Applied Physics (PhD)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Ph.D. Sovelletun fysiikan (AP) jatko-opinto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hallita laajaa tietopohjaa sovelletusta fysiikasta sekä kehittyneitä tutkimuspisteitä, jotka valmistelevat heitä menestyksekkäästi tutkimukseen perustuville ura-alueille tiedemaailmassa, hallituksessa tai teollisuudessa.

tavoitteet

Kansallisena ja kansainvälisesti tunnustettuna Ph.D. ohjelma, NJIT: n Applied Physics Ph.D. ohjelma valmistelee Ph.D. hakijat, joilla on käytännön taitoja ja teoreettisia tietoja menestyksekkään uran akateemisissa tai julkisissa organisaatioissa ja yksityisessä teollisuudessa. Opiskelijat valmistautuvat kirjoittavien karsintatenttien suorittamiseen sekä hankkivat tutkimukselleen tarvittavan teoreettisen ja kokeellisen taustan, jota he esittävät suullisesti ja puolustaakseen osana PhD-opintojaan. tutkielma. Koko opinnot Ph.D. ehdokas, opiskelijat näyttelevät seuraavia:

 • Akateeminen huippuosaaminen: Opiskelija osoittaa puristustietoa pitoisuutensa alueella, kehittää kehittyneitä tutkimuskysymyksiä itsenäisesti ja ehdottaa tutkimusmenetelmiä tutkimaan tällä hetkellä ratkaisemattomia ongelmia.
 • Real-World Research Experience: Opiskelija saa osaamista ja osoittaa laajaa osaamistaan ​​kentästä, sen työkaluista ja tekniikoista ja käyttää sitä kehitettäessä uutta tietoa eettisten käyttäytymisstandardien avulla.
 • Ammatillinen viestintä ja yhteistyö: Opiskelija kehittää huipputason viestintätaitoja yhteistyössä ja puhua tehokkaasti tieteellisistä aiheista, asioista ja tutkimuksista kansallisissa ja kansainvälisissä kokouksissa.

Oppimistulokset

Valmistuttuaan kaikki Ph.D. Soveltavan fysiikan opiskelijoiden tulisi pystyä täyttämään seuraavat oppimistulokset:

 • Laaditaan kehittyneitä tutkimuskysymyksiä itsenäisesti ja ehdotetaan tutkimusmenetelmiä, mukaan lukien kokeiden suunnittelu, jotta voidaan tutkia tällä hetkellä ratkaisemattomia ongelmia.
 • Demonstraati ja sovella pätevyyden kattavaa osaamista tunnistamaan, löytämään, arvioimaan, artikuloimaan ja käyttämään tieteellistä tietoa korkealla osaamisella.
 • Käytä kvantitatiivisia menetelmiä kuvaamaan ja analysoimaan ilmiöitä.
 • Julkaise vähintään yksi tieteellinen artikkeli ensimmäiseksi kirjoittajaksi peer-review-lehdissä keskittymisen alueella.
 • Esitä ainakin yksi ammattilaispuhelu keskittymisalueella järjestettävälle kansalliselle tai kansainväliselle konferenssille.
 • Osoita alan laajasta tuntemusta, työkaluja ja tekniikoita uuden tiedon kehittämiseksi.
 • Tunnistaa, löytää, arvioida, artikuloida ja käyttää niiden alaan liittyviä tieteellisiä tietoja.
 • Keskustele muiden ammatti- ja opiskelijatieteilijöiden kanssa osaavalla, yhteistyökykyisellä tavalla keskustellakseen asioista ja ratkaise tieteellisiä ongelmia korkealla osaamisella.
 • Suorita tutkimusta ja kehittää suhteita eettisiin ja ammatillisiin käytäntöihin.
 • Tunnista ja keskustele tutkimuksen käyttäytymisen sosiaalisista ja eettisistä seurauksista ja sen teknologisesta soveltamisesta ihmisten ongelmiin.
 • Demonstraate eettistä käyttäytymistä tieteellisen tutkimuksen suorittamisessa ja raportoinnissa.
 • Tehokkaasti tulkita kirjallisesti tieteellistä tietoa, joka kerätään laboratorio- ja kirjastotutkimuksen kautta.
 • Puhua tehokkaasti tieteellisistä aiheista, asioista ja ongelmista epävirallisissa ja muodollisissa yhteyksissä tasolla odotettavissa kansallisissa ja kansainvälisissä kokouksissa.

Tutkintotodistus ja tutkimustutkimus

Opiskelijan on läpäistävä kirjallinen tentti ja suullinen tutkimus. Kirjallinen karsintatesti järjestetään vuosittain testaamaan yleistä akateemista valmistelua ja osaamista soveltavaan fysiikkaan. Yhden vuoden kuluttua kirjallisen kelpoisuustutkinnon suorittamisesta opiskelija on velvollinen suorittamaan suullisen karsintatutkinnon Ph.D. ehdokkuus, jossa mahdollinen Ph.D. ehdokas esittelee alustavan tutkimusehdotuksen väitöskomitean hyväksyttäväksi. Opiskelijalle annetaan kaksi tentti- tai suullista tenttiä.

Väitöskirja ja puolustus

Väitöskirjan suullinen esittely ja puolustus vaaditaan. Väitösneuvonnan puheenjohtajana toimivan viisivuotisen komitean on hyväksyttävä väitöskirjatutkimuksen sisältö ja esitys.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Lue lisää

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Näytä vähemmän