DBA-opintojen kansainvälinen ohjelma + Ph.D. Johtamisohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

COVID-19-päivitys: Seuraavat ryhmän tunnit alkavat tammikuussa 2021. Jos turvallisuuteen liittyviä ongelmia ilmenee, erilaisia strategioita, kuten luokkien läpikäynti verkossa, voidaan mukauttaa poistamaan vaikutukset jokaisen opiskelijamme koulutusmatkan etenemiseen. Ota yhteyttä info@isegidbaphd.pt, jos sinulla on asiaa koskevia huolenaiheita.

ISEG: n kansainvälinen liiketalouden tohtoriohjelma (iDBA) ja peräkkäinen tohtori. johtamisessa yhdistää tutkimuksen huippuosaamisen ja ammatillisen käytännön.

Ainutlaatuisella rakenteellaan tämä ohjelma valmistelee strategian ja organisaation johtamisen alojen opiskelijoita tarjoamalla edistyneitä tutkimustaitoja johtamisen tutkimuksen ja käytännön parantamiseksi organisaatioissa.

Ohjelman kaikkien komponenttien onnistunut suorittaminen myöntää sekä kansainvälisen liiketalouden tohtorin tutkinnon että tohtorin tutkinnon. liiketalouden tutkinto.

DBA ja tohtori yhdessä intensiivisessä ohjelmassa

Toisin kuin muut Ph.D. ohjelmat, DBA + Ph.D. Ohjelma ei vaadi pakollisia tunteja kampuksella, joka ylittää luokan ajan, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä koulutuksensa aikana.

Sen sijaan, että suorittaisi vain akateemisia tehtäviä koko ohjelman ajan, iDBA + Ph.D. Ohjelma ottaa oppimistulokset käyttöön liiketoiminnassaan ilmaisina väliajoina ja neuvotella tiedekuntien kanssa systemaattisesti opiskelemaan ja ratkaisemaan liiketoimintaan liittyviä kysymyksiä.

 • Eri maissa ympäri maailmaa asuvat ja työskentelevät opiskelijat ovat liittymässä tähän ohjelmaan, koska he voivat matkustaa vain kerran joka toinen kuukausi tavatakseen luokan palata töihin luokkien välillä.
 • Opiskelijat nauttivat monikansallisista kokemuksista ja paikoista koko ohjelman ajan, kun he ovat Portugalin opiskelijaviisumilla voidakseen tavata Lissabonin kampuksella.
 • Ollessaan mukana liiketoiminnassa, opiskelijat liittyvät tähän ohjelmaan ikääntymällä noin 30–55-vuotiaita siirtämään ammatinsa seuraavalle tasolle.
 • IDBA: n loppuunsaattaminen vie yleensä yhden vuoden ja tohtorin suorittamiseen vielä kaksi vuotta. tässä ohjelmassa.
 • Opiskelijat voivat valita haluamansa opinnäytetyön monista eri tieteenaloista ISEG: n ja Lissabonin yliopiston vahvan suuren tiedekuntaryhmän ansiosta (lähes 3 tuhat akateemista tiedekunta tohtoritasolla).
 • Ohjelma toimitetaan englanniksi, ja samanaikaisia käännöksiä muille kielille saattaa olla saatavana.

Urakehitys

Tämä ohjelma valmistelee opiskelijoita teollisuuden, yliopistojen tai julkisen sektorin huippuuraan. Ohjaus- ja johtotason tehtävät palvelu- ja teollisuusyrityksissä, professuurin ja tutkijan tehtävät yliopistoissa ja tutkimuskeskuksissa, hallitustenväliset ja valtiosta riippumattomat neuvonantajat jne. Ovat esimerkkejä tutkinnon suorittaneista.

Läsnäolovaatimus

 • Koko luokan osallistuminen ohjelmaan on 40 päivää (7 + 1 moduulia järjestetään joka toinen kuukausi, jokainen melkein viiden peräkkäisen päivän aikana).
 • Myöhemmin viestintä tohtorin kanssa opinnäytetyön ohjaaja voidaan suorittaa verkkoympäristöjen tai henkilökohtaisten tapaamisten kautta.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Ohjelmaan tulee vuosittain enemmän hakijoita kuin ohjelman kapasiteetti, joten hakijoita kannustetaan noudattamaan aikaista hakuaikaa.
 • GMAT / GRE tai IELTS / TOEFL arvostetaan, mutta ei pakollista. Pikemminkin englanninkielisiä ja akateemisia ansioita arvioidaan opiskelijoiden hakemuksen ja taustan perusteella!
 • Vaikka mahdollisten opiskelijoiden olisi täytynyt suorittaa perus- ja jatko-opiskelu, poikkeuksellisissa olosuhteissa, joissa opiskelija osoittaa huippuosaamista kurssityön, julkaisujen tai työkokemuksen kautta, perustutkinto-opinto saattaa riittää.
 • Tämä ohjelma hyväksyy eri tieteenalojen opiskelijat, mikäli heidän aiempi koulutus osoittaa, että heillä on tarvittavat tiedot ohjelman menestykseen.

Sisäänpääsyprosessi

Sähköposti info@isegidbaphd.pt saadaksesi hakemuslomakkeen ja hakemusmaksun maksuohjeet.

Vaihe 1: Lataa, täytä ja allekirjoita hakemuslomake (tämän sähköpostin liitteenä)

Vaihe 2: Yhdistä hakemuslomake ja asiakirjat yhdeksi PDF-tiedostoksi.

Seuraavat asiakirjat ovat pakollisia:

 1. Täytetty ja allekirjoitettu hakulomake (Löydä se liitteenä)
 2. Aikaisemmat tutkinnot
 3. Passin yksityiskohdat -sivu
 4. Passi-muodossa oleva valokuva
 5. Hakemusmaksun kuitti        

Vaihe 3: Lähetä yhdistelmä PDF-tiedosto osoitteeseen info@isegidbaphd.pt

palkkiot

Maksut maksetaan erissä:

 • Hakemusmaksu: 500 €
 • Alkumaksu: 5 000 euroa
 • Jopa 10 päivää ennen ensimmäistä moduulia: 12 000 euroa
 • Jopa 10 päivää ennen 4. moduulia: 5 500 €
 • 2. vuosi FT Ohjelma: 3 500 euroa
 • 3. vuoden tohtori Ohjelma: 3 500 euroa
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

ISEG, Lisbon School of Economics & Management of the Universidade de Lisboa (University of Lisbon) is the most prestigious college of management and economics in Portugal. ISEG is accredited by t ... Lue lisää

ISEG, Lisbon School of Economics & Management of the Universidade de Lisboa (University of Lisbon) is the most prestigious college of management and economics in Portugal. ISEG is accredited by the Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB), a distinction held by only 5% of business schools in the world, and its programs are recognized by many reputed international entities. Näytä vähemmän