Filter
DBA
Saksa

Vertaa Suosituinta DBA-ohjelmaa Saksassa 2019

Suunniteltu kokeneille ammattilaisille edelliseen jatkotutkinnot, Doctor of Business Administration (DBA) ohjelmat kehittää analyyttinen, tutkimus-ja koulutuslaitosten taitoja ehdokkaita. DBA astetta yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen Saksassa ovat erityisen hyödyllisiä ehdokkaita, jotka haluavat edetä johtajuutta tai toteuttajana niiden yritys, tai niille, jotka haluavat opettaa yliopistossa.

Toteutetaan joko koko-tai osa-aikaista sitoutumista, DBA koulutusohjelmat ovat haastavia, tiukkoja ja vaativat korkean tason riippumattomien motivaatio. Tulos kolmesta neljään vuotta työtä DBA tutkimusta yliopistossa Saksassa on tutkimukseen perustuva väitöskirja, tai opinnäytetyön, jossa hakijoiden on puolustaa ennen paneelia kauppakorkeakoulu.DBA tutkimus on myös joskus harjoitettuun ehdokas 's nykyisen yrityksen kanssa tavoitteena on tiettyjen, keskeiset aiheet ja kysymysten että liiketoiminta. Muut enemmän teoreettinen DBA väitöskirja valitsemiin aiheisiin ehdokkaita yliopistoissa Saksassa voisi viitata asiaan aiheita, kuten johtaminen, yrittäjyys, yritysten sosiaalinen vastuu, globalisaatio, sosiaalisten vaikutusten hallinta, kansainvälisen rahoituksen tai muille.

Voit lukea lisää mahdollisuus saavuttaa DBA yliopistossa tai Business School Saksa, selaa alaspäin ja napsauta lukea lisää alla.

Read More Read Less

Tulokset

Munich Business School

Tohtorintutkinto ei ole pelkästään erittäin korkea tieteellinen saavutus ja usein jopa korkeampi henkilökohtainen virstanpylväs, vaan myös älykäs ja kestävä investointi a ... [+]

DBA - kauppatieteiden tohtori

Tohtorintutkinto ei ole pelkästään erittäin korkea tieteellinen saavutus ja usein jopa korkeampi henkilökohtainen virstanpylväs, vaan myös älykäs ja kestävä investointi ammatilliseen tulevaisuuteen. Kun Munich Business School (MBS) tarjoaa DBA: n yhteistyössä Sheffield Hallam Universityn (SHU) kanssa, opiskelijat voivat lisätä akateemista tai liike-elämän uraansa kansainvälisessä ja joustavassa ympäristössä, joka ei edellytä heidän ammatillisen uransa pitämistä.

DBA - Liiketalouden tohtori yhdellä silmäyksellä

OHJELMOINTI

lokakuu

OPETUSKIELI

Englanti

KESTO

48 kuukautta

MUOTO

Osa-aikainen... [-]

Saksa Munich
Request Info
Englanti
Part-time
48 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi