Filter
DBA
Alankomaat Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa Suosituinta DBA-ohjelmaa Alankomaissa 2020

Doctor of Business Administration, tai DBA) yliopistossa tai Business School Alankomaissa soveltuu erinomaisesti kokenut liiketoiminnan ammattilainen, joka on jo hallussaan MBA, MSc tai vastaavan päällikön 's tutkinto. DBA ohjelmia businss Alankomaiden kouluja tarkoituksena on kehittää ehdokkaiden 'analyyttinen, tutkimus-ja vuorovaikutustaidot. DBA tutkinnot ovat arvokkaita akateemisista ammattilaisille, jotka pyrkivät ylempään johtajuutta tai johtavassa asemassa niiden yritys, tai niille, jotka haluavat opettaa yliopistotasolla.

Vaatien tyypillisesti noin neljä vuotta, DBA tutkinto työ voidaan rakentuu koko-tai osa-aikataulu. DBA ehdokkaita Alankomaiden yliopistojen sitoutuvat tutkimushankkeita, jotka käsittelevät jotakin hyvin monenlaisia ​​teoreettisia ja käytännön kysymyksiä, jotka liittyvät liiketoiminnan ja johdon.Kautta tutkimustyössä, DBA ehdokkaita kehittää ammatillista tietämystä, joka voi ilmoittaa liiketavan nykyisellä yrityksen ja tulevaisuuden yrityshankkeita. Keston aikana DBA tutkimushankkeen tiedekunnassa yliopistossa Alankomaissa harjoittaa korkeatasoista professori-osallistujan viestintä.

Selaa alaspäin ja lue lisää DBA ohjelmia yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen Alankomaissa, ja pyytää lisätietoa kouluista, tänään!

Lue lisää Näytä vähemmän

Tulokset

United International Business Schools

Akateemisen kalenterimme perustuu neljäsosaan järjestelmästä (1 kk = 10 viikkoa). Ohjelman joustavan rakenteen ja moduulisuunnittelun ansiosta useat aloituspäivät ovat sa ... [+]

D.B.A:t Alankomaissa 2020. Saavuta täysi henkilökohtainen potentiaali DBA-ohjelmassammeJoustavat opinto-ohjelmat

Joustavat opinto-ohjelmamme perustuvat amerikkalaiseen korkea-asteen koulutukseen , jonka avulla opiskelijat voivat valita kurssejaan kurssien vaatimusten, aiempien tutkimusten, nykyisten etujen ja tulevaisuuden tavoitteiden perusteella .

United International Business Schools ( UIBS )

United International Business Schools ( UIBS ) on vuodesta 2002 lähtien erikoistunut kulttuurienväliseen koulutukseen maailmanlaajuisesti, ja se on riippumaton yksityinen oppilaitos, jossa on kampuksia Euroopassa ja Aasiassa. UIBS tarjoaa joustavia liiketoiminta- ja johtamiskoulutuksia korkeakoulututkintoon (Bachelor / BBA) ja (Post) Graduate ( Master / MBA ja Doctor / DBA ) tasolle, joka johtaa yksityisiin (ohjelmallisesti akkreditoituihin) tutkintoihin sekä amerikkalaiselle alueellisesti akkreditoidulle ja eurooppalaiselle valtiolle. tunnustetut tutkinnot yhteistyössä akateemisten kumppaneidemme kanssa.... [-]

Alankomaat Amsterdam
Marraskuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi