Elintarviketurvallisuuden ja -teknologian tohtoriinnovaatio
Universidade Santiago de Compostela
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Santiago de Compostela, Espanja
Kieli (kielet
Espanja, Galicialainen
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
3 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 200 / per year
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Oct 2024
Johdanto
Talouden ja elintarvikemarkkinoiden globalisaatio tekee tekniikasta ja elintarviketurvallisuudesta yleistä etua koskevan kysymyksen, johon vaikuttavat monet tekijät. Elintarviketurvan oikeuden tehokas suojaaminen edellyttää kattavaa lähestymistapaa, jossa otetaan huomioon elintarvikkeisiin liittyvät riskit maatilalta pöydälle ja otetaan huomioon kaikki mahdolliset näkökulmat. Lisäksi siinä otetaan hyvin erityisellä tavalla huomioon ravitsemuksellisten riskien kasvava merkitys, kun otetaan huomioon liikalihavuuden huolestuttava esiintyvyys nykyään ja lähinnä lapsilla ja nuorilla.
Kaupallisen vaihdon ja muuttoliikkeiden globalisaatio, muutokset ruoan kulutusasetuksissa ja Espanjan kansalaisten ravitsemuksessa herättävät myös uusia ongelmia. Ravitsemus, tekniikka ja elintarviketurvallisuus muodostavat kokonaisen kulttuurin, joka ei ole pelkästään ruoan, sen tekniikan ja analyyttisten määritysten tuntemus, mutta edellyttää myös laajempaa näkemystä turvallisen ja terveellisen ruokavalion merkityksestä. Kaikki nämä näkökohdat ja havaitut koulutusvaatimukset oikeuttavat tohtoriohjelman opetuksen, joka käsittelee tätä kysymystä erityisellä tavalla. Se on tarkoitettu kouluttamaan korkeakoulututkinnon suorittaneita, joilla on erinomainen akateeminen valmius, mikä antaa heille mahdollisuuden olla korkealaatuisia opettajia ja tutkijoita tekniikan ja elintarviketurvallisuuden laajimmassa merkityksessä, kehittää omaa teollisuuttaan tai tehdä yhteistyötä innovaatioiden ja kehityksen alalla ruokaan liittyvillä aloilla ja / tai elintarvikealan yritykset. . Tohtorin nimi on uuden sukupolven tutkijoiden itu julkisissa ja yksityisissä tutkimusorganisaatioissa, T & K + I-osastot yrityksissä, laboratorioissa, virallisissa valvontakeskuksissa ja tarvittaessa tulevien yliopistojen professoreiden ravitsemus-, bromatologia-aloilla ja elintarviketekniikka.
tutkimusalueet
- Elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevat materiaalit ja elintarvikelaatu
- Uudet teknologiat elintarvikkeiden analysoinnissa ja jalostuksessa
- Uudet ruokavalvontamenetelmät
Galleria
Ihanteelliset opiskelijat
Opiskelijat, joilla on USC:n tarjoama elintarviketurvallisuuden ja -teknologian innovaation maisterin tutkinto, sekä opiskelijat, joilla on DEA-tutkinto, jotka on saatu aikaisemmissa ohjelmissa, jotka muutettiin tähän tohtoriohjelmaan: Ruoka: ravintoarvo, teknologia ja elintarviketurvallisuus USC:ssä tai elintarviketieteessä ja -tekniikassa.
Muiden kuin ilmoitettujen profiilien tapauksessa akateeminen toimikunta arvioi jokaisen tapauksen erikseen. Mahdollisuutta vaatia erityisiä koulutuslisäyksiä harkitaan.
Muissa maisteritutkintoa suorittamattomissa profiileissa vaaditaan vähintään maisterin tutkinnon vastaavaa koulutusta ja suoraa koulutusta, joka on 9 op.
Pääsymaksut
Opetussuunnitelma
koulutustoiminta
- Osallistuminen tutkimuslinjoihin liittyviin konferensseihin, seminaareihin ja kursseihin E2051A01
- Tutkimustulosten levittäminen E2051A02
- Liikkuvuus E2051A03
Koulutus täydentää
- Johdatus tutkimukseen E2051F01
- Tutkimuslaitteiden ja ohjelmistojen hallinta E2051F02
- Sähköisten lehtien ja tietokantojen hallinta ja tallennus E2051F03
Ohjelman tulos
Oikeuden ruokaturvaan tehokas turvaaminen edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jossa otetaan huomioon ruokaan liittyvät riskit maatilalta ruokapöytään ja otetaan huomioon kaikki mahdolliset näkökulmat.