DBA-ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Durham DBA on tohtoriohjelmaa motivoiduille, korkealle saaville opiskelijoille, jotka haluavat kehittää tutkimustaan, analyyttisiä ja kriittisiä ajattelutaitojaan korkeimmalle tasolle. Tohtorin Business Administration rakentuu tutkimushanke ohjaavat yksilön, jossa keskitytään käytännön soveltamista liiketoimintaympäristössä.

 • Kehitettävä mahdollisimman ajattelua ja tutkimusta
 • Esitä löydökset konferensseissa maailmanlaajuisesti
 • Edistää oman ammatillisen käytännössä

Miten ohjelma rakentuu?

Ohjelmaa tarjotaan joustavasti osa-aikaisesti ja ottaa 4-6 vuotta loppuun.

 • Vuodet 1 ja 2 käsittävät viisi opetti moduuleja pidetyssä School
 • Vuosia 3-6 käsittää yksittäiset valvottua tutkimusta ja tutkimus.

Koko opintojen voit kehittää oman tutkimuksen, analyyttinen, käsitteellisiä ja kriittisen ajattelun taitoja korkeimmalle tasolle. Voit myös saada strateginen painopiste, jonka avulla voit osallistua oman ammatillisen käytännön ja laajemman aihealueen.

DBA yksityiskohtaisesti

Ohjelmaa tarjotaan joustavasti osa-aikaisesti ja ottaa 4-6 vuotta loppuun. Se on jäsennelty vaiheissa, joiden avulla saat säännöllistä palautetta edistymisen edistämiseksi. Vuosat 1 ja 2 Viisi opettamaa moduulia toimitetaan koulussa (toimitustapa voi vaihdella):

 • Ekologian organisaatiot
 • Virta, Ohjaus ja Resistance organisaatioissa
 • Muutos organisaatiot
 • johtajuus organisaatioissa
 • Tutkimus Suunnittelu Workshop: Part 1 / teoriaa käytäntöön: Part 2

-Assessment On yksittäisten kirjallinen tehtävä Yksiköiden 1-4. -Between Moduulit 4 ja 5 voit kehittää oman tutkimuksen ehdotuksen. -The Kirjallisesta määrättävissä Moduuli 5 on 10000 maksimi sanamäärä. 3-6- vuotiaat 3-6 ovat yksittäisiä valvottuja tutkimuksia ja tutkimuksia.

 • Laadullinen ja Määrällinen ryhmät: Et osallistua säännöllisiin tutkijavierailuja antaa sinulle mahdollisuuden tavata esimiehellesi / moduuli johtava opetus, ohjaus ja neuvonta.
 • Academic Progression Arviot: Formal kehitystarkasteluja on tarkoitus varmistaa teet tyydyttävä akateemista edistymistä. Ei ole muodollisesti arvioidaan työn valmistuvan varten tutkimusvierailuun; oletetaan saat itsesäätelevää mennessä saavutat tämän vaiheen.
 • Opinnäytetyö on 60000 maksimi sanamäärä.

Research Seminar Programme

Koko opintojen voit saada asiantuntija koulutusmahdollisuuksia. Nämä istunnot tarjoavat mahdollisuuden tavata vierailevien tutkijoiden ja työskentelemään tiiviisti yhdessä Durham akateemisen tiedekunnan. Lisäksi sinun tuetaan esittele tutkimustulosten muiden yliopistojen, tutkimuslaitosten ja kansainvälisissä konferensseissa

voimavarat

Lisäksi Durham yliopiston kirjastot, Business School kirjasto taloa laaja asiantuntija laina ja vertailukokoelmien yritysten, rahoitus- ja hallinta kirjat; tohtorin, MBA ja Masters väitöskirjoja; täydellinen kokoelma Business School työpapereita ja tarjoaa pääsyn yli 10000 lehteä verkossa. Voit käyttää ajan tasalla lehden, rahoitus- ja markkinoiden tutkimustietoa, lähteistä kuten FAME, Mintel, IMID, European Business asap ja Pro-Quest. Mukana on myös runsaasti tietoa saatavilla verkossa tietokannat, mukaan lukien: Emerald, FAME, Mintel, Lexis-Nexis, Reuter Business Insight, ja Datamonitor Business Information Centre.

Kattava IT tilat

Durham University IT palvelu tarjoaa pääsyn kaikki sinun odottaa löytävänsä johtava kauppakorkeakoulu lukien: Computer Centre auki 24/7, täysin IT-integroitu luokkahuoneet, oma IT helpdesk ja DUO - yliopiston virtuaalinen oppimisympäristö.

Space tutkia

Olemme luoneet erinomaiset puitteet sekä yksilön ja ryhmän tutkimus, mukaan lukien erityinen tohtorin tutkimusalue.

Mitä tarvitsen ensin?

Tarvitset:

 • Maisterin tutkinto kurinalaisuutta liittyvät liiketoiminnan ja johdon tunnustettu korkeakoulututkinto tai muu korkeakoulun; tai vastaava pätevyys tai kokemus
 • Vähintään kolmen vuoden liiketoiminnan ja kokemus asianmukaisella tasolla
 • 500-2000 sanaa tutkimussuunnitelma. Ohjeita valmistelee oman tutkimuksen ehdotuksen.

Englanti kielitaitovaatimukset:

 • Jos Englanti ei ole ensimmäinen kieli sinun IELTS 7,0 (ei elementti alle 6,5) tai Pearson Testaus Englanti yleisarvosanaksi 70+ (ei elementti alle 62).

Huomaa, että nämä voivat olla enintään 2 vuotta vanha kuukauden ohjelma käynnistyy, esim. ohjelmaa alkaa lokakuussa 2014 IELTS tai PTE testi on saavuttava tai sen jälkeen lokakuu 2012. TOEFL IBT ei enää hyväksytään Englanti Arviointi viisumeita varten.

Hakemuksen tekemistä

Hakemukset on tehtävä online-hakulomakkeella. Käy verkkosivuillamme.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School Näytä vähemmän
Durham , Oestrich-Winkel , UK Online + 2 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit