Antropologian ja sosiaalisen muutoksen tohtori

Antropologia ja sosiaalinen muutos on pieni, innovatiivinen jatko-osasto, jossa keskitytään erityisesti aktivistisen apurahan, militanttisen tutkimuksen ja yhteiskunnallisen muutoksen. Ainutlaatuinen lähestymistapa etnografiseen tutkimusmenetelmään lakkauttaa perinteiset esteet tutkimuksen ja poliittisen aktivistisen toiminnan, sisäpiiriläisten ja ulkopuolisten sekä tutkijoiden ja päähenkilöiden välillä. Etnografia on väline "luomaan kuvatut olosuhteet". Käsittelemme yhteistyötutkimuksen tutkimaan olemassa olevia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia yhteiskunnalliseen muutokseen.

Opiskelija oppii soveltamaan suoran toiminnan käytäntöä tutkimusprosessiin lahjakkaiden tiedekuntien tukemana. Aloitimme luomaan olosuhteet, joita kuvaillaan, kun tutkimuksemme alkaa ilmentää maailman arvoja, jotka haluamme luoda.

Tietoja ohjelmasta

Ohjelma järjestää säännöllisesti luentoja, konferensseja ja työpajoja erilaisista sosiaalisen oikeudenmukaisuuden kysymyksistä, jotka yhdistävät tutkijoita, aktivisteja ja taiteilijoita, sekä paikallisia että kansainvälisiä. Ohjelmalla on oma kirjamerkki - Kairos - PM Press -julkaisijoiden kanssa. Antropologia ja sosiaalinen muutos on sidoksissa Benemérita Universidad Autónoma -yhtymään Meksikossa, joten espanjaa sujuvasti opiskelevat voivat jatkaa tohtorintutkintonsa siellä. Osastomme kuuluu myös HAU: n etnografisen teorian verkostoon, kansainväliseen tutkimuskeskusten verkostoon ja antropologian osastoihin

PhD sisältää kaksi vuotta työselostusta, sekä tentit ja väitöskirja. Opiskelijat voivat jatkaa osa-aikaista ohjelmaa kuullen akateemisen neuvonantajansa kanssa.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 6 muuta ohjelmaa kohteelta California Institute of Integral Studies »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä