PHDSTUDIES

Näytä kaikki DBA-ohjelmat Liikeviestintässa 2021 Pariisi Ranskassa

Liiketalouden jatkotutkinnon suorittaneet opiskelijat voivat jatkaa opintojaan DBA-tutkintoon (Doctorate of Business Administration eli liikkeenjohdon tohtorin tutkinto). Tutkinnossa painotetaan tutkimustyötä, ja keskeisiä asiasisältöjä ovat tutkimusmuotoilu, teorian käytäntöön soveltaminen ja organisaatioiden johtaminen.

Kuten minkä tahansa kuria, on tärkeää liiketoiminnan saada viesti perille tehokkaasti, sekä ihmisiä sisällä ja työpaikan ulkopuolella. Tutkimus yritysten viestintä opettaa opiskelijoille miten tämä eri tiedotusvälineissä, kuten suullisia esityksiä, kirjoittaminen, taulukoita, kuvaesityksiä ja graafinen suunnittelu.

Ranska on tällä hetkellä yksi 20 parhaiten suoriutuneen maan kannalta talouden vuoksi hyvästä tuloshakuista korkeakoulutuksen oppiminen. Suurin osa kursseista yliopistoissa on tarjolla ranskan kielellä. Ranskassa on 60 julkista ja 100 yksityisten korkeakoulujen.

Pariisi on väkirikkain kaupunki Ranskassa ja sen pääkaupunki. Se on yli 2 miljoonaa asukasta. Se toimii isäntänä johtavia keskuksia oppimista ja taiteiden Euroopan alueella. Olla kotona eniten korkeasti koulutettuja henkilöitä, Pariisi on useita arvostettuja yliopistoja Ranskassa.

Pyydä lisätietoa Liikkeenjohdon tohtorin tutkinnot Liikeviestintässa Pariisi Ranskassa 2021

1 tulosta kohteessa Liikeviestintä, Pariisi Filter

DBA in International Business Communication

Horizons University
DBA
Syys 2021
<
3&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Kampus
Online

Oppimisen tavoitteet Tämän tutkinnon on tarjota korkealaatuisia taidot ja vaadittavat tiedot ja yhtiön johtajille ja yritysjohtajien kansainvälisissä yhteyksissä.

Lue lisää