Read the Official Description

Aasian filosofit ja kulttuurit Ph.D. Ohjelmoida

Aasian filosofien ja kulttuurien ohjelma (APC) yhdistää sekä klassisia että nykyaikaisia ​​lähestymistapoja aasialaisten uskonnollisten ja filosofisten perinteiden tutkimukseen samalla kun käsittelee nykyaikaisia ​​sosiaalisia kysymyksiä.

Ohjelma perustuu periaatteeseen, että henkinen muutos edesauttaa akateemista huippuosaamista. Integraation puitteissa opiskelijat voivat halutessaan opiskella hindulaisuutta, buddhalaisuutta tai kiinalaista filosofiaa. Opiskelija tutkii pyhiä tekstejä ja kirjoituksia historiallisessa yhteydessä; he myös tutkivat kulttuurien välistä hermeneuttisuutta, perinteisiä uskonnollisia käytäntöjä ja aasialaisia ​​filosofisia näkökulmia peruskysymyksistä - hyvinvoinnista ympäristöön.

Tietoja ohjelmasta

PhD-opiskelijat voivat keskittyä buddhalaisuuteen, kiinalaiseen filosofiin, hindulaisuuteen tai vertailevaan tutkimukseen. Syvällisten akateemisten tutkimusten lisäksi opiskelijat kannustetaan syventämään tietämystään kokemalla osallistumista hengellisiin käytäntöihin ja uskonnollisiin perinteisiin. PhD-ohjelma sisältää kaksi vuotta työselostusta sekä tentit ja väitöskirjat.

Program taught in:
Englanti

See 7 more programs offered by California Institute of Integral Studies »

Last updated March 27, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä