IELTS (akateeminen moduuli) Kokonaistilanne: 6.5 ja kaikki osa-pisteet: 5.5

* Jos ensimmäinen kielesi on englanti ja kandidaatin tutkinto tai vastaava pätevyys on annettu laitokselle, jossa opetusväline on englanti, sinulle ei myönnetä edellä mainittuja englanninkielisiä vaatimuksia.

# viittaa kokonaispisteisiin yhdessä yrityksessä

Hakemusten määräajat

Ole hyvä ja katso

Viimeksi päivitetty Elo 2019

Oppilaitoksesta

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Lue lisää

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Näytä vähemmän