PHDSTUDIES

Tutustu DBA-ohjelmia Liikeviestintässa Ranskassa 2021

DBA-tutkinto eli Doctorate of Business Administration (liikkeenjohdon tohtorin tutkinto) on tohtoritason tutkinto. Se tarjoaa tutkijoille taitoja, jotka ovat lähestulkoon välttämättömiä eliitin yrityskonsultoinnissa ja menestyksekkäällä akateemisella uralla. Opintoihin kuuluu muun muassa tutkimusmuotoilun, yritysjohtajuuden ja liiketalouden teorian kertaamista.

Kuten minkä tahansa kuria, on tärkeää liiketoiminnan saada viesti perille tehokkaasti, sekä ihmisiä sisällä ja työpaikan ulkopuolella. Tutkimus yritysten viestintä opettaa opiskelijoille miten tämä eri tiedotusvälineissä, kuten suullisia esityksiä, kirjoittaminen, taulukoita, kuvaesityksiä ja graafinen suunnittelu.

Ranska, virallisesti Ranskan tasavalta, on yhtenäinen semi-presidentin tasavallan sijaitsee lähinnä Länsi-Euroopassa, jossa on useita merentakaisten alueiden ja alueiden.

Suositut Liikkeenjohdon tohtorin tutkinnot Liikeviestintässa Ranskassa 2021

1 tulosta kohteessa Liikeviestintä, Ranska Filter

DBA in International Business Communication

Horizons University
DBA
Syys 2021
<
3&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Kampus
Online

Oppimisen tavoitteet Tämän tutkinnon on tarjota korkealaatuisia taidot ja vaadittavat tiedot ja yhtiön johtajille ja yritysjohtajien kansainvälisissä yhteyksissä.

Lue lisää