DBA: Strateginen johtaminen

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Se on huippuluokan konsultointi- ja koulutusohjelma niille, jotka tarvitsevat nykyaikaisia johtamistaitoja keskittyen käytännön taitojen käyttöön. Se on suunnattu ihmisille, jotka työskentelevät ylimmissä tehtävissä, ja henkilöille, jotka eivät ole tyytyväisiä perustietoihin, jotka useimmat akateemiset kauppakorkeakoulut antavat. Strategisen johtamisen erikoistumisen vuoksi opiskelijat saavat syvimmän kurssin liiketoimintastrategiasta ja yritysjohtamisesta . Sen lisäksi EMAS tarjoaa myös monia muita erikoistumisia. 180 op.

EMAS-liiketoiminnan strategian ja strategisen johtamisen poikkeuksellinen asiantuntemus takaa EMAS-tutkinnon suorittaneiden erinomaisuuden ja heidän ammatillisen ylivallansa koulujen valmistuneisiin nähden ilman riittävää tietoa näillä nykyaikaisen liiketoiminnan välttämättömillä alueilla.

Syvällinen tieto ja EMAS Business Schoolin myöntämä arvostettu DBA-tutkinto takaa yrityksellesi, urallesi ja tuloidesi kasvulle. Se on paras valinta ylimmille johtajille ja yritysomistajille.

Opi lisää ja hae ohjelmaan täältä.

Tärkeää tietoa

Huomaa: DBA-tutkinto ei vastaa venäläistä tohtoria tai tohtoria. tutkinto Venäjän koulutuslaissa. Se ei myöskään vastaa Ph.D. tutkinto useimmissa Euroopan unionin maissa ja Yhdysvalloissa. DBA on jatkokurssi.

DBA on korkein tutkinto liiketoiminnassa (MSc / MBA → DBA). Yritystoiminnassa on rinnakkainen tutkintojärjestelmä, joka ei ole sama kuin akateeminen tutkinto (MSc → Ph.D.). Näitä kahta järjestelmää ei pidä sekoittaa.

DBA on hyödyllinen niille, jotka etsivät uraa liiketoiminnassa, kun taas tohtori. on arvokas niille, jotka etsivät akateemista uraa (esimerkiksi työskentely ja opetus yliopistoissa). DBA-tutkinto on kuitenkin arvokas niille, jotka haluavat opettaa esimerkiksi MBA-ohjelmissa.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries.

Eurasian Management and Administration School (EMAS Business School) is one of the leading business schools, the expert in strategic management and MBA programs in Europe, Russia and CIS countries. Näytä vähemmän
Moskova , Nižni Novgorod , Venäjä Online , Kyiv , Minsk , Almaty + 5 Lisää Vähemmän