Tutustu DBA-ohjelmaa Strategiassa

Ansaita tohtori Business Administration (DBA) on erinomainen vaihtoehto kokeneille ammattilaisille edetä urallaan osaksi korkeamman sijoituksen toimeenpano-ja johtotehtävissä sekä tulevat voivat opettaa yliopistotasolla. Opiskelijat, jotka ansaitsevat DBA erikoistuminen strategia oppia käyttämään ja sulatella tietoa voidakseen muuttaa liiketoiminnan tuloksia. Useilla opiskelijoilla on ky… Lue lisää

Ansaita tohtori Business Administration (DBA) on erinomainen vaihtoehto kokeneille ammattilaisille edetä urallaan osaksi korkeamman sijoituksen toimeenpano-ja johtotehtävissä sekä tulevat voivat opettaa yliopistotasolla. Opiskelijat, jotka ansaitsevat DBA erikoistuminen strategia oppia käyttämään ja sulatella tietoa voidakseen muuttaa liiketoiminnan tuloksia.

Useilla opiskelijoilla on kysyä "mitä on DBA strategia?" DBA strategia on edistyksellinen tutkinto, joka tarjoaa opiskelijoille taitoja tehokkaasti strategioita ja innovoida käyttämällä ja tekemällä yhteistyötä monien eri mutta asianmukaista tietolähteitä. Opiskelijoille DBA Strategia opettelet käyttämään tietoja ja myöhemmin käyttää näitä tietoja tukevat näyttöön perustuvaa innovointia ja strategia.Opiskelija oppii, mitä tutkimusmenetelmät ovat asianmukaisia, tehokkaita, eettinen ja kestävä.

Ohjelmia DBA strategiassa ovat erittäin hyödyllisiä niille, jotka haluavat edistää uransa korkea koulutustaso. Hankitut taidot tämän verran ei ainoastaan ​​lisää markkinakelpoisuutta yksittäisen korkeampi johtotehtävissä, mutta auttaa yksilöä tulla tietoisemmaksi ja tehokas liiketoiminnan ammattilainen.

On olemassa monia erilaisia ​​instituutioita ympäri maailman ja koko maassa, jotka tarjoavat DBA
Strategia. Kustannukset näistä ohjelmista voi vaihdella suuresti riippuen laitos. Opiskelijat kiinnostuneita ansaita tämän verran pitäisi tutkimuslaitoksille huolellisesti ja valitse yksi, joka täyttää sekä niiden taloudelliset ja aikataulu tavoitteita.

Jälkeen ansaita DBA strategian suorittaneet voivat löytää työtä useilla eri aloilla, kuten konsulttiyritykset, korkeakoulujen ja yliopistojen, voittoa tavoittelemattomat organisaatiot tai valtion virastot. Yhteisiä työpaikkoja niille, joilla DBA Strategia liittyy johtaja, puheenjohtaja, toimitusjohtaja, liiketoiminnan konsultti, tai tiedekunnan korkeakoulun.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita saavuttamaan DBA Strategian pitäisi alkaa harkita niiden oppimisen vaihtoehtoja, joita voi vaihdella täysin henkilökohtaista koulutusta kokonaan verkossa yksi. Online luokat ovat nopeasti tulossa suosituin opetusmenetelmänä tällä tasolla, koska se mahdollistaa opiskelijan oppia omasta aikajanalla, mikä on suuri etu niille, jotka ovat jo ammattilaisille.Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
CENTRUM PUCP Business School
Santiago de Surco, Peru

Semipresencial (Online) -modaalisuuden strategisen liiketalouden tohtoriohjelma on yksi koulujemme vanhemmista ohjelmista. Hänen menetelmänsä vastaa tarpeeseen vastata niiden ... +

Semipresencial (Online) -modaalisuuden strategisen liiketalouden tohtoriohjelma on yksi koulujemme vanhemmista ohjelmista. Hänen menetelmänsä vastaa tarpeeseen vastata niiden henkilöiden vaatimuksiin, jotka hallintotieteen tohtorintutkinnon suorittamisen vuoksi tarvitsevat hoitaa aikansa vahingoittamatta ammatillista ja perhetoimintaansa. CENTRUM PUCP: n tohtorikoulutuksen tavoitteena on kehittää yritystietoutta tutkimuksen ja sen soveltamisen avulla strategisessa liiketoiminnan hallinnossa. -
DBA
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Full-time
4 vuotta
Espanjalainen
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online