Digitaalinen DBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

5 syytä tehdä digitaalinen DBA

 1. Digital DBA on joustava: jatko-opiskelijat voivat aloittaa milloin tahansa.
 2. Kaikki resurssit ovat saatavilla Internetin välityksellä (videot, artikkelit, kirjat, tietojenkäsittelyohjelmistot, foorumit), jolloin tohtorikoulutettavat voivat työskennellä etänä omaan tahtiinsa.
 3. Jokaisella tohtorikoulutettavalla on mahdollisuus vaihtaa suoraan ohjaajansa kanssa.
 4. Liiketalouden tohtorin tutkinnon suorittavat SKEMA Business School (AACSB, AMBA ja EQUIS) ja Business Science Institute (sopimus Luxemburgin opetusministeriöltä), mutta myös liiketalouden tohtorin antaa iaelyon School of Management - Jean Moulin University (Ranskan yliopisto).
 5. Saadut opinnäytteet voidaan julkaista yhdessä SKEMA Business Schoolin tai Business Science Institute valvomista kirjan kokoelmista.

Digital DBA: n ohjelma

Digital DBA -ohjelma on järjestetty kolmen vuoden ajan (36 kuukautta).

116664_logos.jpg

Ensimmäinen vuosi

Digitaalisen DBA: n ensimmäinen vuosi on omistettu hankkimaan perusteita tutkimustyön suorittamiseksi ja opinnäytetyön määrittelemiseksi.

Toinen vuosi

Digitaalisen DBA: n toinen vuosi on omistettu tiedonkeruulle ja opinnäytetyön kirjoittamiselle yhden tieteellisen neuvoston professorin valvonnassa.

Kolmas vuosi

Digitaalisen DBA: n kolmas vuosi on tarkoitettu opinnäytetyön kirjoittamiseen ja sen puolustamiseen yliopiston professoreiden kansainvälisen tuomariston edessä.

Kansainvälinen viikko

Joka vuosi järjestetään kansainvälinen viikko Luxemburgissa (Wiltz) tai Pariisissa, jossa on jatkoa opinnäytetyölle, seminaareille, työpajoille ja väitöskirjoille.

organisaatio

Jokaisella tohtorikoulutettavalla on pääsy:

 • Online-resurssit (videot, kurssit, kirjat, artikkelit)
 • Luettelo muista lukemista
 • MultiChoice-kysymykset
 • Verkkopohja, jolla DDBA-opiskelijat ja professorit voivat vaihtaa

Järjestetään säännöllisiä kokouksia videochatin (Skype, Facetime jne.) Kautta, jotta opiskelijat voivat vaihtaa professoreitaan.

palkkiot

Ohjelman kustannukset ovat 25 000 euroa:

 • 15.000 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä,
 • 10 000 €, maksetaan toisen vuoden alussa.

Opiskelijaksi

https://en.business-science-institute.com/application/submit/

 • Hakemuksesi on oltava täydellinen, jotta se voidaan ottaa huomioon.
 • Hakemuksesi on lähetettävä sähköpostitse.
 • Määritä sähköpostin aiheeseen "DDBA BSI-SKEMA -sovellus".
 • Jos tiedostosi ovat liian suuria lähetettäviksi sähköpostitse, voit käyttää ulkoista alustaa (kuten WeTransfer, Google Drive, Dropbox) ja sisällyttää linkin tiedostojen lataamiseen.
 • Sinun on tiedettävä, että puutteellisia hakemuksia ei oteta huomioon.

116665_116618_BSI-CoverPhoto.png

Viimeksi päivitetty Elo 2019

Oppilaitoksesta

The mission of the Business Science Institute is to promote the professional and personal development of managers and businesses via the mobilization of international academic resources of the highest ... Lue lisää

The mission of the Business Science Institute is to promote the professional and personal development of managers and businesses via the mobilization of international academic resources of the highest quality. Näytä vähemmän
Luxemburgin kaupunki