Filter
DBA

Etsi DBA-ohjelmaa Sosiaalityössa

Jos on kiinnostunut kaupallisen alan akateemisista tehtävistä tai korkean tason yrityskonsultoinnista, DBA-tutkinto eli Doctorate of Business Administration (liikkeenjohdon tohtorin tutkinto) voi olla välttämättömyys. DBA-ohjelman voi suorittaa kauppakorkeakoulussa tai joidenkin yliopistojen kauppatieteellisissä tiedekunnissa.

Sosiaalityötä tekevät tarjoavat apuaan yksilöille ja yhteisöille, jotka ovat joutuneet vaikeuksiin joko henkilökohtaisten ongelmien tai sosiaalisten ja taloudellisten tekijöiden vuoksi. Kun opiskelija on suorittanut sosiaalityön koulutusohjelman, voi tämä löytää työpaikan muun muassa kouluista, sairaaloista, mielenterveyspalveluiden parista, vankiloista tai erilaisten yhteisöjen tukilaitoksista.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin - Näytä kaikki Tohtoriohjelmaa Sosiaalityössa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Sosiaalityö

Grand Canyon University

Grand Canyon University silta filosofian tohtorien neuvonantajankoulutus- ja valvontaohjelmaan on itsenäisesti toimiluvan saaneille tai osakkuusyhtiönä toimiluvan saaneil ... [+]

Grand Canyon University silta filosofian tohtorien neuvonantajankoulutus- ja valvontaohjelmaan on itsenäisesti toimiluvan saaneille tai osakkuusyhtiönä toimiluvan saaneille mielenterveystyöntekijöille, jotka haluavat opettaa neuvontaa opiskelijoille, valvoa kliinisiä ohjaajia ja tulla asiantuntijoiksi kliinisissä tai akateemisissa ympäristöissä. Opiskelijan on täytynyt suorittaa master-tason tilastoluokka ja hän on valmistunut hyväksytysti valtuutetusta neuvonta- ja niihin liittyvistä koulutusohjelmista (CACREP) aloittavasta laitoksesta tai suorittanut vastaavan ohjelman.

[-]
Yhdysvallat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi